fredag den 27. august 2010

Skotland - Part 2

Som lovet kommer anden etape i dag! Selve brylluppet blev holdt ved Kelso på Roxburghe Hotel, hvor vi var indlogeret hele weekenden.


Superdejlige omgivelser...


Og et superlækkert værelse med gigantisk himmelseng.


Min mor takker for alle kommentarerne til hendes tæppe - og ja, jeg er meget stolt af min mor. Hun har også syet denne kjole, som jeg havde på som brudepige.


Efter selve brylluppet blev vi mødt af en sækkepibespiller i kilt. Jeg har jo naturligvis set mange mænd i kilt til brylluppet, og jeg kan bekræfte til jer der måtte være i tvivl: de har ikke noget under! Sent om aftenen var der en skotte, der slog en koldbøtte - og ja, vi så mere end vi havde behov for...


Så lovede jeg at tage en masse billeder af alt, hvad jeg havde lavet til brylluppet med bordopdækning... Men en brudepiges arbejde er hårdt, så jeg nåede det ikke!!! UNDSKYLD!

Dette billede tog jeg hjemmefra af et skilt der stod ved gæstebogen med tilhørende blyantsholder.


Der var lidt sidste minuts ændringer i bordkortene, da chokoladen ikke var blevet så pæn. Så de forskelligt farvede muffinforme, der skulle være i cellofanposen, blev afløst af den hvide kasse. Ved hver kuvert stod der denne æske og en lille flaske. Båndene havde forskellige farver ved de forskellige, og jeg havde lavet runde navneskilte, og menuerne er rullet sammen og sat i båndet.

I baggrunden ses min brudepigebuket...


På hvert bord stod en bowle med forskellige blomster - ved vores røde roser.




I morgen står den så på bryllup på Sjælland!!! Så der er også lige lidt sidste minuts forberedelser - blandt andet er jeg lige kommet i tanke om, at man skal bruge tape til at pakke gaver ind med... Og der er for en gang skyld intet i huset!

Kommer I nogensinde hjem fra en fest uden de billeder I havde planlagt???

torsdag den 26. august 2010

Skotland - Part 1

Så er vi retur efter en skøn uge i Skotland! Dejlige mennesker, fornuftigt vejr og vigtigst af alt: fantastisk bryllup! Jeg har taget 800 billeder i alt, men skal nok skåne jer for dem alle. Jeg kan dog afsløre, at de næste par indlæg kommer til at handle om Skotland, bryllup og lidt kreativt.

Vores tur til Skotland var delt op i tre etaper - den første var før-bryllupsetapen, hvor vi boede i Galashiels. Lonely Planet skriver følgende om Galashiels: "has  little to recommend it!" Men vi nød i hvert fald besøget. Vi var på familiebesøg, på pub (som I hurtigt vil lære var et gennemgående tema) og på indisk restaurant.
Vi boede nogenlunde centralt i det sødeste B&B.

Her følger lidt billeder af Binniemyres som vores Bed and Breakfast hed.

I haven var der et lille overdækket område med små borde.


Her er udsigten fra forhaven.


Et close up af den gamle cykel, der står i forhaven.


En hyggekrog mere...


Hvis man tjekker på nettet afsløres det at stedet er hjemsøgt af spøgelser.... Vi hørte nu ikke til nogen, men blev hurtigt enige om at det nok var det utal af bamser der fandtes på stedet, der blev levende om natten. Her er der et billede fra trappeopgangen med bamsebilleder.


Så til et lidt mere kreativt indlæg, som jeg dog ikke selv kan tage ære for. Det er min superdygtige mor, der laver patchwork. Hun har lavet dette til min søster og hendes mand, som bryllupsgave.


Der er så mange detaljer at jeg ikke kan gå dem alle igennem, men der er gamle stykker stof fra mine bedstemødre, gamle hæklerier og gamle broderier.


Her er parrets initialer broderet på, såvel som deres bryllupsdato.


Og her et patchworkhjerte.


Brudeparret blev meget glade for gaven, alle gæsterne beundrede det og jeg er så stolt af min mor. Og naturligvis misundelig på hendes patchwork-evner, som jeg bare ikke ejer.

I morgen kommer 2. etape med brudepigekjoler, sækkepiber og igen lidt kreativt.

tirsdag den 17. august 2010

The Wedding Season

Så er det snart tid...

Det har været lidt mere presset end jeg havde satset på med menuer, bordkort, kort og meget, meget, meget andet!

Her er et lille sneak peak

Min søde mor har syet en smuk kjole til mig og har lavet denne sløjfe til. Jeg må ikke have den på til brylluppet, men jeg elsker den.

Der følger mange billeder, når dagen er overstået.

torsdag den 12. august 2010

Doily: Freedom

Næste doily i serien er klar...
Den hedder "Freedom" - jeg elsker den frihed, jeg har til at gøre, hvad jeg vil, når jeg vil det! Her er basen et verdenskort: frihed til at rejse og være uafhængig. Der er forskellige rester af papir, en blomst fra Sassafras og en rubon.


Et par dage mere og så venter ferie nummer to i år og jeg kan godt afsløre, at jeg glæder mig.

I dag kom min blogcandy fra Angely - men desværre var jeg ikke hjemme! Men i morgen når jeg kommer hjem fra arbejde, skulle den gerne ligge klar til brug i weekenden. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok...

Glæder du dig til weekenden??

søndag den 8. august 2010

Og vinderen er....

Tusind tak til jer alle for at spille med! Jeg har forsøgt at følge med så godt, som jeg kan! Jeg har været forbi jeres blogs, og det er jo skønt at følge med i, hvad I hver især laver. Der er et par stykker jeg ikke har kunne finde blogadresser på, men hvis I skriver det i en kommentar her, vil jeg glæde mig til at se, hvad I laver af spændende scrap og kort.
Det er en fed måde at blive inspireret på, og jeg er blevet meget inspireret. Derudover er jeg blevet klogere ud i hunderacer og ved nu hvordan en bearded collie ser ud, og den er lækker!

Jeg har samlet alle jeres lodder i en bowle...


Lykkens gudinde her i huset har måske lidt mere maskuline og behårede arme, end I er vant til....


Men for at trække spændingen lidt... Jeg har lavet disse bordplaner til min søsters bryllup. Alt papir er fra My Mind's Eye, og så er der forskelligt bånd på og et chipboard-nummer med rød glimmer. Navneskiltene skal så stikkes ned i de bånd, der er løse. De står hver især i ministafelli fra Søstrene Grene, som er blevet dekoreret. 


Et lille nærbillede af navne-skiltene og stafelliet.


Jeg er rigtig glad for at min søster har valgt, at farverne til hendes bryllup skal være så glade og muntre. Jeg har hygget mig enormt med det.
Selvom jeg ikke hyggede mig, da jeg skulle lave alle navne, rode med skrifttyper og skære alle sedlerne ud - to gange... Men nu hvor jeg er færdig er det rigtig rart.

Et andet projekt var en kasse, hvor min søster ville gemme forskellige ting fra sit bryllup.
Jeg er ikke så god til det der med blomster, men er rimelig tilfreds med resultatet. Jeg lægger flere billeder op, når kassen er overrakt.



Tilbage til blog candyen:

Meltesen

som bare kan det der med blomster, har vundet blog candyen.
I kan se hendes blomsterunivers her.


Så Meltesen: mail mig din adresse, og jeg sender den en af de nærmeste dage!

Tak til jer andre!

Hav en god uge og nyd resten af søndagen...

lørdag den 7. august 2010

Return of the doily

Jeg har mellem menuer, bordkort og skrifttyper i dag fået lavet et par doilies.

Den første hedder "Inspire" og der står teacher på - her tænker jeg på de mennesker, der har inspireret mig igennem mit liv. Forældre, lærere, venner og kolleger.


Et nærbillede af doilyen - ordet teacher er lidt gemt...


Den næste hedder "Photograph". Igen lidt blandet materiale: papir fra Sassafras, pynt fra October Afternoon og lidt fra Elles Studio.


Den næste er forskelligt fra Sassafras og baggrunden er papir fra MME. M er for min lillebror som er den dejligste "dreng" og som jeg elsker meget højt! Han skulle have en plads mellem mine doilies (hvis min søster læser med: der kommer også en til dig!)


Den sidste doily hedder "Fun" - sjov er vigtigt! I alle aspekter af livet... På mit arbejde er det særligt vigtigt og min chef spurgte så sent som onsdag om jeg havde det sjovt når jeg gik på arbejde - og hvad der kunne gøre det endnu sjovere!!!


Heldigvis havde jeg en sjov uge sidste uge! Og jeg ved at august bliver sjov fra start til slut!

Har du det sjovt?

onsdag den 4. august 2010

Doily 4: Family

Næste doily hedder Family Memories. Den er meget inspireret af Christines med en baggrund af knapper. Derudover er der et sticker fra Sassafras under spellbinders cirklen, en bogside og halvperler. Derudover en journaltag, jeg har købt på nettet og printet ud.

Ellers er det bryllupsprojekter der fylder nu - der er ikke lang tid til skotsk bryllup og derefter bryllup i Skævinge. Så der bliver lave bordplaner, bordkort, bryllupskort, programmer og meget andet.

Superdejligt at så mange deltager i blogcandyen og TAK for alle de søde kommentarer!
Jeg glæder mig til at finde en vinder på søndag!
Trist dog at så få har gravhunde...

Apropos BLOGCANDY så har jeg vundet en blog candy hos søde Heidi! Så nu går jeg og glæder mig rigtig meget - særligt fordi jeg meget sjældent vinder noget! Løb nu også ud og købte en Lottokupon samme dag.

Igen: tak for de søde kommentarer!

søndag den 1. august 2010

Sommer Blog Candyen

Så fik jeg fundet det hele frem...
Og fik taget et billede...

Der er papir fra Sassafras og MME, October Afternoon journaling, bling, Three Bugs in a Rug rub ons, Sizzix, knapper, brads, chipboards, blonder, bånd og pallietter... Der er også et par af mine egne journalings Alt holdt i glade sommerfarver.

Hvad skal du så gøre:


Hvis du lægger en kommentar til dette eller kommende indlæg om blog candy, er du med!

Hvis du linker til min blog fra din, er du med!

Hvis du bliver fast læser, er du med!

Hvis du har en gravhund er du med! Skal kunne fotodokumenteres ;-)

Et lod pr. handling... Skriv gerne i kommentaren hvor mange lod du er oppe på.

Udtrækningen vil foregå 8. august 2010.