lørdag den 26. februar 2011

Kortmester 2011

Jeg deltager i Kortmester 2011... Og har lige lavet mit første bidrag. Udfordringerne lød på enten stempelkort, vintagekort eller drengekort. Jeg valgte drengekort, da jeg snart skal til "drengefødselsdag" hos min søde lillebror. Jeg kastede mig ufortrødent over opgaven og først som jeg er ved at være færdig får jeg nærlæst opgaven... Du skal bruge minimum fire af dissefarver: grøn, blå, sort, sølv og grå! Så jeg tjekkede kortet: det havde jeg sørme brugt! Og en stjerne...


Teksten er rub on og stjernen en finerstjerne jeg fik med fra Studio Calico. (Nej, jeg er ikke røget i tolden - men det er også kun anden gang jeg modtager en pakke derfra...) Stjernen har fået en lædersnor rundt om.



I morgen når næste opgave bliver lagt op, så læser jeg inden jeg går i gang med kortet... Lyder det ikke som en fornuftig idé??

Weekenden skulle være i afslapningens og scrappens tegn, men til morgen vågnede jeg med ondt i kroppen og halsen. Så afslapningen har taget en lidt anden form en forventet. Jeg får dog lavet lidt - stadig med mit SC kit - her er et lille sneak


I går var jeg på åben vej for første gang... Og jeg vil gerne starte med at takke den mand, der lå bag mig i meget lang tid: Ja, jeg ved godt at jeg måtte køre 80 km på den strækning, men 60 føltes bare meget bedre lige på det tidspunkt. Tak fordi du tog det så pænt - det var rart at have dig helt oppe i min bagrude, bare lige så jeg hele tiden vidste hvor du var!
Så hvis du læser med her: tak for hjælpen!

Det var sjovt at køre, men efter 1,5 time var jeg så træt! Hold op hvor der mange ting man skal holde styr på! Men det gik godt. Bilen gik ikke ud på noget tidspunkt - koblingspunktet og jeg var bare gode venner!

I aften, mens resten af DK ser Grand Prix, vil jeg scrappe...
Hvilket hold er du på?
Grand Prix eller scrap??

torsdag den 24. februar 2011

Et LO og en vinder...

Jeg syntes, at jeg havde lavet en meget meget genial konkurrence... Men men men navnet blev gættet allerede i anden mail! Vinderen kommer senere.

For at blive i det pink tema: jeg fik lavet dette LO af min Studio Calico pakke inden der gik baby og roadtrip i weekenden. Det er meget pink! Og egentlig er jeg lidt ærgerlig over at det blev så pink og ville gerne have haft gule bogstaver på. Så det må jeg have købt - for jeg har alle farver - undtagen gul...


LOet er liftet herfra. Der er sprayet med min nye Mr Huey - også fra Studio Calico. 



Kalenderen for lørdag og søndag er HELT tom! Det bliver så skønt! Og jeg skal slappe af og scrappe. Der er stadig masser papir fra kittet, og der er et minialbum, et kortmesterskab og alle mulige andre projekter jeg skal i gang med.
Der har været så travlt på det sidste. Kørekort-projektet kræver lidt flere ressourcer end forventet. I denne uge har jeg været afsted direkte fra arbejde og først været hjemme lige til sengetid, så der er ikke meget energi i mig lige nu. I morgen skal jeg ud og køre rigtigt for første gang - så der er også lidt nerver på spil...

Nå men blog candyen: Som jeg skrev, så syntes jeg at jeg var dejlig kryptisk - men navnet er gættet... Der var mange bud:
Calina, Carina, Crista, Celina og mange andre.
Men nej, hun er da helt klart en:

CELINE!

Og den første der gættede det var:
aka/ Annette

Så der er en pink pakke på vej til dig - eller på vej til Convention? Annettes mand har også deltaget med gættet: Chanel! Og som tak for indsatsen får han en lille lyseblå scrappakke, som jeg glæder mig til at se hvad han får ud af ;-)

Mor og barn er kommet hjem og har det godt.
Tak for deltagelsen og alle de dejlige mails og lykønskninger.

søndag den 20. februar 2011

Kan du gætte....

Det er faktisk ikke fastelavn jeg lægger op til... Det er en blog candy!
Nu er jeg officielt blevet tante! Egentlig skulle jeg have scrappet i weekenden, men efter 32 timer med veer blev familien forøget lørdag d. 19. februar. Så vi tog en lille road trip fra Århus til Roskilde i dag for at se den lille prinsesse. Hun er superskøn og gudesmuk!


For at deltage skal I gætte, hvad prinsessen hedder...
I skal naturligvis ikke starte helt på bar bund:

Clue 1: Det starter med C og er med 6 bogstaver

Og bare rolig: I får et par clues mere i ugens løb...

Send mig en mail
 ifversen.blogspot(snabela)gmail.com
med jeres gæt - den første der gætter rigtigt vinder følgende præmie:

Der er blandt andet tape, blomster, 10 stykker mønsterpapir, karton, Sizzix die - alt sammen i tøsefarver - eller prinsessefarver :-)

Udover tante-titlen kan jeg i år også tilføje en moster-titel! Min søster skal nedkomme til sommer, så den kommende moster er superspændt og overlykkelig.

Har I også haft en skøn weekend?

lørdag den 19. februar 2011

Scrapevent

Jeg scrappede med min mor og min søster i går aftes - første gang nogensinde. Og vi hyggede os (og ikke  kun på grund af vinen...)
Der er køkkenbordet blevet inddraget til formålet.


Se min stolte søster fremvise en af siderne fra hendes bog....
Der var mange følelser i kog: stolthed, glæde, stress, koncentration...





Her er det endelige resultat med alle minialbums...


Albums er foldede af karton og pyntet med papir fra MME og forskellige dimser, dutter og Thickers.

Og forsiden på den sidste af dem der lige er blevet klippet i fællesbilledet.


Det var rigtig hyggeligt! Først havde min far lavet lækker lasagne og så gik pigerne i køkkenet for at scrappe, mens drengene så X Factor. Selvom vi havde akkurat det samme papir, så var det tre forskellige minialbums, der blev lavet. Særligt fordi nogen (søsteren og moderen) havde svært ved at begrænse sig!

Selvom de begge var begejstrede, tror jeg ikke, at de fremadrettet er stor-scrappere. Men jeg har fået lov til at lave en udfordring til dem en anden gang.
I går fik jeg mit nye kit fra Studio Calico! Uhmm...
Jeg tror sørme der skal scrappes i aften!
Hvad med dig?

fredag den 18. februar 2011

Familiescrap

Min søster er hjemme fra London og vi var i byen mandag for at shoppe. Det var dog stjernekoldt og derfor blev det til mere cafehygge end shopping, men min pengepung klagede ikke. Vi var blandt andet på Teater Bodegaen, hvor jeg spiste så meget stegt flæsk med persillesovs, at jeg havde det lidt småskidt...

Søsteren tager hjem på mandag og i weekenden skal vi alle hygge hjemme hos mine forældre. Så jeg spurgte om de ville prøve lidt scrap! Og de sagde ja - bare det ikke var for kompliceret...
Så jeg har samlet tre ens kits til et lille bitte minialbum og så må vi se hvad det bliver til...


Jeg er lidt spændt på hvad de siger til det... Jeg har samlet papir fra en gammel MME serie, men så tænkte jeg at vi ikke skulle tænke på om det passede sammen og jeg er ikke ked af at det ryger ud, hvis det ikke lykkes.
Har du introduceret andre for scrap?

torsdag den 17. februar 2011

Tapesløjfe

Jeg fik aldrig taget billeder den første gang, jeg kørte i bil. Jeg havde for travt med alt muligt andet. Hold da op hvor er der mange ting at holde styr på! Jeg kørte halvanden time før vi holdt en pause og var så træt! I pausen kommer de andre til at snakke om vinduesviskere... Først da går det op for mig, at det regner! Meget! Og min vinduesvisker har slet ikke været i gang....
Så ingen billeder - men det gik godt! Min første rigtige køretime er først næste uge, så jeg har rigelig tid til at glemme alt om koblingspunkt, vinduesviskere og gearskift.

Når jeg er til teori, så er jeg klart den ældste! Og jeg har flere gange haft lyst til at fortælle de andre teenagere, at jeg ikke er i gang med generhvervelse... Jeg er også den eneste der tager noter til ALT hvad læreren siger. Ikke fordi jeg er klassens duks - men sådan fungerer jeg bare. Jeg noterer alt i livet... Derfor køber jeg ustyrlig mange notesbøger. Her har jeg pyntet min køreskolebog med striber af tape og en lille tapesløjfe.


Tapesløjfen har jeg lavet ved at tage et stykke tape... 

Foldet det med klistersiderne mod hinanden...

Så jeg foldet det rundt, så enderne mødes på midten og her vikler jeg lidt tapen om som midten på sløjfen og for at holde det sammen. 

Her med et lille stykke tape i anden farve... 

I sløjfen på notesbogen har jeg lavet to i forskellige størrelser og hæftet sammen. Men man kan også lave 8 stykker i samme størrelse og samle forskudt af hinanden til en blomst...

Selv om jeg naturligvis er træt af at skulle vente på at skulle køre - så er jeg glad for ikke at skulle afsted i snevejr... Det er kun hyggeligt at kigge ud på fra ens varme stue.

Nyder du sneen - igen?

lørdag den 12. februar 2011

Restekort...

Nu ved jeg godt, at jeg lød lidt hellig den anden dag - jeg gemmer altså også rigtig mange rester...
Også de der helt små nogle, som er umulige at bruge. Der findes rigtig mange søde løsninger på, hvordan man kan bruge dem og derfor gemmer jeg dem tit alligevel. Min lille pose med rester blev (næsten) tømt den anden dag, hvor jeg lavede disse kort.

Små stykker forskelligt papir bundet sammen med en sort lædersnor...


På begge kort har jeg brugt et Hero Arts stempel og tegnet sting.


Det andet kort har fået hvid snor på.

Udover disse kort fik jeg lavet et par scrapblomster og harmonikablomster. Der er efterspurgt en "opskrift" på harmonikablomsterne og jeg skal nok få kigget på det.

Ellers står weekenden på familiebesøg - min fætter kommer på besøg i dag og i morgen skal vi hjem til mine forældre, hvor min søster er på besøg fra London. Mandag skal jeg på shoppetur med søster og mor i Århus, så jeg har bevilget mig selv en ekstra fridag!

Skal du lave noget spændende i weekenden?

torsdag den 10. februar 2011

Tape it up!

Og nu til noget helt andet...
Nu har jeg jo rodet med grønt papir under hele min hjernerystelse - men grønt er jo også sundt! En dag fik jeg dog voldsomt behov for at være ikke-grøn. Jeg fik en masse skøre idéer der til sidst endte med at jeg var helt tapet ind....

Min søster havde købt fine sko til sit bryllup - og hun var meget glad for dem...
De er da også fine?
Der er taget forskellige billeder af dem - og jeg har lavet dette LO, hvor baggrunden er masser og masser af tape.


Der er lavet et par enkelte striber med 3Dliner og så er billedet sat fast med tape. 3Dlineren har jeg aldrig brugt før og den lå faktisk i smid-ud-bunken....


Tapen er lagt på i et jævnt lag og ovenpå har jeg krøllet lidt tape for at skabe tekstur.


Jeg har bevidst ikke puttet andet pynt på, fordi baggrunden i sig selv er så travl. Det var rigtig sjovt og jeg er glad for resulatet. Det er også en god måde at få brugt sit tape på for der er sørme meget på sådan en rulle. Jeg ved godt, at man kan lave de kønneste blomster, men mine små tykke fingre kan ikke den slags finmekanik.

Apropos finmekanik: jeg har været i kravlegård i dag - og det var slet ikke så slemt, som forventet. Jeg væltede kun to kegler, som min kørerlærer døbte tante Agate... Han har nok nogle issues???

Taper du?

onsdag den 9. februar 2011

Daddy's girl

Efter at have brugt det meste papir fra Studio Calico forsøgte jeg mig med noget andet. Til scrapklub hos Scrapsisters - som jeg ikke kunne deltage i - havde Angely lagt et link op til dette LO. Så jeg kastede mig over gesso og glimmermist og blev jævnt beskidt.


Billedet er af mig og min far på cykel.
I toppen af LOet er der en strimmel papir med en swirl. Det er sværtet og der er brugt lidt gesso.




De brune Thickers har fået lidt bling på - for at tøse LO'et lidt... Er egentlig lidt usikker på om det er et ord?
Når jeg nu sidder og kigger på det oprindelige oplæg, så kan jeg da egentlig godt se at det slet ikke ligner... Kreativ frihed???

Måske bliver jeg lidt nostalgisk i forhold til denne transportform. Nu skal jeg jo lige pludselig forholde mig til ABS, koblingspunkt og tomgangsregulativ. I morgen er det min første gang bag et rat og det skræmmer slemt meget. Det er godt nok på manøvrebane, så jeg er nok ikke til fare for andre end mig selv... Meeeen lidt skræmmende alligevel. Men som jeg - og alle de andre 18-årige på mit hold - siger: det skal nok gå!
Måske er jeg ved at blive rigtig scrapper - for min hjerne kredser også om vigtige spørgsmål som: hvordan får jeg taget billeder af min første gang bag et rat? For det skal da scrappes, foreviges og blogges!!!

Har du scraphjerne?

tirsdag den 8. februar 2011

2 LOs

I genkender nok lidt af papiret - det er igen fra Studio Calico kittet. Denne gang dog med lidt mere farve og liv end det tidligere.Papiret er fra Sassafras og lidt af pynten ligeså...



Jeg har også lavet dette LO med papir fra Studio Calico. Jeg har forsøgt at fylde det lidt mere ud end jeg plejer. Ikke så meget white space... Jeg har lavet et banner af tape i venstre hjørne.


Og en harmonikablomst...


Papiret bag billedet har voldt mange problemer. Hjernerystelsen har gjort det ekstremt svært at arbejde med det. Mønsteret flimrede for mine øjnene og gav mig hovedpine...
Det har været sjovt at få et kit, hvor det hele var farvekoordineret, men hvor der samtidig var mulighed for forskellige udtryk. Lige til at starte med syntes jeg at det hele var lidt grønt - men jeg synes at det lykkedes at få forskellige udtryk ud af det.

mandag den 7. februar 2011

Kilts on Parade

Jeg fik jo laaangt om længe mit kit fra Studio Calico. Så der er blevet scrappet...
Jeg kiggede på Studio Calicos galleri og har liftet dette LO.


Billedet er fra min søsters bryllup, hvor alle mænd i kilt blev stillet op på en lang række ved siden af brudeparret. Gæt hvor mange der stillede sig bag ved fotografen for at få et billede af det. Og gæt hvor mange af danskerne der stod forrest...


Mens papiret var fremme lavede jeg kort af resterne...



Dejlig effektiv måde at få ryddet op på!

Er du god til at få brugt dine rester med det samme eller ryger de over i bunken?

søndag den 6. februar 2011

Tilbage igen...

Jeg tager chancen og blogger i dag!
 Jeg har været til og fra min computer i ugen, der er gået, men har ikke kunne klare længere perioder ad gangen. Efter en halv time lige nu, kan jeg mærke, at jeg bliver uendeligt træt. Og får ondt! Jeg har ikke måtte læse, se fjernsyn, sidde ved computer, hård fysisk aktivitet eller koncentrere mig. For søren, det er svært! Jeg synes ikke, at jeg ser meget fjernsyn til daglig, men hvor har jeg dog savnet det.
Dog har det gjort underværker for min scrap-produktivitet. Jeg sidder sjældent stille i lang tid af gangen, når jeg scrapper, så det har ikke ødelagt min rytme, at jeg har skulle sove eller hvile undervejs. I fredags lavede jeg 3 LOs!!! Hvilket er meget for mig...
Så selvom jeg på ingen måde vil anbefale hjernerystelse, så har det været en produktiv uge...
Men jeg starter ved begyndelsen:


Den ulykkesvangre fest var en temafest: 1950erne! Og jeg har købt Melissa Frances Kitchy Kitchen for lang tid siden, uden helt at komme i gang med det. Men her var en oplagt mulighed. Så det blev til dette kort og indpakning til flasken.

Udover scrap har jeg nusset med gravbassen og hun har været i bad. Så her et billede af en halvvåd hund - som bestemt ikke elsker at være i bad.


Jeg ville så gerne tage billeder, mens hun er i bad, men hun forsøger at stikke af, så det er ikke muligt at håndtere hund, shampoo, kamera og håndklæde... Men dette billede er da næsten ikke til at stå for :-)

Derudover:

Så starter kursus hos Marolle snart!
Jeg glæder mig meget til at komme i gang - særligt efter at have modtaget kittet i går!

Tak for alle hilsnerne og ønsker om god bedring!
Det varmer og hjælper!
God søndag til jer!