tirsdag den 20. april 2010

Staffelikort - med stempel

I forbindelse med fødselsdagen hos Scrapsisters skulle vi lave et staffelikort. Så jeg lavede glad og fro det til venstre - da jeg så skulle lægge kortet på hjemmesiden, læste jeg opgaven: lav et kort med STEMPEL... Så tilbage til tegnebordet - eller scrappebordet.
Begge kort er lavet med papir fra Graphic45 - blomsten på det første kort er skåret på Silhouetten og så er der en lille stribe perler. På det andet er der stempler med en sød lille snegl og tekst: snail mail. Igen lidt perler for at sikre at kortet bliver "stående".
Lektien må være: læs altid opgaven inden du udfører!
I øvrigt så vandt jeg den ene opgave efter en afstemning lørdag. Billedet er jeg desværre kommet til at slette - mon ikke jeg får taget et nyt en af dagene???


lørdag den 17. april 2010

Fødselsdagshurlumhej #2

Det bliver kun til kreative udfoldelser i weekenderne og da jeg har meldt mig til Fødselsdagshurlumhej er det primært det jeg får lavet.
Sidste uge var der en række bonusopgaver. De to næste kort er lavet over samme skitse. Det lyserøde skulle ligeledes have et jordbær og JustRite. Den ene af de udstansede cirkler er hævet lidt over den anden og halvt under den er der stemplet et jordbær.

Det næste kort er også samme skitse, som sagt. De to cirkler har fået blomster og en brad. Papiret er mit nye papir fra Sassafras.


Det sidste kort er en anden skitse og jeg flippede lidt ud med blomster - hvilket jeg ellers aldrig gør... Begge papirene er fra My Minds eye, der er en syning i cirklen og i to af hjørnerne.
Men supersjovt at prøve - det kan være jeg kigger på det en anden gang.
I dag fortsætter fødselsdagsarrangementet - der er cybercrop. Det vil sige én opgave i timen. Nu må vi se, om jeg kan følge med.

søndag den 11. april 2010

Scrapsisters' fødselsdagshurlumhej

Hektisk uge.... Jeg har endnu engang set det meste af det danske land fra et DSB-tog og det er sørme også det næste uge byder på. Det kan dog trøste, at det danske land er meget smukt lige nu!
Weekenden har stået på kort. Scrapsisters har fødselsdag og derfor en masse udfordringer. Jeg har i dag lavet 9 kort og her er et af dem. Ja ja, det er meget lyserødt - men jeg er faktisk rigtig tilfreds med det.
Den lyserøde baggrund er MME papir og en lyserød kageserviet fra Tiger. Pink broderigarn er viklet rundt om og de lækre lyserød halvperler er fra Netto.
De lækre blomster: den store i midten og den lidt mindre med knappen er fra Sassafras - jeg bestilte i påsken en større omgang papir og ting fra USA og de kom (som jeg var på vej ud af døren til København...) og lå klar til hygge-scrap-weekend.
Ordene joy, smile og happiness er skrevet på computeren og printet.
Det var hvad det kunne blive til af billeder i denne omgang. Der er vasketøj og kuffert der skal pakkes!
Hav en forrygende uge allesammen!

søndag den 4. april 2010

Forårsfornemmelser

Man kan se en ende på påskeferien, men man kan nu rigtig mærke foråret. I skrivende stund er det dog gråt og det regner og blæser - MEN solen har skinnet i ferien og lyset vinder frem.
Vi har alle tre været på skovtur og for gravvovsen er det hårdt; der er nemlig mange dufte der skal tjekkes og mange kringelkroge der skal undersøges. Så man er træt, når man kommer hjem.
Onsdag blev det til lidt shopping... Denne gang i supermarkeder, som har et fint udvalg af broderigarn, dimser og dutter.


Det blev til disse forårskort... Fine lyse grønne og lyserøde farver.

En af de fine blomster...
Nyd nu de sidste dage af ferien... Særligt hvis solen beslutter sig for at komme igen.