onsdag den 29. juni 2011

Scrapbesøg

Sidste uge besøgte jeg Bertram og vi fik hygget, snakket og scrappet. Vi liftede begge dette LO og fik nogle forskellige resultater. Her er Bertrams og her er mit:




Vi sukkede meget undervejs, da vi begge syntes det var svært, men det lykkedes til sidst!
Det var supersjovt at lifte det samme og se hvor forskelligt man går til sådan en opgave og hvor forskelligt resultatet bliver.

Det var en skøn dag og jeg glæder mig til næste gang.

mandag den 27. juni 2011

2 ens...

Iiiihhh hvor er der dog dødt herinde! Jeg får slet ikke blogget i det omfang, som jeg burde - jeg har bare slet slet ikke haft tid og energi til det. Og det er ikke en gang, fordi jeg ikke får scrappet!  Jeg har jo fået min dejlige pakke fra Studio Calico og har blandt andet fået lavet dette:

Dette papir har jeg skåret i og sat papir bag. 


Jeg ved ikke om doilyen bag billedet er specielt "maskulin" men det blev altså sådan og jeg er tilgivet af kæresten.


Og så havde jeg et gammelt billede af mig liggende i de der kiksede senhalvfjerdser farver - og dette papir skulle bare bruges. Det blev dog lidt voldsomt, så resterne af ovenstående papir blev brugt. Så de er ikke helt ens, men jo, indtrykket er måske lidt det samme.


I dag er min ferie startet! Super super... Jeg håber, at det betyder, at der bliver tid til lidt blog og måske også en enkelt blogrundfart eller to. Ferien starter med drengebesøg i stuen og de drikker Asti (???)  Jeg stjal naturligvis et glas og har nu været på lidt internet shopping og sidder ellers bare stille og sveder - det er skisme varmt i dag. Og nu: blogrundfart!

mandag den 20. juni 2011

Studio Calico minialbum

Hver måned når min dejlige pakke kommer fra Studio Calico, så er der en masse reklamer og kuponer med. Ikke de der trælse grimme kuponer og reklamer - nej, det er reklamer med stil...

Som dem her:

Særligt disse to elsker jeg: 

Og jeg har gemt dem alle! Og nu har jeg brugt nogle af dem til at lave et lille minialbum. Det er jo genialt, at de alle er samme størrelse og bare skulle klipses sammen og have billeder og pynt i. Samtidig havde jeg en masse billeder fra min søsters bryllup - og har har jeg samlet billeder fra forberedelserne.

Forsiden

Skoene, sløret, brudepiger og brudens mor

Min far der venter for enden af trappen...

Midtersider uden billeder

Og bagsiden

Jeg har kun brugt reklamerne og er rigtig glad for resultatet. Jeg har stadig en stak liggende og regner med at lave flere på et tidspunkt. Det er jo også en sjov udfordring at lave et minialbum uden rigtig mønsterpapir.

Ellers kan jeg snart øjne ferien. I år går turen til London og jeg glæder mig så meget. Vi er i gang med at planlægge hvad vi skal se og opleve.

torsdag den 16. juni 2011

Chill Out

Som jeg tidligere har skrevet er jeg meget hjælpeløs, når jeg scrapper sammen med andre. Derfor scrapper jeg kun sammen med meget overbærende scrappere, som er villige til at hjælpe mig igennem store beslutninger og opgaver. Dette layout er baseret på en skitse som søde Heidi lavede til mig.


Der skulle være journaling på og da jeg lige har købt en dymo, måtte jeg vente til jeg kom hjem med at sætte det på. Selve journalingteksten er ikke genial eller nytænkende... Jeg synes stadig, at det er lidt svært.


Her er skitsen tegnet på et stykke pap. Jeg kæmpede meget med at få alle dimserne med, men det lykkedes ikke.


Dymoen er jo genial, men jeg har svært ved at finde strimler til den. Så indtil videre har jeg kun rød dymo og en lille smule guld.

Jeg fik mit kit i går og har nusset rigtig meget, men ikke fået scrappet med det endnu. Det er bare så nusse-bart! Men nu ser det ud til at vejret er rigtig scrappe-vejr de næste par dage, så mon ikke det bliver til noget?

onsdag den 15. juni 2011

Best friends

Det, jeg særligt nyder ved at scrappe sammen med andre, er, at jeg ikke skal tænke alt for meget! Jeg spørger bare: "Hvad skal jeg lave?" og straks kommer udfordringerne væltende. Denne udfordring var at jeg skulle bruge et stempel på mit layout og så fandt jeg selv et LO på nettet som jeg liftede. LOet kan jeg dog ikke finde igen, så I må bare stole på, at det er liftet nogenlunde fornuftigt.

Baggrunden er kork og der er splattet hvid Mister Huey (som så ikke tørrer på kork!!?)

Billedet er et af gravbassen og hendes bedste ven fra hundetræning. Begge to er nogle rigtig hyper-hunde, der elsker ballade, fart og tossestreger.


En anden god ting ved at scrappe sammen er, at man kan bruge andres materialer... Her har jeg lånt en borderpunch (som bare er lækker!) og ligeledes stjålet lidt twine fra Henriette.


Dagen i dag startede sådan lidt blah... Lige som gravbassen så var luftet og jeg overvejede hvad jeg skulle med dagen i dag, så ringede det på døren! Udenfor stod postbudet med en lækker, lækker papkasse fra Studio Calico. Han fik et stort smil og en kæmpe tak - så han reddede min dag, men jeg tror også, at jeg gjorde hans dag lidt bedre. Så nu skal jeg nusse med mit papir!

mandag den 13. juni 2011

Journaling

Jeg blev for noget tid siden udfordret fra Scrappehuset, hvor jeg skulle lave 150 ords journaling... Det var en hård opgave!

Her er resultatet:


Jeg besluttede mig for at springe helt ud i det og bruge håndskrift - med overskrifter i klistermærkebogstaver. 


Billedet skulle også være et hverdagsbillede og her valgte jeg et billede af gravbassen der graver i sand.


Ellers har pinsen budt på scrap! Lørdag var jeg på landet og scrappe sammen med to skønne tøser. 12 timers intensiv scrap. Kæresten var en kende skuffet over, at jeg kun kunne hjembringe 3 LOs. Men jeg mindes også at vi snakkede lidt? Og spiste og hyggede!

I aften er der scrapklub hos ScrapSisters.
Er du med?

mandag den 6. juni 2011

Soooorrryyyy! Vinderne er...

Jeps, superoptimisten har været på spil igen!
 Der var frist på blog candyen i fredags - og det kunne jeg jo sagtens nå. Glemte lige at jeg også skulle holde 40 års fødselsdag i lørdags. Hvor jeg havde besluttet at lave al maden selv...

Nå, men før vinderne bliver annonceret kan I lige få et lille billede af festen. Vi havde lejet et forsamlingshus og jeg lavede (næsten) al maden selv. Festen var skøn - vi var omkring 30 mennesker og vejret var lækkert. Der var mad nok (undtagen de små minitærter jeg havde lavet) og humøret var højt!


Min søde søster havde købt disse kæmpeballoner i London for nogle måneder siden og kørte hele byen rundt for at finde et sted hvor hun kunne få helium i. Hun endte hos Jensens Bøfhus som kunne hjælpe... De "stod" i enden af lokalet og pyntede rigtig meget på den bare væg. Og børnene syntes de var lidt seje.


Bordene var pyntet med blomster fra haven og to forskellige slags duge. Blosmter og lys var sat i syltetøjsglas i forskellige størrelser. Der var flot og sommerligt.

Gravbassen var i pension og er som en følge deraf meget træt. Hun har dog hjulpet mig med at trække vinderne.


Alle lodderne lå på gulvet og efter lidt tænkepause...


Valgte hun....


Mariala
til den lyse pakke

Heidi
til den farverige pakke

Send mig jeres adresser og de bliver sendt hurtigst muligt!

Så skulle jeg vælge den bedste begrundelse: Maria Krumbæk! Jeg ved at det er træls at alle omkring en får kørekort og man ikke selv har. Så jeg sender en lille farverig pakke til dig også.

Det var en skøn weekend. Min søster trodsede graviditet og vand i benene og fløj hjem for at være med til fødselsdagen. Hun havde selv fødselsdag søndag, så det blev fejret sammen med fars dag i haven med rester fra festen og et par omgange Bezzerwizzer. Eneste minus: jeg har været oppe at slås med en myg - og den vandt! Jeg har fået et mygstik lige ved øjet og det er hævet og misfarvet - så jeg ser ud som om jeg har gået et par omgange med Mikkel Kessler....