mandag den 31. januar 2011

Telephonegame

Så er alle layouts fra grupperne inde og hele processen kan findes på Scrapsisters blog. Mit bidrag er billeder fra Den Gamle By fra julen. Billedet af mig har været brugt før. Det er så sjovt at se, hvad det er blevet til.



Det var en skøn fest i weekenden, hvor alle dukkede op i udklædning. Det var 50'er fest med brylcreme, strutskørter og jitterbug. Festen tog dog en lidt uheldig drejning for mit vedkommende, da jeg blev tabt på gulvet (helt bogstavligt!) og derfor har fået hjernerystelse... Så ikke scrap, ikke forum og ikke blog! Skal hvile hjerne. Så giv mig lige et par dage - så er jeg forhåbentlig retur...

fredag den 28. januar 2011

Wrooom wrooom!

Så kom dagen, hvor jeg blev helt voksen(?)
Jeg har i dag været ved kørelærer og bestilt et kørekort! Der er godt nok en masse forskellige opgaver forbundet med den slags, men det følte de sig overbevist om, at de kunne få mig igennem.
Det piner mig lidt at skulle til det!
Jeg vil jo ikke kunne sidde sådan:
 Eller sådan:

Eller har jeg misforstået noget???

Og så har jeg modtaget en blogaward...



Denne gang fra Annette. Det er jo superdejligt at få den slags og Annette har begrundet det med, at jeg fortæller om min hverdag! Det er jeg glad for - for nogle gange er jeg da i tvivl om det er interessant for andre. Derudover er jeg et privat menneske, så det er lidt grænseoverskridende for mig en gang i mellem. 

Forpligtelserne der følger med denne award er:
Fortæl tre ting om dig selv
Giv den videre til tre scrappere med en blog med lidt ekstra

De tre ting er jeg næsten om - jeg har delt de første to allerede...

1. Jeg har ikke kørekort og er meget bange for at køre i bil. Så det er voldsomt for mig at skulle tage kørekort nu...
2. Jeg er et privat og genert menneske - som trods alt trives i et job, hvor jeg er personlig og udadvendt. Det er primært i private sammenhænge, jeg bliver genert. Så hvis jeg ikke hilser til Convention eller lignende, så er det, fordi jeg ikke tør. Så hils på mig!
3. Jeg bliver enormt indigneret, når jeg oplever uretfærdighed. Det gælder naturligvis når det går ud over mig eller mine nærmeste. Men det gælder også social uretfærdighed - jeg bliver arrig og gal.

Så skal jeg give videre til tre. Selvom det er svært, er det nemt!

Bertram
Heidi
Henriette

Fordi de er er skønne scrappere, og skønt selskab!
De laver meget forskellige ting og er forskellige i stil - det betyder at de udfordrer mig, inspirerer mig og hjælper mig. De gange jeg har scrappet med dem - har de også udfordret, inspireret og hjulpet mig! Også med tømmermænd.

Mit Studio Calico kit er kommet! Sent i nat, da jeg kom hjem pakkede jeg op og stod i mørket og glædede mig over det. Så jeg håber der bliver tid i weekenden...

God weekend til jer!

tirsdag den 25. januar 2011

Uretfærdigheder...

Jeg har glædet mig så længe og så meget til at modtage min dejlige månedspakke fra Studio Calico...

Sc_jan_2011-10
Kan I se det: muligheder for clusters, journaling og alle mulige ting,
 som jeg skal have prøvet af?

Den kan hentes på posthuset i morgen - hvor jeg er i København! Tilmed frem til torsdag nat...
Så jeg har først mulighed for at nusse med den i weekenden, hvor den ellers står på familiebesøg og fødselsdagsfest...

Jeg synes, at det er meget uretfærdigt! Og jeg skyder skylden på alle andre end mig selv!
Så pas på - hun er farlig....

Nej!
Tusind tak for de skønne kommentarer. De gør mig meget glade, og som relativ nybegynder er det jo skønt at afprøve nye teknikker og udfordringer og få ros for det! Så 1000 tak for det!

Men synes I ikke også, at det er lidt synd for mig?

mandag den 24. januar 2011

Journaling...

Som jeg skrev i går, så fik jeg en udfordring (ond udfordring...) hvor jeg skulle lifte et LO - som jeg nu ikke kan finde. Her skulle jeg lave vildt meget journaling! Og det kan jeg ikke helt finde ud af, så det tog laaang tid. Men jeg er blevet færdig. Hvis jeg finder det liftede LO, så opdaterer jeg.


En lille papir"cluster" med MS sommerfugle og nogle af de papirrester jeg fik skrabet til mig lørdag aften.


Der er mistet over nogle stjerner.


Måske skal jeg prøve at arbejde lidt videre med det der journaling....

Er I gode til journaling?

søndag den 23. januar 2011

Scrappere spiser ikke sund slik....

I går eftermiddags/ aftes havde jeg besøg af tre søde scrappere. Der blev snakket, grinet og hygget. Der blev spist slik, peanuts og drukket cola og kaffe. De tørrede abrikoser blev der spist én af... Jeg konkluderer, at scrappere er et usundt folkfærd.

Udover alle de ovenstående aktiviteter blev der også scrappet. Jeg mangler stadig lidt mojo, så jeg bad om en udfordring og det fik jeg! HELE 3! Den sidste først: jeg vil så gerne være bedre til at bruge blomster - så jeg bad om hjælp og det fik jeg masser af. Resultatet blev dette LO - med et billede fra min konfirmation.


Det skønne ved scrappere - eller i hvertfald de dejlige damer jeg havde besøg af - er at de er så hjælpsomme. Så inden jeg nåede at ytre: Jeg mangler vist... Så havde de fundet liiiige det, som jeg manglede. Så alle tre er repræsenteret i denne lille cluster. Og jeg tilføjede faktisk også elementer efter de var gået - så jeg kan sagtens stå på egne ben.


Jeg er slemt tilfreds og har arbejdet videre med clusters i dag

Anden udfordring var round robin - som var meget stressende og meget sjovt.
Første udfodring var et LO med meget (tro mig: meget) journaling. Dette arbejder jeg stadig på...
De to følger senere.

Jeg fik fornøjelsen af at kigge restebunke igennem og fandt lidt småting, som jeg kunne bruge. Mit kit fra Studio Calico er ikke kommet endnu, og jeg havde glædet mig lidt til at kaste mig over noget nyt. Så dette "nye" papir var skønt. Derudover fik jeg en trøstepræmie - med mist, knapper og dimser... Så jeg havde næsten ikke behov for at rode i puf, skabe og tasker efter gamle ting.


Derudover fik jeg disse skønne tulipaner - jeg elsker tulipaner! Men det vidste de måske???


I dag har jeg arbejdet videre med LOs, lavet lidt kort, arbejdet et par timer, bagt boller (hvor husmoderligt er det lige?) og læst. I aften er der håndbold, som jeg jo gik glip af i går.

Har du haft en skøn weekend?

lørdag den 22. januar 2011

Bryllupsinvitationer...

Jeg har fået til opgave at lave dette julekort om til en bryllupsinvitation. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Særligt fordi det er to dejlige, skønne mennesker, der skal giftes.


Jeg er i gang med at finde ud af hvordan jeg "konverterer" Noel-stempel til Bryllup- og Wedding-stempel - endnu en gang er det nemlig et internationalt bryllup.

Så har jeg fået endnu en award.
Denne gang af søde Alfie, som laver skønne LOs og er vild med Alexander Rybak.


I dag er jeg lidt mere stylet end de sidste par gange, jeg har modtaget denne award. Jeg har været i bad, sat hår og har ovenikøbet taget tøj på (og ikke pyjamas selv om det er weekend!). Jeg får nemlig scrap-gæster! Tre skønne scrappere kommer over middag og så skal der scrappes. Så forhåbentlig bliver der lidt at lægge på bloggen i morgen.
Jeg er dog lidt internet-udfordret i øjeblikket. Vi har fået et nyt modem, der smider os af nettet hvert andet øjeblik. Jeg er - med mange ting - meget tålmodig, men hvis IT og internet ikke virker, så bliver jeg lettere hysterisk. Min computer og modemmet har været på vej ud af vinduet mange gange. Og det betyder også, at der ikke bliver blogget så meget lige nu eller kommenteret på jeres blogs. Det er bestemt ikke ond vilje.

Hav en dejlig lørdag! Det får jeg nemlig.
Skal du scrappe?

tirsdag den 18. januar 2011

Telefon-rod!

Nu ville jeg jo så gerne vise, hvad jeg har brugt min aften på. Men det går ikke!
Jeg har meldt mig til Telephonegame på Scrapsisters. Jeg undres stadig over navnet???

Men jeg har fået lavet et LO, som nu er videresendt til næste i rækken og jeg kan gøre mig klar til at lufte gravbasse, inden sengen kalder. Da jeg havde kamera fremme, tog jeg dette skønne billede af mit bord. Bunker og bunker af de ting, der har været brugt til de sidste mange projekter. Jeg er ikke så god til at rydde op ind i mellem opgaver, så derfor hersker kaos på mit bord lige nu. Jeg får dog gæster i morgen, så mon ikke det værste bliver pakket væk...

Der er et spisebord under papir, Thickers, dimser og dutter....

Jeg har endnu en gang fået tildelt en Stylist Blog Award - denne gang af Bertram.


Bertram er superkreativ, sød, venlig og skøn! Og det siger jeg ikke kun, fordi hun altid leger chauffør for mig - jeg mener det! Så tusind tak for den!
Du skulle også have haft den af mig - men dig har jeg jo kendt "længe". I dag deler jeg ikke 8 ting om mig selv - det var hårdt nok at finde på 8 ting den anden dag. Det er dog rigtig sjovt at komme rundt og læse 8 spændende ting om jer...

Og tro mig en klovnefisk er ikke at spøge med!

søndag den 16. januar 2011

Stylish 8

And it goes like this.....................

By accepting this award I will complete the following:
1. Thank and link back to the person who awarded me.
2. Share 8 things about myself.
3. Pay it forward to 8 bloggers that I have recently discovered.
4. Contact those bloggers and tell them about their awards.


Jamen dog, jamen dog! I dag har jeg lidt scrapkrise; jeg får ikke lavet noget sådan rigtigt, og den smule det er blevet til fungerede slet ikke. Så tænkte jeg, at jeg ville kaste mig over lidt blogs og havnede på En Scrappers Bekendelser, hvor jeg ser, at søde Heidi har givet mig en award. Straks kiggede jeg ned af mig selv - var jeg blevet stylish? Nej - stadig i pyjamasbukser og lettere morgenhår.
Det er dog lækkert at få en award. Så, søde Heidi: takker - du får en krammer, når vi ses!

Scrapkrise blev så til tænke-krise.
Nu skal jeg dele 8 ting og give den videre til 8 bloggere...
Otte ting om mig...
1. Jeg elsker sko og støvler og bruger alt for mange penge på dem....

Faktisk tager jeg også tit billeder af mine sko
og støvler og har lavet LOs med dem...

2. Jeg elsker actionfilm og har slet ikke tålmodighed til romantiske komedier og langtrukken drama. Mine filmhelte er Steven Seagal, Bruce Willis, Jason Statham...

3. Jeg ville gerne have grønne fingre, men slår alt grønt ihjel. Jeg bruger derfor også mange penge på blomster og planter, fordi jeg synes, at de er skønne at have. Jeg har en orkide, der har overlevet et par år, men det er vist mere held end forstand. Jeg enten over- eller undervander dem.

4. Jeg har taget et valgfag på uni i amerikansk folkemusik. To timer hver uge med en masse teori om amerikansk folkemusik - hvordan det afspejler det omkringliggende samfund og natruligvis tekstanalyse. Og så sang vi, mens hippie-professoren spillede guitar....

5. Jeg er under en dykkertur blevet bidt af en klovnefisk....
© WWF-Canon / Cat HOLLOWAY
Klovnefisken er ikke særligt stor, men er til gengæld meget sur! Hvis man kommer for tæt på dens anemone og det gjorde jeg...

6. En ting som jeg ville ønske jeg kunne spise uhæmmet af uden konsekvenser: chokoladeis!

7. På en tur til Egypten, har jeg redet på en kamel, der hed Celine Dion...

8. Jeg er ustyrlig bange for nåle... Når jeg skal have taget blodprøver skal jeg ligge ned, og jeg kan ikke kigge på nålen. Min kæreste er diabetiker, og jeg er ikke i stand til at kigge på den meget meget lille nål, han skal bruge til insulin. Udover nåle er jeg også bange for tandlæger og flyvende dyr...

Puha det var jo svært! Og dette indlæg bliver jo langt!

De 8 bloggere jeg har "fundet" for nylig er:
1. Henriette - hende har jeg egentlig fulgt længe på blog, men har mødt for nylig IRL...
2. Annette - som er så dygtig og sød
3. Maria Krumbæk - som gør mig glad
4. Kreative Omgivelser - som er den seneste tilføjelse på min blogliste. Der er skønne billeder, glade farver og dejlige downloads. 
5. Charlotte - som jeg har fulgt igennem december...
6. Torrill - som jeg er faldet over i min søgen efter udfordringer...
7. Vibeke - som jeg også er faldet over min søgen efter nye udfordringer... 
8. Chelsea - a japanese scrapper whose blog writing I do not understand, but love the pictures and the scrap.

Jeg tog udgangspunkt i min blogliste, og det var disse sider der dukkede op som de senest tilføjede. Ellers er det jo svært at vælge mellem alle de skønne og dygtige scrappere/ bloggere i blogland!

God søndag aften til jer alle!

lørdag den 15. januar 2011

Ganske kort...

Weekend! Skønt!
Egentlig bare en hyggelig hjemme weekend med pyjamasbukser, scrap og håndbold. Men i morges besluttede vi os for at invitere os selv i byen. Og når man gør det så skal man have gaver med.

Så jeg har lavet gaver...
Her et par kort, som er pakket ind sammen med nogle andre. Værterne er glade for mine kort og får ofte en lille stak, når vi mødes. Jeg har primært brugt rester fra det LO jeg lavede den anden aften. Jeg forsøger lige nu at rydde ud i det gamle, så der er en undskyldning for at købe nyt.


Papiret der er brugt er fra Sassafras og MME. Og så et sødt lille tekststempel fra Stampendous.


Samme materialer her og samme stempel, som er har fået lidt ekstra tekst. Kortet er liftet fra et julekort jeg lavede i december.


Dette er faktisk årets første kort. Så jeg har været lidt sen til at komme i gang. Der ligger allerede lidt bestillinger på bryllupsinvitationer og nogle blandende kort.

Tak for alle jeres dejlige kommentarer!
Jeg vil forsøge at komme forbi jer i morgen og hilse på.
Håber I kommer til at nyde weekenden.

torsdag den 13. januar 2011

Scrapklub

I aften har der været scrapklub hos Scrapsisters og den ene opgave var denne vinetiket...


Jeg tog et glas vin... og fandt på dette....


Superenkelt LO med Hambly sommerfugle, hvor der på etiketten var druer...

Har du været til Scrapklub?

onsdag den 12. januar 2011

Up Up and Away...

I aften fik jeg plads ved bordet, så det blev til lidt scrap... Jeg kastede mig over Sketch 220 fra Pencil Lines...

Og her er resultatet...


Er lidt glad for billedet af mig...

Og måske har titlen en betydning???

Og så blev det til lille-scrapaften på Scrapsisters - inden vi slår os løs i morgen aften.
Er du med i morgen?

Reading is a discount ticket to everywhere...

Jeg bor i et hjem med mange bøger!
Vi elsker begge bøger og nogle gange lidt for meget. Særligt når det ikke er nok at gå på biblioteket, men at de skal købes. Lige nu er alle reoler fyldt til bristepunktet og der ligger stakke af bøger forskellige steder: under sengen, ved siden af sengen og i køkkenet.
 Men samtidig så er bøger jo dejlige... Og da jeg læste dette citat: Reading is a discount ticket til everywhere, så skulle der laves et LO med det.

Efter at have lavet det sorte LO til Srappehusets udfordring, er jeg fortsat lidt i samme bane. Jeg har dog ikke overholdt reglerne for udfordringen, men det er ret sjovt at arbejde i sort! Eller i én farve - der skal arbejdes lidt mere for at skabe struktur og liv.

Billedet er af min kæreste, der læser. Han er ikke selv glad for billedet - derfor er det blokeret.





Ellers så har jeg lavet lidt mere dagbog og skal have taget billeder snarest.

I aften tror jeg, at jeg skal på blogrundfart...
Hvad skal du?

tirsdag den 11. januar 2011

Tante

Når nu man bliver tante, så skal man jo lave barnevognstæpper, svøb og djævlehuer...
Jeg kan godt hækle lidt, men jeg skal godt nok øve mig lidt mere, hvis jeg skal leve op til tante-titlen. Så jeg har kastet mig over hækle-bøger: grundlæggende hækling, hækle til baby og lignenede.

Min første bog om hækling er denne, som jeg har fået af min mor. Jeg er i gang med at lave dette lyselilla tæppe til lille-pigen som ankommer i februar.


Jeg synes selv at min hækle-bog er retro og blev derfor ekstrabegejstret da jeg så denne


Bogen er en give away og Frk Trillingsgaard har en skøn blog med dejlig inspiration og lækre billeder. Bestemt et besøg værd - også selv om man ikke hækler.

Hækler du?

søndag den 9. januar 2011

Dagbog 2011

Jeg er i gang med endnu en dagbog for i år. Dog er jeg lidt bagud, så i dag har jeg kastet mig over første etape: lave sider - flere af dem helt blanke, så de er klar til at blive skrevet på og klar til billeder.


Januarmåned har fået disse sider. All upside down: der er rigtig mange forandringer i mit liv lige nu, som er lidt svære for mig at overskue. Så dem skal jeg have skrevet mig igennem snarest.


Siden til højre er en kuvert lavet af en papirpose - her tænker jeg at jeg kan "gemme" mine mest personlige beskrivelser... Posen er lukket med en enkel brad. 


Jeg satser på, at jeg kan pynte siderne, når jeg ikke lige har det store overskud til LOs eller andet. Nu er de ihvertfald lige til at gå til. Størstedelen af papir og stickers er fra Sassafras og lå i en restebunke. Jeg tror min dagbog i år bliver lavet af rester og "umoderne" papir. Den er ikke så stor, så det passer perfekt med rester...


 I dag tog vi en tur til stranden med gravbassen... Vejret var jo smukt, men der var stadig tydelig spor efter vinteren og sne på stranden.



Og når stranden er dækket af is er det svært for både mennesker og hunde at bevæge sig...


Men ellers er weekenden ved at være slut!
Har du nået det, som du skulle?

lørdag den 8. januar 2011

LO på speed...

Jeg ved godt at jeg lover meget lige nu og I er nok ikke enige, men jeg har været superhurtig denne gang!
Dette startede jeg på torsdag til scrapklub, hvor jeg blev færdig med at sætte papirstrimler og billede på. I dag har jeg brugt en lille halv time til at sætte pynt på. Jeg tænkte ikke og satte bare ting på. Og det er stort!

Det meget yndige barn er mig! 

Der er brugt papir fra Crate Paper Restoration og lidt fra Sassafras. Og så det skønne klistermærke fra PIP studio...


Rest af Crate Paper, Dear Lizzy og Martha Stewart sommerfugle punch.


Jeg har lovet at splatte med rødvin på mit LO, men kunne ikke helt tage mig sammen til at gøre det. Så det blev i stedet lidt mist i rødvinsfarve. Det er ikke så tydeligt på billedet, men man kan ane det.

LO'et er liftet fra en opgave i scrapklubben i torsdags. Jeg er på jagt efter udfordringer, så jeg kan prøve nye ting. Dette LO er for mig meget anderledes end det sædvanlige og jeg tror, jeg vil fortsætte med disse "anderledes" ting.

Hvor finder du udfordringer?

Getting through...

Jeg tror, at jeg vil starte med at sige ja, jeg er langsom, men dette projekt var måske langsommere end ellers, fordi det var svært at skabe liv og struktur med det sorte.
I processen når jeg nu til dag 4, hvor jeg går i gang med at lægge det hele op - her for at se om det kan være en ide med sorte paneler bag billedet. Så går jeg fra det og laver noget andet.


Til scrapaften hos Scrapsisters torsdag brugte jeg et par timer til at scrappe, hvor de andre aftener kun har bestået at 10 minutter hist og her. Jeg var aldrig helt tilfreds med den sorte baggrund, som ikke have liv og da jeg skulle bruge maling til udfordringen gik jeg i gang med disse ringe. Så blev der mistet med sort ovenpå og straks var der lidt mere liv.


Derefter gav det sig selv, at papiret skulle være i cirkler, så jeg klippede 12 cirkler. Nogle i karton og nogle i mønsterpapir. Så lagde jeg dem på og gik fra dem i 5 minutter. Nogenlunde tilfreds flytter jeg derefter rundt på dem og går igen. Sådan fortsætter det til jeg er glad og klar til at lime.

LO'et som er lavet til udfordring hos Scrappehuset.

Jeg kan sagtens se, at det lyder fjollet, men det er en rar proces for mig. Jeg kan lægge tingene frem og så næste dag, mens jeg er på arbejde gå og tænkte detaljer igennem, som bliver prøvet senere.

Jeg vil dog også gerne en gang imellem være hurtigere. Jeg startede LO nummer to torsdag aften og det er sådan set klar, meeeen jeg kan ikke helt... Der mangler noget. Så nu går jeg rundt om det og lægger forskellige dimser på.
Jeg håber dog at blive færdig i aften.

Så er det weekend! Jeg skal hygge, slappe af og scrappe!
Har I dejlige planer for weekenden?

fredag den 7. januar 2011

Taking it slow...

Nu skrev jeg, at jeg havde taget billeder hele ugen af min scrapproces! Jeg så udfordringen søndag og derefter tog jeg alt frem, jeg havde i sort...



På dag 2, hvilket så vil sige mandag fandt jeg også disse ting...


På dag 3 modtager jeg de billeder, som jeg har bestilt...


Og samler de ting, som jeg mener, at jeg vil bruge...


Og den opmærksomme læser vil notere sig så er få af disse ting slet ikke er brugt på det endelige LO.

Jeg ved ikke helt hvad der sker i min hjerne når jeg når hertil. Men ihvertfald så bruger jeg herefter timer på at flytte rundt på ting, lægge forskellige papirer op og flytte dimser. Ind imellem går jeg til og fra...

I morgen skal jeg nok vise jer, hvordan jeg når i mål! For lige nu sidder I nok og tænker: "det gør hun aldrig!"

Tænker I over jeres proces?