søndag den 31. juli 2011

Small faces...

Jeg leger med små billeder i øjeblikket - eller rettere sagt forskellige formater af billeder. Det startede egentlig med, at jeg ville lave små billeder til min junque journal - som dette:


Men jeg har også brugt dem til LOs...


Billederne er fra vores Londontur, hvor vi lørdag aften var til Picnic Concert hos Kenwood House. Musikken var ikke lige mig, men stemningen var god, omgivelserne skønne, selskabet fantastisk og picnickurven ustyrlig god (blandt andet chocolate cheese cake!!!)

En lille cluster af hjemmelavede blomster og lækre knapper.


De bittesmå billeder...


Som det måske kan anes, så er solbrillerne fremme, da solen skinnede og vejret generelt var fantastisk.

Og journaling - jeg har tegnet linier og indrammet det med en sort kuglepen. 



Ellers har weekenden stået på afslapning, scrap og grillfest! Jeg har ikke nydt varmen - ofte når vejret er godt er der nemlig også pollen, så jeg har været inde hele dagen og har bandet over nysseanfald, irriterede øjne og træls hals...

Bedst af alt Sommerskitsekurset er startet hos Creative Publishing - superlækker inspiration, fede detaljer og lækre skitser!
Er du på kursus?

fredag den 29. juli 2011

Enjoy!

Jeg har tidligere deltaget i et onlinekursus hos Marolle - det samme kursus bliver nu udbudt hos Creative Publishing. Det kan anbefales på det varmeste! Kurset hedder " Enjoy Everyday Life" og jeg købte et kit til. Det opfordrer til at glædes over ens hverdag og scrappe det.
Her er min forside


Det bedste ved min hverdag er at jeg vågner ved siden af min kæreste (og min gravhund) og det er også der min dag starter...


Her er et lille udsnit af to andre sider:



Så er det weekend og jeg skal snart på online kursus igen! Ihhh hvor jeg glæder mig!

Og hvis du sidder og tænker: hvad med den der søster og hendes fødsel: nej, der er ikke sket noget! Og Annette: nej, vi ved at der endnu ikke er en baby der er blevet derinde og der beroliger min søster en smule. Men hun er da begyndt at overveje om hendes bliver det første!

God weekend!

søndag den 24. juli 2011

Termin... Og tanker om tid!

I dag har min søster termin! Og der sker ikke noget...
Samtidig er Norge ramt af en stor, stor tragedie og her er tiden ventetid: vente på niece, vente på nyt, vente på glæden i en mørk tid. Jeg har nusset med min art journal og er blevet rigtig beskidt.




Denne lavede jeg efter de første nyheder tikkede ind om Norge: husk respekten, tolerancen, kærligheden, forståelsen...


Så nu vil jeg vente igen: ved telefonen og ved fjernsynet!

fredag den 22. juli 2011

Afterparty

Jeg skal snart på kursus! Creative Publishing afholder online kursus - denne gang er fokus på skitser! Og jeg glæder mig.

Der er lagt en skitse ud som inspiration og den har jeg naturligvis lavet...

Billederne er af min far i de sene aftentimer juleaften. Min far siger som regel, når de sidste pakker er åbnet, at det var så den jul! Så bliver han hånet, råbt af og så bliver vi hængende et par timer med vin, portvin, konfekt og brunkager.


Selve LOet er meget simpelt, så jeg har gjort lidt ekstra ud af stjernerne, knaperne og splattet.


Det føles lidt sært at sidde med julescrap i juli måned, men selve layoutet er ikke så julet. Så jeg overvandt det!

Skal du på skitsekursus?

tirsdag den 19. juli 2011

My Sweet Girl

Der er scrapkonkurrence på Scrapsisters og her på falderebet fik  jeg lavet et bidrag. Jeg liftede et layout fra Scrapsisters artikel lavet af Marolle.

Det var primært opsætningen, men også titlen har jeg liftet. Billedet er af min søde søster. Hun følger med her og vil rigtig gerne have sin egen kategori, men jeg nægter! Hendes datter, som burde ankomme til verden på søndag, derimod får sin hel egen kategori. Det er nemlig min blog - og jeg bestemmer ;-)


Jeg har primært brugt Emmas Shoppe og en enkelt stribe fra Toy Box og så en masse knapper og lidt forskellig splat.



Jeg kan se, at jeg får lavet mange LOs med min søster. Det er både fordi hun er min favoritsøster og superskøn, men også fordi hun gerne springer ind foran kameraet når det er i nærheden. Og så er hun samtidig også fotogen. Jeg glæder mig til at lillepigen kommer til verden og jeg får mulighed for at se hende - så skal der scrappes baby!

Hvem scrapper du mest?

mandag den 18. juli 2011

Skitse

Efter en god laaaang middagslur lørdag eftermiddag havde jeg svært ved at sove om aftenen. Så jeg lå og skriblede lidt i min junk journal og lavede et par skitser. Noget jeg ellers aldrig har gjort før.

Resultatet blev dette:


Og den meget kunstfærdige skiste ;-)


Billedet er mig og min søster på British Museum - og nej, jeg ved ikke hvorfor hun ser så slukøret ud!


Jeg gik lidt amok i harmonikablomster og Mr Huey...


British Museum var stort og flot. Vi ville egentlig primært se mumierne og jeg ville se forelæsningssalen. Vi så mumierne og den ægyptiske afdeling, men desværre var forelæsningssalen lukket af grundet en udstilling. Så jeg måtte gå derfra med forurettet sag.

Tak for de søde kommentarer - jeg forsøger at tage det roligt. Men er nok ikke særlig god til det, når det kommer til stykket! Så jeg øver mig.
Nu vil jeg tage det roligt i sofaen med et glas vin og min nye (gamle/genopdagede) last: grillede oliven med krydderier - mums...

søndag den 17. juli 2011

London - Original Sightseeing Tour

Sommerferien er længe slut her i huset og derfor kan jeg kun klamre mig til minderne om sol, varme og frihed... Jeg har samlet lidt af ferien i dette lille album. Selve albummet er lidt kedeligt og almindeligt, da det blev lavet lidt hurtigt. Dog er jeg lidt glad for forsiden, som var sjov at lave - men også tog lang tid. Det er små stykker papir, der er skåret ud og sværtet og klistret, så det ligner det engelske flag. Jeg tror også jeg vil lave et par kort med samme teknik.

Billederne i albummet er fra en sightseeing tur vi tog i dobbeltdækkerbus. Jeg tog mange billeder og halvdelen af dem er inklusiv noget af bussen eller dem der sad foran. Men det er også en del af charmen.

Jeg er jo superpriviligeret at have et job, som jeg er rigtig glad for. Jeg har dog haft et hårdt første halvår, som har givet et par knæk og derfor har jeg måtte trække stikket i et stykke tid. Så nu er jeg tilbage på min pind efter et par måneder og må bryde sammen og indrømme, at det er hårdt!
Jeg kan også mærke, at mit energiniveau ikke er, hvad det har været og derfor bliver der ikke blogget eller besøgt blogge i samme grad som tidligere.
Jeg skal lige tilbage i omdrejninger - så bær over med mig!

lørdag den 9. juli 2011

Scrapshopping i London

Min sommerferie er nu ved at være slut - her hvor alle andres ser ud til at være ved at starte! Jeg kan dog kigge tilbage på to lækre uger. Vi har været en uge i London, hvor den engelske vejr virkelig var med os. Solen har skinnet og der har været tilpas varmt til byferie. Turen var ren sightseeing, shopping og solskin! Jeg var ikke i London for at scrapshoppe, men faldt over dette dejlige tage i London og skønne bogstavstempler og en blok med små ur-skiver.


Og masser af juletape til ingen penge....


Jeg havde på forhånd bestilt dette papir, som lå hos min søster. Der var gratis levering i Storbritanien, så det kunne jeg jo lige så godt.


Al tape og stemplet er købt i Selfridges - et skønt stormagasin i London. Derudover var vi i Harrods og på Camden Market, hvor plastikkortet også kom på overarbejde. Det var dog primært tøj, smykker og tasker ( - og IKKE sko!!!??)


Så var det jo skønt at se søsteren, som efterhånden er slemt stor - der er tre uger til termin! Den unge dame er også ved at blive ret utålmodig og nyder ikke sin mave, når temperaturen når de 25 grader.

Nu skal jeg have lavet et lille minialbum om Londonturen og slappe af!
Hvad skal du lave i din ferie?