lørdag den 30. april 2011

Fest!

På mandag har kæresten fødselsdag og i aften kommer mine forældre og min søster til middag. Mellem indkøb, forberedelser og rengøring har jeg lavet lidt bordpynt. Jeg har punchet en masse sommerfugle og brugt dem som konfetti på bordet.

Så er der sat lidt sommerfugle i buketten.


Og en menu...


Og servietringe med sommerfugl på.


Det bliver en hyggelig aften!

Jeg har fået gode nyheder, som jeg glæder mig til at dele med jer!
Bliver I nysgerrige?

onsdag den 27. april 2011

Blue

Ja, det er egenlig ikke humøret! Det var bare farverne i indlægget der er blå - men jeg skulle jo finde på en overskrift.

Dette er et LO med et billede af min far som lille. Det er lavet til Riddersholm konkurrencen på Scrapsisters. Jeg har igen forsøgt at lave det lidt vintage-agtigt, men igen bliver det ikke helt vintage... Papiret er fra Riddersholm. 


En sød lille sommerfugl der er klippet ud af en rest papir jeg havde.


Og så er jeg så glad for disse små skriftruller - ikke nødvendigvis mens jeg sidder og ruller dem, men når de skal på.


Alt papiret er distresset og derefter har de fået lidt stickles.


Og et kort... Som ikke har noget med noget at gøre! Det var bare sjovt at lave...


Jeg har haft en sindssyg dag i dag, hvor jeg har styrtet rundt som en flue i en flaske og er først landet nu. Jeg var egentlig ved at blive lidt arrig over en manglende levering fra en fotofremkaldelse. Så jeg fandt mailen frem fra firmaet og ser, at jeg selv har skrevet forkert adresse... Heldigvis var adressen naboens og da jeg passer postkasse, kunne jeg uforstyrret hente alle billederne! Godt jeg ikke nåede at skælde ud.

tirsdag den 26. april 2011

Cute as a Button

Den ene gang jeg har set Celine live var dagen efter hun blev født og jeg glæder mig meget til at se hende igen. Jeg kan se på de billeder hendes stolte forældre viser frem på nettet, at hun er superskøn!
Jeg har lavet et LO af papir fra Emmas Shoppe som jeg synes passede så fint til en dejlig lille tøs.


Endnu en  gang har jeg brugt en skitse fra Pencil Lines

Sk235

Lidt splat og en dejlig stor knap med twine.


Et chipboardhjerte med lækkermåsens navn.


Og dato og endnu en knap...


Sidst men ikke mindst et billede af min have og resultatet af påskens havearbejde!


Og så har jeg lige lagt billeder i galleriet af et par kort fra Fødselsdagshurlumhej! Oven på en lang dag ude i virkeligheden - det er jo hårdt at starte efter ferie!

mandag den 25. april 2011

She's like a Rainbow

I påsken lavede jeg et oplæg til scrap. Der var farver, lifts og idéer. Min egen plan var et scrappe en sang - She's like a Rainbow af Rolling Stones. Jeg har nemlig også brugt påsken til at rydde op og har fundet en masse gamle billeder af min selv med mange forskellige hårfarver. Mit fokus på hårfarve skyldes ikke min opdagelse af grå hår skal det siges. Dette er scrappet før-grå-hår!

Her er der billeder af mig dengang jeg kunne spise alt -is, slik og pommes frites og aldrig veje mere end 55 kg. Og så et billede af mig fra sidste år! Det ene billede har jeg sort hår og det andet er jeg blond.

Der er brugt forskelligt papir fra gamle pakker fra Studio Calico.

En lille detalje - punch jeg lånte af Bertram til Convention! Tak!


Og så knap så farverigt: et kort med en hjemmelavet blomst lavet af serviet.


Uuuuhhh! Så starter hverdagen igen. Jeg har lavet en status over ferien og jeg er tilfreds. Jeg har været voksen og praktisk, men også været kreativ, uansvarlig og tosset. Jeg har lavet kort, layouts og hygget mig med bøger. Jeg har dog også fået ordnet altanen, soveværelset og sat gardiner op. Der er gjort rent og ryddet op. Vi har nydt det gode vejr, venner og familie uden at have for travlt.
Nu sidder jeg så her på påskens sidste dag og har ondt over det hele! Ikke et ord om alderdom - men min krop har aldrig kunne holde til at gøre rent! Så iskias bøvler og jeg kan ikke sidde stille!  Så godt at ferien er slut, så jeg ikke skal ærgre mig over at jeg ikke kan sidde og scrappe.

Glæder du dig til hverdagen?

Alderdom...

Ja, man kommer jo ikke uden om det!
Man bliver ældre!
Selv mig...

I dag mens jeg var i gang med at stryge gardiner slog det mig: jeg er blevet voksen!
Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg har fastforrentet lån, fast arbejde, pensionsopsparing, gardiner i alle rum og et barskab med andet end billig vodka og frugtagtig likør.
Jeg er begyndt at sige ting som: "Det er jo skønt at komme tidligt op - så får man noget ud af dagen!" og i dag har jeg tilbragt timer i et byggemarked og NYDT det. Jeg har været i haveafdeling og talt om det upraktiske i at have persienner i et køkken. Jeg har ovenikøbet tallerkner og bestik til 10 mennesker og vinglas til flere.

I dag har jeg prioriteret at være voksen - ordnet altanen og plantet praktiske planter i krukker, jeg har sat gardiner op, været på genbrugsstationen og været tidligt oppe. Jeg fik lavet lidt kort tidligt i morges, men ellers har jeg været fornuftig!

Her er hvad jeg har lavet:

Et kort lavet af For the Record papir og knapper

Stempel fra Studio Calico, som jeg allerede elsker overalt på jorden

Og kortet åbent! Men det havde I jo nok allerede regnet ud?

Endnu mere alarmerende: jeg har konstateret at de første grå hår er dukket op!
Lige pludselig!
Uden advarsel!
Hvad sker der?

søndag den 24. april 2011

2 3 4

I dag har jeg kastet mig over skitse 234 fra Pencil Lines

Materialerne er fra SCkittet. Billedet er af min dejlige lillebror og hans lige så dejlige kæreste taget til det skotske bryllup. Han har dog ikke lyst til at blive "hængt ud" på sin søsters blog, så derfor en stor hvid prik i deres ansigter.




Jeg kan mærke påsken være ved at gå på hæld og er ikke sikker på, at jeg er klar! Jeg mener dog at jeg har nået det jeg ville og har haft en superskøn ferie.

fredag den 22. april 2011

snapshot, photo, memory...

Som noget nyt har jeg prøvet at lave en skitse fra Studio Calicos blog. Jeg har jo ofte siddet og kigget på den for at savle over de ting der er på vej... Og nogle gange savler man i laaaang tid! Det er et gammelt billede af mig med brunt (?) hår og lidt større æblekinder end dem jeg har nu. Billedet er taget af en fotograf til firmaets hjemmeside. Af en eller anden grund skulle vi alle stå med hånden på hagen - jeg ved ikke om man ser mere professionel ud sådan, men jeg gør jo bare som jeg får besked på.


Der er brugt forskelligt papir fra gamle og nuværende kit plus lidt Crate Paper. Ordene er blanke chipboards, der er mistet.


Små klistermærker med en nål og en sløjfe.


Hullerne i chipboardsene er gemt bagt små hjerte og twine.


Og et lille hjerte mere.

Jeg husker dagen som fantastisk - derfor også memory! Sammen med mine daværende kolleger begav jeg mig til København og mens tøserne shoppede, drak drengene øl. Så humøret var højt da billederne skulle tages. Efterfølgende skulle vi til Næstved til julefrokost. Drengene som havde fået et par øl ville meget gerne guide fra bagsædet - men hvordan turen fra Nørreport til Næstved nogensinde har været smartest at tage nord over til Hillerød må vi lade de to tosser svare for. 

Farver og striber

Der er i år ingen påskefrokoster, så tiden bliver udnyttet til at lege med farver, indretning og scrap.
Her en lille collage fra mine spray-projekter...


Udenfor er der også farver...


Et mindre projekt er en lille farverig vindmølle i min rosmarin.



Måske er det solen, lyset og varmen, der gør, at jeg får lyst til lidt farve?

torsdag den 21. april 2011

Give Away hos Angely



Søde Angely har en give away med disse fine Babushkaer. Jeg er i gang med et projekt om mere farve i hjemmet og de passer perfekt ind i den plan.

I dag står den på scrap... Jeg har meldt mig til at finde lidt inspiration til scrapklub hos ScrapSisters og har fundet farver, sommer og sol frem.

Skal du scrappe?

onsdag den 20. april 2011

Ferietid og fødselsdagslayout

Det er en dejlig dag i dag! Vi har været i byen og har shoppet, spist morgenmad og frokost. Vi har nydt det gode vejr, handlet til påsken og har været i byggemarked. Jeg sagde flere gange undervejs, at jeg hyggede mig, men at jeg ville græde som en lille baby, hvis mit kit var forsøgt afleveret, når vi kom hjem. Og ganske rigtig posten havde været der: men han havde sørme efterladt den uden for min dør! Ihhhhh hvor blev jeg glad!

Udover det er der fødselsdag hos ScrapSisters og en udfordring var at lave et fødselsdagslayout. Her er et fra min fars 30 års fødselsdag: børnebordet, hvor jeg sidder sammen med min søster og mine to dejlige fætre.

Papiret er altsammen fra For the Record serien.

Og så har jeg brugt bling oven på et klistermærke. Bertram som jeg holdt Asti-scrap med i lørdags, mente ikke at jeg nogensinde havde brugt bling før - men det har jeg altså! Og det kan dokumenteres!


Flere klistermærker... og lidt papir.


Og mere bling!

Det er skønt at bruge papir fra den samme serie for så passer det hele bare perfekt sammen. Men samtidig føler jeg også, at det passer lidt for meget sammen. Derfor er Studio Calico kittet også perfekt: det hele er afstemt, men er ikke kun fra en serie.

For at gøre dagen helt gennemført dejlig perfekt: nu middagslur, så lækker, lækker mad og i aften: scrap-bingo! Ahhh... ferie er nu skønt!

Ses vi til bingo på ScrapSisters senere?

søndag den 17. april 2011

Tiny fingers

Ak og ve! Jeg har endnu ikke modtaget mit kit... Jeg krydser stadig fingre for at det når at ankomme inden onsdag.
I mellemtiden har jeg kastet mig over Fødselsdagshurlumhej hos Scrapsisters. En af udfordringerne var en artikel om Riddersholm Design. hvor man skulle lade sig inspirere.

Her er hvad der kom ud af det...


Jeg har forsøgt mig med vintage - men er ikke helt sikker på at det lykkedes. Her er et close up af splat, sommerfugle og bling.


Og her min største udfordring: en cluster med mange blomster - hele tre af slagsen! Og stof/tyl-sløjfe, bling og knap!


Selvom det måske ikke er officielt vintage, så er jeg dog glad og tilfreds.

I går var der Asti-scrap med Bertram. Og jeg fik lave to LOs - det ene er til Telephonegame, så kan ikke vises med det samme.
I morgen starter jeg påskeferien med et tandlægebesøg - så jeg får nok ikke sovet i nat, hvis jeg kender mig selv ret. HADER tandlæger - eller det de gør er vist mere korrekt? Jeg er gået i gang med at finde på mange forskellige undskyldninger på, hvorfor jeg ikke kan komme afsted...

onsdag den 13. april 2011

Jeg glæder mig...

Jeg glæder mig til påske - ikke så meget helligdagene, men mere til at have fri. Jeg har to arbejdsdage tilbage og så er der 10 dage med ren afslapning. Jeg glæder mig også til mit april-kit kommer.




Sc_april_2011_addon4-all

Denne gang kom jeg også til at købe et par ekstra kit - så der er nok at gå i gang med.
Og jeg vil glæde mig så meget over at ferie og kit gik op i højere enhed - så POST kom nu forbi!

Ugen har stået på undervisning. Jeg kørte workshops mandag og tirsdag for mine søde kolleger og kom sent hjem i går aftes. Så der er ikke blevet blogget, kommenteret eller scrappet. Jeg skulle blandt andet undervise i at være autentisk - allerede halvvejs i oplægget fandt jeg ud af at jeg måtte skrotte mit oplæg - så jeg var meget autentisk.
Men prøv at tænk hvis jeg slet ikke kunne finde ud af at være mig? Hvor sløjt stod det så lige til?

søndag den 10. april 2011

Frøken ifversens fornemmelse for forår

I anledning af forårets komme har jeg tilbragt det meste af weekenden inde. Bortset fra en time i går i haven. Da jeg endelige bevægede mig udenfor var jeg iklædt vinterfrakke - det havde jeg slet ikke overvejet. Nå, men sådan en kan da heldigvis lynes op.
Ellers har jeg lavet kort, invitationer og  så har jeg arbejdet det meste af dagen. I morgen skal jeg sammen med nogle kolleger stå for en superspændende undervisningsseance og den skal gentages i København tirsdag. Så nu pakker jeg weekendtasken igen.

Så har jeg lavet denne blomst, som jeg er helt pjattet med - selvom den var lidt bøvlet at lime sammen.


Ellers kan jeg næsten se påskeferien derude i horisonten - 5 arbejdsdage og så er der dømt ro, afslapning og scrap i stride strømme.

Glæder du dig til påsken?

lørdag den 9. april 2011

Æsel...

Tak for forståelse, sympati og lykønskninger! I dag er en bedre dag: Jeg har lavet 45 invitationer, et fødselsdagskort og siddet i haven med min underbo og delt en øl. Så livet er lækkert! Om lidt skal vi til fødselsdag med lækker mad.

Så jeg har lavet dette kort af Restoration fra Crate Paper. Jeg øver mig fortsat i det der med blomster og er tilfreds med dette. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at få så mange blomster på som så mange andre kan.


Kortet er et staffelikort (eller et æselkort) og her er det åbent.


Jeg blev inspireret af fødselsdagsinvitationer til min søsters svigermor. Jeg har lavet 45 invitationer af Riddersholm papir. Invitationerne skal til Skotland, så jeg synes, at det var superfedt, at det var rigtig "Danish design".


Sammen med pakken til Storbritanien skal jeg sende denne lækre babyting! Jeg blev sendt i byen sidste weekend efter den - den er så lækker.


Solen skinner fantastisk dejligt i dag. Efter invitationerne var lavet gik jeg ned til min underbo, som var i gang med havearbejde - under armen havde jeg to øl! Det faldt i god jord og jeg fik også nydt lidt af det gode vejr. I morgen skal jeg vist arbejde det meste af dagen - jeg skal undervise mandag og tirsdag og ved stadig ikke hvad jeg skal sige...

Har du fået nydt det dejlige vejr?