lørdag den 31. juli 2010

Doily 3: Love

Så kom jeg lidt videre med mine doilies. Her blev det til en doily med titlen Love. Det er lidt blandet papir og tilbehør der er på.
Har i dag været i Søstrene Grene for at købe en ramme firkanterne kan monteres på.
Om lidt står den på familiebesøg.
Og i morgen kommer der billeder på bloggen af Blog Candyen - som nu ligger pænt i en bunke på bordet.

God weekend til alle!

tirsdag den 27. juli 2010

Doily 1 + 2

Doilies er det "nye sorte" - jeg har længe fulgt Marolle, Bertram og Mona som laver de sødeste doilies. Til dem der ikke ved hvad det er - så stammer det fra Christine som har lavet disse doilies. Hun har som base brugt en doily - det hedder vist mellemlægsserviet på dansk, men doily lyder lidt lækrere.

De små firkanter er 3X3 inches og skal til sidst sættes sammen på et lærred og vil dermed udgøre en helhed. Tanken er at hver firkant skal repræsentere noget der har betydning.

Jeg har lavet en udgave, som jeg har set hos de andre søde kvinder - hvor Spellbinders udgør bunden.

Den første her er lavet af et Sassafras klistermærke, blomst fra Prima, chipboard og en kæmpeknap. Det var det første forsøg og tanken var at jeg ville stoppe efter 4 stk og derefter montere på et lille lærred. Men nu er jeg ikke sikker på, at jeg kan stoppe.


Her er doilyen lidt i profil, så man kan se "dybden"...


Som sagt, så var det lidt svært at stoppe igen, så den næste blev produceret kort tid efter. Her er det igen Sassafras, en chipboard, udstanset papir og et klistermærke med et T oven over et T stanset på Bigshotten.


Der er flere doilies på vej - måske når jeg de 16. Så skal jeg ud og finde en ramme eller et lærred!
Derudover er jeg også i tankerne i gang med en juledoily!!! Den ramme må laves...

Laver du doilies???

søndag den 25. juli 2010

Sommerminialbum finito...

Så blev mit sommeralbum færdig. Der er ikke sket med forsiden, men en masse indeni. Så meget at den er lidt svær at holde lukket - men så kan den jo også stå og pynte helt af sig selv.

De første to sider: der er brugt papir MME og Sassafras. Så har jeg fundet en badge, hvor der står sleeping og Nikon er  fra kassen, hvor kameraet var i.

De næste to sider - samme papirvalg. Dog kan jeg ikke helt svare for "Scrap"-siden: Bag billedet har jeg lavet lag på lag striber af forskellige papirer jeg havde liggende. Men blomster og det store sticker er fra Sassafras. Her har jeg lavet en liste over de scrap-projekter jeg har arbejdet med i sommerferien.


Bare fødder-siderne er også lavet af MME. Der er en muffin-form og to cirkler: en skåret på Silhouetten og en Spellbinders.


Mellem disse to sider har jeg lavet en lille lomme, hvor jeg har lagt forskellige småting fra ferien: billeter, boner og lignende. Selv siden er lavet af bla. Sassafras, en grøn blonde og stickers fra Sassafras. Teksten ved billedet har jeg selv lavet på computeren og har printett.

De næste to sider er samme papirserier. Der er journaling fra October Afternoon og lidt lyserød glimmer.
Grillbilledet er simpelt indrammet i sort karton med to blomster i siden med en lille knap.


Gin og Tonic har fået lidt papir også fra Sassafras, lidt afklip fra kærestens bukser og lidt Thickers.
Regnvejrsbilledet har fået et par dukker, som er fundet på nettet. Derudover et lille banner bag billedet.

'

Den sidste side er en kryds og tværs, hvor jeg har skrevet lidt andre gode oplevelser ind som stikord. Titlen er ETC. som der står på de skønne flodheste. Her har jeg lidt snor om: for at slå en knude på sommeren ;-)

Sådan ser albummet ud, når det står på mit bord...


Jeg er superglad for mit album, som er blevet helt som jeg ville have det.

I løbet af ugen tager jeg et billede af Candyen, men jeg kan afsløre, at den minder meget om det I har set i albummet...

onsdag den 21. juli 2010

Sommerminialbum

Så er jeg startet på arbejde... Det er hårdt!

Det er blevet til lidt kreative udfoldelser efter jobstart. Jeg er gået i gang med det minialbum, som jeg vil lave om min sommerferie...
Jeg har taget noget pap og beklædt det med hessian, som har fået en syning med orange tråd hele vejen rundt. Siderne inden i er sat fast med en syning i ryggen. Så har jeg fundet noget papir frem, som jeg tror, at jeg vil bruge.
Det ene ark blev brugt til forsiden. Det er fra Sassafras og minder mig om en sol. I hjørne er der et die cut - også fra Sassafras - der fremhæver solen; den er monteret på puder. Titlen er med Thickers og over titlen er der en lille pil.

Nu skal jeg så have lavet siderne inden i...

Har du husket at deltage i min Blog Candy?

søndag den 18. juli 2010

10 things I love about..

 10 things I love about... summer

Jeg har fundet følgende billeder, som illustrerer hvad der er fedt ved at holde sommerferie... Alle billeder er printet og klar til et lille minialbum. Så hvis jeg nu skulle glemme hvor fedt det er at holde ferie - så kan jeg finde  det frem igen.

#1: Sove længe og slappe af
Jeg har sovet længe hver eneste dag og jeg har tilladt mig en lur, hvis det har været nødvendigt.


#2: Tage billeder med mit nye kamera
Jeg har endelig fået mit nye kamera... Det er så godt og så lækkert! Så der er taget billeder af alt de seneste par dage.

#3: Læse...
Når der er sommerferie er der tid til at ligge i haven, i sofaen, i sengen - ja alle steder - og læse. Jeg har altid mange ambitioner omkring læsning, men i år blev det kun til en genlæsning af Håkan Nessers serie om Van Veeteren.

#4: Scrap
Jeg har brugt mere tid på at scrappe end at læse. Og jeg er glad for at have gjort det. Jeg har lavet tændstikæsker, hemmelige projekter til polterabend, nye sider til min dagbog, kort og meget mere.


#5: Bare fødder
Der er noget fedt ved at have bare tæer...


#6: Sjov udenfor
Vi har holdt ferie herhjemme, og har taget en masse ture rundt omkring i Østjylland og en tur til Sjælland. De gange vi har haft gravhunden med har der været fuld fart over feltet...

#7: Træt hund efter sjov uden for
Efter en løbetur i den frie natur har vi en meget træt hund. Man kan se at hun har poser under øjnene, når det er helt galt.

#8: Grillmad
Der har været godt gang i Weberen henover sommeren. Denne gang blev det til bøffer og (lettere brankede) pølser. Inden sommerferien var vi en tur i Haderslev og besøgte den bedste slagter og fik fyldt fryseren godt op med masser af kød i tarm.


#9: G & T
Alle tiders sommerdrik: gin og tonic. Før sommerferien blev der tanket op med Hendrick's Gin som smager forrygende (det skyldes angiveligt agurk...) og sjovt nok er der stadig noget tilbage. Nå, men dagen er ikke omme endnu.

#10: Regnvejr
Selvfølgelig er det skønt at solen skinner, men sommerregn dufter forrygende. Derudover giver det en rigtig god undskyldning for at sidde indenfor og scrappe/ læse/ sove eller andre perfekte sommerferieaktiviteter.


Hvad nyder du, når du har sommerferie???

Glem ikke min sommer Blog Candy

Sommer Blog Candy

Jeps, så må det være tid...
Jeg har efter et langt stykke tid fået gang i mit bloggeri igen og da jeg (næsten) samtidig kom op på 1000 besøg på min blog tænkte jeg at traditionen byder at lave en blog candy.

Jeg er ved at samle en pakke med Sassafras papir, rub ons, bling, bånd og knapper.

Hvad skal du så gøre:
Hvis du lægger en kommentar til dette eller kommende indlæg om blog candy, er du med!
Hvis du linker til min blog fra din, er du med!
Hvis du bliver fast læser, er du med!
Hvis du har en gravhund er du med! Skal kunne fotodokumenteres ;-)

Et lod pr. handling... Skriv gerne i kommentaren hvor mange lod du er oppe på.

Udtrækningen vil foregå 8. august 2010.

Sommerferie LO

Jeg har fået lavet et LO... Det er ikke noget jeg gør så tit, men lysten var der lige...
Billedet er fra en tur til Djursland, hvor vi var ved Kaløvig Slotsruin og i Skandinavisk Dyrepark. Gåturen ved Kaløvig blev lidt vanskeliggjort af mit valg af tøj. Jeg havde en lang kjole på - blæsten gjorde dog at den ikke hele tiden sad som den skulle. Jeg fik taget et billede hvor den blæser op og det billede var jeg så glad for at det blev til nedenstående LO.
Der er brugt papir fra MME og en gammel bog jeg havde liggende.
Mågen ovenfor er fra Sassafras papir og så er jeg meget stolt over at få taget symaskinen frem. Der er syet hele vejen rundt i kanten af LOet og her et lille stykke syning.
Kortet bag billedet er fra 7gypsies og knapperne er en blandet landhandel.

Jeg kan se, at jeg nærmer mig de 1000 besøgende på min blog! Det er jeg glad for, så jeg er jo - tro mod tradition - i gang med at samle sammen til en blog candy. Så hold øje med hvad der sker det næste stykke tid.

lørdag den 17. juli 2010

Journaling...

Jeg har igennem længere tid manglet forskellige journalingelementer... Så nu hvor vejret ikke har artet sig i dag, har jeg lavet disse
Egentlig var tanken at de skulle passe til min punch, men de var lige en anelse for store. Så jeg måtte klippe dem i hånden. Men nu ligger de på computeren, så kan jeg bare gå ind og ændre størrelse, farve og form. Jeg lavede 20 forskellige i forskellige farver og med forskellig tekst og nogle uden tekst.
Min sommerferie er ved at være slut... Kunne man måske lige bruge et par dage mere???

onsdag den 14. juli 2010

Foldekort

Jeg har fundet ud af at lave disse superskønne foldekort. Det er egentlig bare et stort ark der er foldet et par gange og vupti, så har du det sødeste kort. Med pynt og bånd er det uimodståeligt.
Her ses det når det er halvt åbent.
Og helt åbent...

Et kort mere i en anden farve med blomst på samlingen.

Halvt åbnet....

Og helt åbent...

Papir er fra MME og pynt blandt andet fra October Afternoon.
Dem bliver der nok lavet flere af...

tirsdag den 13. juli 2010

Klub 2010

Så kom jeg også i gang med dagbogen... Jeg har fået lavet så mange sider, at jeg er nødt til at lave en ny bog. April måneds tema var A New Beginning og det passede jo perfekt til ny bog. Jeg har brugt lidt forskelligt papir og æblet er vist fra et vendespil. Æblet kom i en pakke fra Mona og det har jeg glædet mig rigtig meget til at bruge.

Æblet har fået et A og nedenunder fortsætter titlen i samme glitter-format. Ordet beginning har jeg printet og monteret på et stykke sort pap.
Alle strimlerne er rester fra andre projekter, så det er lidt blandet. Den øverste er fra Sassafras og er blevet bøjet lidt opad. Det hele er sværtet med Distress Ink.
I dag skal jeg mødes med at par af pigerne fra Klub2010 på café. Jeg tror der er enighed om at det bliver uden dagbog, da de efterhånden fylder så meget.
Men mon ikke vi får snakket lidt scrap alligevel???

fredag den 9. juli 2010

Lyse sommernætter

Så er sommeren over os! Selvom der er byger og lidt overskyet er det nu skønt alligevel. Grillen er forlængst fundet frem og til det skal man bruge ild - så jeg har lavet denne store tændstikæske i glade sommerfarver.
Der er brugt materialer fra Sassafras og en badge fra Tiger.
Nyder du sommeren?

tirsdag den 6. juli 2010

Sommerafslapning...

Jeg fik scrappet tre lærreder med mine værdier, men kunne ikke helt stoppe. På dette lærred har jeg ikke taget udgangspunkt i en værdi - papiret lå bare der sammen med den sorte ramme og så var den så godt som lavet.
Jeg havde denne nål liggende og den passede perfekt.
Ovenpå blomsten har jeg lavet en sløjfe og klistet et gennemsigtigt hjerte med turkist mønster.

Ellers så slapper vi bare af. Hunden har fundet ud af man ligger rigtig godt i sofaen - særligt når solen står helt rigtigt!


mandag den 5. juli 2010

Bad blogger...

Det er sørme lang tid siden jeg har fået opdateret min blog... Dårlig stil - ingen undskyldninger.
Men op på hesten igen! Sammen med mine søde kolleger har jeg på en fælles arbejdsdag arbejdet med værdier. Vi snakkede om hvilke værdier vi havde i forhold til at gå på arbejde og hvilke personlige værdier vi har.
Vi skulle vælge 5! Jeg har efterfølgende koncentreret mig om 3 og har forsøgt at visualisere dem på bittesmå lærreder.

Den ene værdi jeg har er personlig balance - en balance mellem at have det sjovt og nyde livet og på den anden side at opretholde en form for selvdiciplin i forhold til at gøre det jeg SKAL gøre. Her symboliseret ved en sommerfugl som er punchet med Martha Stewart punch i fint prikket papir fra Smirk. Baggrunden er en side fra en gammel bog.

Den næste værdie var glæde - der skal være glæde i mit liv - hver dag! Baggrundspapiret er fra Sassafras og plasticrosen er fra en månedspakke fra dagbogsprojektet. Ordet happiness har jeg selv printet. Rammen kan jeg ikke huske hvor jeg har fra.

Den sidste værdi som betyder rigtig meget er familie og venner - jeg snød nemlig og fik lagt to ord under ét!
Igen er baggrundspapiret fra Sassafras, tekstbaggrunden er fra 7gypsies og det grønne prikkede papir fra Smirk. Det gule bånd har usikker oprindelse og "Family" er fra samme pakke som rammen ovenfå.

Alle dele er sværtet med Distress Ink Pumice Stone som jeg vandt hos Scrapsisters.
Jeg har her i de første dage af min sommerferie nået en masse kreative ting - så jeg får nok gang i bloggen igen! Alt kreativt har stået stille længe. Så nu står den på to ugers kreativitet - sommerferierejsen må vente til slutningen af august, hvor vi skal til bryllup i Skotland.
Hav en dejlig sommer!