fredag den 31. december 2010

10 Things I Love About... 2010 cards

Nu fik jeg lavet Top 10 over LOs i går og tænkte at jeg hellere måtte lave for kort også. Men hvor har jeg dog været dårlig til at lave kort og ikke mindst tage billeder af mine kort. Det lykkedes dog...

#1: If the Shoe Fits
Blev lavet til Scrapsisters arrangement. Det gik superhurtigt og jeg var meget glad for det. Min lillebror sagde meget hurtigt: det er da til vores søster og pudsigt nok var det også min tanke da jeg var færdig med det. Så det fik hun da hun fyldte 30.



#2: Easelkort
Disse to er egentlig meget enkle papir fra Graphic45 og en blomst skåret på Silhouette og et stempel på det andet.


#3: Hjemmelavet blomst
Dette kort blev lavet så det passede til mine hjemmelavede blomster


#4: Bryllupskort
Jeg har i det forgangne år haft travlt med forberedelser til min søsters bryllup. Så travlt at jeg glemte at lave et kort, så det blev til dette kort, sent aftenen før vi skulle afsted. Selv om det ikke blev helt hvad jeg havde tænkt, så er jeg glad for det.


#5: En lille hilsen
Lavet i glitterpapir fra MME med en tag med billeder i lommen foran.


#6: Et foldekort
Lavet i et stykke 30X30 papir med bånd og journalingtag


og her i åben tilstand...


#7: Love
Endnu et kort lavet med hjemmelavet scrapblomst. Denne gang med Restoration fra Crate Paper og Thickers.


#8: Happy Holidays
Jeg måtte have et julekort med, da det er dem der er lavet flest af i året der er gået. Jeg er lidt vild med denne simple udtryksform.


#9: Just remember
Fra simpelt til dette... Der er mange lage papir, blonder, halvperler, journaling tags og træhjerte. Jeg kan godt lide det romantiske udtryk, men uden at jeg synes det bliver for pusse-nusset.


#10: Joy, Smile & Happiness
Igen lidt mere pyntet og denne gang i lyserød...


Det var året i kort! Har du lavet dine Top10?

I dag er det årets sidste dag! Så til alle jer der kigger med her:

Godt nytår til dig og dine!
Glæder mig til at scrappe videre med jer alle i 2011

torsdag den 30. december 2010

10 Things I love about... 2010 LayOuts

Nå, så er Bingo-aften overstået! Jeg vil ikke sige vel-overstået; for det tænker jeg kræver en form for succes-oplevelse. Jeg var håbløst bagud - liiige indtil jeg halede ind og manglede 1 ord. Det manglede jeg så i rigtig lang tid og blev overhalet indenom med flere længder.

Så blev opgaven at finde 10 LOs fra 2010, og jeg må indrømme at det er svært. Der er ikke mange at vælge imellem. Så meget har jeg ikke lavet - men at rangordne, kan jeg slet ikke. Så her kommer de 10, jeg er mest tilfreds med i året der er gået - i tilfældig rækkefølge...

#1 Ghillie Dhu
LOet fra i forgårs blev næsten som jeg ville have det, og jeg er superglad for det.

#2 Polterabend
Jeg kan rigtig godt lide farverne, de forskellige mists og billederne af min søster.


#3: At the End of the Royal Mile
Det lykkedes lige som jeg ville det og jeg elsker den "røde tråd"


#4: Beach Bunny
Dette er lidt anderledes end det "jeg kan lide", men jeg kan godt lide det alligevel, og nogle gange skal man vel udfordre sig selv?


#5: Good times
Jeg fik taget mig sammen til at lave syninger på og elsker effekten! Jeg er så dårlig til at tage mig sammen til det, så en reminder til mig selv.


#6: All Grown Up
Enkelt med dejlige billeder


#7: My Minds Eye
Jeg var meget tilfreds med effekten af papiret der blev klippet og derefter sat sammen igen. Og tapen - al tapen!


#8: Maid of Honour
Ikke så pjattet med splattet, men kan godt lide resten...


#9: Round and round
Jeg er glad for effekten af stråler ud fra billederne.


#10: Magnificent Me
Og her er det jo et billede af mig - det må jeg jo elske... Næ, det er splat-effekten der fungerede lige som den skulle.


Jeg var lidt bange for at de var "for ens", men der er både med og uden splat, forskellige grader af white space og forskellige farver. Så det var da ikke helt tosset.

Jeg vil også forsøge mig med en liste over kort for 2010 - men når jeg kigger mine ting igennem, synes jeg ikke der er det helt store. Året 2010 har virkelig stået i brylluppets tegn. Og så har jeg glemt at tage billeder af mine kort....

Har du lavet en Top 10 for 2010?

onsdag den 29. december 2010

Nytårshurlumhej

I går var vi på familiebesøg i det "sønderjyske" og jeg bloggede derfor ikke. Jeg nåede heller ikke det helt store og her til morgen ser jeg så, der er lagt op til Nytårshurlumhej på Scrapsisters. Selvom det kniber med tiden, besluttede jeg mig dog for at jeg ville lave en opgave. Den første var at lifte mit eget LO, hvilket ikke var så spændende... Men opgave 6 var en opskrift på et LO og den besluttede jeg mig for at følge...

Opskriften er:
- Der skal bruges 3 eller 5 brads (det er ligegyldigt hvilken slags brads det er)
- Der skal bruges 6 forskellige stykker mønsterpapir/karton (hvis det er dobbeltsidet mønsterpapir og du bruger begge sider, tæller det som 2 stykker)
- Brug mindst 2 billeder
- Farven rød skal bruges (må ikke være lyserød, rosa, pink, magenta og andre varianter. Det skal være genkendeligt som farven rød)
- Brug mist (det er ligegyldigt om det er hjemmelavet eller købt mist, det skal bare kunne ses)
- Brug mindst 1 stjerne (det er ligemeget hvilket materiale den er lavet af, bare en stjerne)
- Der skal være mindst 1 revet kant
- Der skal bruges sværte (du må selv bestemme i hvilket omfang du bruger sværten, og om du evt. vil stemple med den. Embossing sværte gælder ikke!)
- Der skal bruges mindst 1 "harmonika-blomst"
- Der skal bruges bånd eller blonde (hvor meget eller lidt bestemmer du selv)

 Papiret er fra Crate Paper og blevet mistet. Der er tre billeder fra vores Skotland-tur, hvor vi var på den skønneste pub - Ghillie Dhu. Der var så hyggeligt med små båse bag baren - herfra kunne man markere om ens glas var tomt og så kom betjeningen igennem en lille låge. De havde super lækker mad og fantastisk service. Det lå lige overfor vores hotel, så vi endte med at spise der et par gange; blandt andet fik T haggis...

Her er to stykker mønsterpapir - begge sværtede.

To stykker mønsterpapir - det ene som harmonikablomst og allerbagerst kan man se blonden.
Det sorte bånd er sat fast med 5 brads.

Kontakten hvor man kunne markere om en glad var fuld/ tom. Og en stjerne...
LOet er liftet herfra - en skøn japansk scrapper! Jeg forstår ikke et klap af hvad hun skriver, men scrap går ud over denne slags sprogbarrierer.

Superskøn opgave! I aften står den på Scrap-Bingo hos Scrapsisters!

Skal du til Bingo???

mandag den 27. december 2010

Jubi-LO-um

I dag er det nøjagtig 1 år siden, at jeg lavede mit allerførste LO. Det kan ses her og det blev lavet til cybercrop hos Scrapsisters. I år er der ikke cybercrop, men jeg besluttede mig for at lave et LO igen - i nogenlunde samme form som sidste år. Hvis det kan lade sig gøre vil jeg lave et hvert år d. 27. december - måske kan man se en udvikling?
Mit LO er med tre billeder af mig i Den Gamle By i år.


Der er tape og papir i lag under billederne.

Selv om skitsen er den samme er hele opsætningen meget anderledes.

Kan I se en ændring i den måde I scrapper på over tid?

Julegaver #1

Så kom vi igennem juleaften og juledagene i et stykke! Det har været nogle skønne dage med familien og vi landede i Århus i går aftes med den lille bil fyldt til bristepunktet af gaver - denne gang udpakkede og til os selv.

En af de gaver der fyldte på turen mod nord lillejuleaften var denne gave til min forældre. Jeg har lavet doilies til dem og de var pakket ind i en kæmpe papkasse, som ikke måtte skubbes, væltes eller tippes.


Mine forældre havdeset mine doilies og ønskede sig også en serie og det skulle de da have.
Der var enkelte tidspunkter, hvor jeg fortrød lidt - særligt med julegaver, julekort og lignende i december. Men de blev rigtig glade for det!

I dag skal der pakkes ud, vaskes tøj og slappes af. Jeg tror også jeg vil tage billeder af julegaverne til bloggen. I morgen går turen syd på til familiebesøg.

Har I travlt mellem jul og nytår?

fredag den 24. december 2010

24. december - Vinderen er...

Så blev det juleaften!


I aften er der mad, gaver og konfekt i stride strømme. Dagen i dag er en dag i "børnenes" tegn; mig og mine søskende spiller spil og ser Disney Show - gerne i pyjamas. Det er vi ikke blevet for voksne til!

Vinderen af blog candyen er.....

Et snebillede fra min have....

Eva/ Fister
Vinderen er udtrukket af et af pyjamas-børnene! 
Send mig en mail med din adresse, og jeg sender det snarest muligt!

GLÆDELIG JUL TIL ALLE!
Og tak for en skøøøøn december med rigtig meget blog og superskøn inspiration hele vejen rundt!

torsdag den 23. december 2010

23. december - Sidste minut...

Ja, nu blev mine juleplaner lidt forskudt! Men ikke desto mindre når jeg vist det hele. Jeg har pakket gaver ind, lavet lidt enkle til og fra kort og gjort det sidste klar.
Her er de gaveposer jeg fik lavet...


 Den ene har fået en hvid filtblomst med grønne blade.


Dette er mit hemmelige projekt.... Pakket sikkert ind.


Og her er noget af det vi skal have proppet ind i bilen lige om lidt...


Yderst til venstre: brætspil og kortspil til juledagene.

Jeg har det bedre i dag, men kan ikke rigtig deltage i de ting der kræver stor fysisk udfoldelse. Tak for omtanken til jer alle!

Når nu vi styrter rundt og gør os klar, pakker bil og rydder op, så kan en lille gravhund godt blive lidt forvirret. Hun ligger dog helt stille og holder øje med os - men når vi går ud til døren, så er hun lige i hælene på os. Jeg tror ikke, at hun vil glemmes herhjemme...


Er der noget du har glemt??

onsdag den 22. december 2010

22. december - De bedst lagte planer...

Dette indlæg skulle egentlig have indeholdt en tutorial på juleæsker... Men da jeg loggede af min arbejdscomputer for at kaste mig over juleblog, julegaver, juleæsker, og juletanker endte jeg hos vagtlægen grundet smerter. Efter at have besøgt alle tre sygehuse i Århus (og overnattet på et af dem!) er jeg dog ikke blevet meget klogere, men skal nu tilbringe tiden frem til jul på sofaen.

Derfor bliver dette indlæg med billeder af de kræmmerhuse jeg tidligere har lavet. De hænger i gangen, sammen med et udsnit af julekortene, som er sat op med klemmer.


På hoveddøren ville jeg have lavet en krans, men måtte opgive alt det der gran og blomsterbinderi - det duer mine fingre og min hjerne simpelthen ikke til. Så jeg lavet et stort kræmmerhus af et 30X30 ark fra Bo Bunny og fyldte det med ene i stedet.

Den eneste dekoration kræmmerhuset har fået er en gang stickles langs kanten.


Nå, tilbage til sofaen med en god bog!

Er I juleklar?

tirsdag den 21. december 2010

21. december - Blød jul

Jeg har leget med filt. Jeg købte store stakke af filt for noget tid siden, men er ikke rigtig kommet i gang med det. Faktisk blev jeg egentlig i tvivl om en dag, hvorfor jeg købte alt det filt...

Først et gammelt projekt: Jeg syede disse hjerter for et par år siden i filt med pladevat i og en knap der hvor silkesnoren er fastgjort.


I går brugte jeg mine spelbbinders (og lidt frihåndsklip) til at lave disse "filt-blomster" til et tag.

Jeg har brugt papir fra Echo Park og chipboards fra Fancy Pants.Ordet Christmas er fra "titlen" (den i bunden som man altid klipper af og smider ud!? Hedder den noget?) på Echo Park papiret, så jeg synes, at jeg kommer godt igennem papirerne...


En anden tag jeg fik lavet er uden filt, men med en harmonika-blomst i Fancy Pants papir. Merry Christmas -skiltet er en digi-ramme jeg købte for nogle år siden og så selv har skrevet i på computeren. Det er printet på karton og klippet ud. I bunden en border fra Echo Park.



Jeg elsker harmonika-blomster og har efterhånden lavet så mange at jeg føler at jeg har et godt tag på dem. Det er en simpel måde at bruge rester på og de fylder godt og kan varieres meget.

Er der nogle ting du bliver ved med at vende tilbage til?

mandag den 20. december 2010

20. december - Blogcandy

Det blev ikke til så meget kreativt i dag - er i gang med de sidste krampetrækninger på arbejde så man kan gå på juleferie med ro i sindet og sjælen. Så det fylder lidt for meget...
Der er 4 dage til jul og dermed også 4 dage til jeg trækker lod om blogcandyen.


Jeg nyder rigtig meget at der er sne og vi kan se frem til en hvid jul, men min søster som sidder i London er ved at gå lidt i panik over at hun måske ikke kan komme hjem til jul. Det vil også være mere end træls, men jeg er optimistisk! Selvfølgelig kommer hun!

Jeg har taget disse billeder af sneen og isen fra dens gode side...

Læg mærke til blomsten der er froset inde i isen.


I aften ser kæresten dårlige film med en kammerat, så jeg lægger sidste hånd på julegaverne.

Glæder du dig til en hvid jul?

søndag den 19. december 2010

19. december - Den Gamle Jul

Glædelig adventssøndag til alle!


Det er nu fjerde søndag i advent og dermed kan man virkeklig se julen og ferien. Med alle julegaver i hus, gaver pakket ind og kortene skrevet, så kan man virkelig slappe af og nyde juletiden. I dag var jeg som traditionen byder en tur i Den Gamle By med min familie.



Som kameraejer bliver der ikke taget mange billeder af mig. Kun disse uflatterende med meget synlige næsebor - fordi jeg tager billedet selv! Måske kan man lige se min nye frakke med det lækre broderi og den smukke halsedisse, som jeg selv har strikket.


Det eneste der stresser lige nu er en opgave som jeg ikke kan vise her... Jeg er lidt stolt over den og derfor er det naturligvis rigtig træls! I har nok gættet at det er en julegave?

Laver I hjemmelavede julegaver?