fredag den 23. september 2011

Scrapklub

Det blev ikke til mere end et enkelt layout i går til scrapklub... Jeg ryger hurtigt i chatte/ skrive kommentarer i stedet for. Så det blev til et LO efter skitsen som Angely havde lagt op.

Billedet er fra Skotland, hvor vi "besteg" Arthurs Seat. Selv om det ser lidt overskyet ud, var vejret varmt og solrigt. Jeg var flere gange ved at opgive at nå toppen, særligt fordi jeg kun havde upraktiske højhælede sko med. Det egner sig altså ikke til bjergbestigning! Men vi nåede toppen og jeg fik taget et billede af mig med Edinburgh i baggrunden.

Jeg har brugt forskellige skrifttyper: to slags  Thickers og dymo.


Jeg har desværre ikke en skypunch, så de er stemplet og klippet ud i hånden.

Weekend! Min gamle ven, nu er du her igen. Du har været savnet!
Jeg får fødselsdagsscrapgæster i morgen, så der skal scrappes igennem.
Hvad skal du lave i weekenden - scrappe?

torsdag den 22. september 2011

Finally...

Så blev de endeligt helt færdige og er alle stoppet i kuverter og er afsted. Puhhh, det var hårdt arbejde!

Lige et billede af kortet:


Og bunker af kort...


De blev jo egentlig meget forskellige; der er forskellige bannere på, men ellers det samme.

Selvom det er hårdt, gør jeg det jo gerne for min søde lillesøster og min lækre niece (og min skønne svoger!) men er dog glad for at projektet er klaret!

I aften står den så på scrapklub hos Scrapsisters, hvor der skal hygges og ikke laves masseproduktion!
Kommer du til scrapklub?

søndag den 18. september 2011

B-day Girl...

Så blev det tid igen til at blive et år ældre... Jeg havde fødselsdag i fredags og havde en superdejlig dag. Sidste år besluttede jeg mig for at tage et billede af mig selv og lave et LO hvert år. I år skulle jo så ikke være undtagelsen...


Jeg har brugt en skitse fra skitsekurset på Creative Publishing og har brugt materialer fra mit kit fra Studio Calico - kan man ikke kun elske fotografiapparat-stemplet?


Og apropos at elske: lækre Thickers!


Gaverne bestod af chokolade og vin. Derudover en dejlig grøn kilt (har også fået en i pink!) som jeg selv var med til at købe i Edinburgh.


Fine blomster: 

Og øreringe i Charles Rennie Mackintosh design - disse har jeg også selv købt i Edinburgh. Og så fulgte kortet fra min søster: hun vil købe en holder til mit pensionistbuskort.... Hmmmm! Mon hun bliver tilgivet snart?


Charles Rennie Mackintosh er en af mine favoritdesignere, der er skotte og var en vigtig for den europæiske art nouveau periode. Så det var skønt at få øreringe med hans design. Han var fra Glasgow - så næste gang går turen altså dertil.

Nu er der stadig en del søndag tilbage! Jeg skal lave invitationerne helt færdige og ellers skal jeg hygge-scrappe. Vejret er jo perfekt til den slags indendørssysler.

Hvad skal du lave på sådan en søndag?

onsdag den 14. september 2011

Masser af invitationer

Ja, det er sørme hårdt at blive moster! Nu skal lillepigen også have et navn og i den forbindelse har den moderen bedt om invitationer med bannere på! Jeg nævnte at det nok kunne blive en langsommelig affære - og det er det. Jeg har ikke tid til så meget andet, så der er lidt dødt på bloggen indtil det er klaret. Her får I lidt billeder fra processen:

Alle små dele er klippet:

Flagene er klistret på twine: 

Banneret er monteret på kortet: 

Og her ses lidt af det færdige resultat - banner med navn: 

Indtil nu har jeg nået 20 styks - det vil sige at jeg mangler 40....
Alt papir er fra Echo Park "Little Girl" serien og jeg endte med at købe det digitalt også, så jeg kunne printe baggrunden i den ønskede størrelse og ikke skulle købe mere papir og skære det til. Det var lidt smart. Papiret kan købes hos Jessica Sprague i digital form.

Nå, men der er jo alligevel ikke noget godt i tv. Alt går op i valg! Jeg går ind for demokrati og jeg mener at det er alles ret og pligt at stemme og arbejde for demokratiet. Men jeg orker snart ikke flere partilederrunder, dueller og mudderkastning. Lad os få sat det kryds og komme videre.
Så i morgen skal jeg stemme!
Skal du?

torsdag den 8. september 2011

Smash og blogcandyvinder

Jeg havde egentlig ikke helt plads til min Smash i kufferten, men den kom selvfølgelig med alligevel. Jeg havde også plads til lidt tape, så der blevv smashet undervejs. Dog måtte jeg vente med at sætte billeder ind til i dag. Her er de første to sider - bogen er helliget mine ture til Storbritannien.

Side et er fra de første par dage i Galashiels, hvor den skotske familie bor.


Side to og de næste sider kommer til at handle om Edinburgh - en by vi har forelsket os meget i. Det er smukt, specielt og sært og menneskene er så venlige.


Så skal vi til det!
Først og fremmest tak for deltagelsen i blog candyen og alle de dejlige kommentarer. Dem sætter både jeg - og søsteren/ moderen til det kønne barn - pris på.

Vinderen som er trukket efter alle kunstens regler er:

....
....
....
....
....



Send mig en mail med adresse, så sender jeg det så hurtigt som muligt.

Så lige en kommentar til en kommentar: Karin - jo billedet skal helt klart scrappes! Det ligger i bunken over alle billederne af trunten der skal scrappes. Og der er mange billeder! Min søster sender jævnligt billeder på mms, hvor der står "Godmorgen moster" eller "Godnat moster!" og de mms'er også bare skønne.

Derudover: jeg har kastet mig over hverdagen og vejret i Danmark med krum hals, men har allerede nu måtte bukke under for en træls forkølelse (som måske egentlig er en bihulebetændelse) så her står den på romtoddy, selvynk og kleenex i rå mængder.

tirsdag den 6. september 2011

10 Things I Love about... Scotland

#1 Skotsk morgenmad...
med det hele! Haggis, blodpølse, pølser, bacon, æg, toast, kartoffelscone.


#2 Lufte sommertøj
Vejret har opført sig eksemplarisk - jeg fik slet ikke pakket regnslag ud. Til gengæld havde jeg kun fået pakket varmt tøj og havde derfor en lille udfordring med at finde noget der passede til vejret.


#3 Sjove seværdigheder
Vi har set slottet og de "store" seværdigheder, så vi gik rundt og fandt nogle af dem man ellers ikke ser. Her fik vi kaffe, hvor JK Rowling skrev Harry Potter. Det er jo stort for en Potter-fan som mig.


#4 Sensommerbrise...
Ja, det er måske officielt ikke sommer eller sensommer, men det føltes sådan. Prøv lige at se den himmel.


#5 Farverig shopping
Når man nu ikke har været spejderagtig nok til at sørge for at få sommertøj med, så man jo shoppe sig ud af krisen. Jeg elsker Ness! Lækre farverige ting - jeg har blandt andet fået købt en lyserød kilt


#6 Sjove seværdigheder og deres museumshops
Vi kom også forbi Museum of Childhood og jeg fik købt scrabblemagneter til køleskabet


#7 Skotsk frokost
Steak and ale pie med fritter og ærter og naturligvis en stoooor øl


#8 Første møde
Moster er meget meget meget stolt. Dette lille vidunder er så sød og dejlig og fantastisk og der er taget så mange billeder at hun bliver fast scrappemateriale i lang tid.


#9 Skotsk aftensmd: indisk
Fast tradition for os, når vi kommer til Galashiels er at vi skal på The Shish. Lækker lækker mad og god betjening.


#10 Afslutning på en god aften
Ceilidh er skotsk folkedans og det dansede vi i mange timer til brylluppet. Til fødselsdagen i Galashiels var der endnu en gang mulighed for at få genopfrisket de komplicerede trin. Det er så sjovt og så hårdt. Det ryster folk sammen og giver god mulighed for at grine sammen og af hinanden.


Lillepigen klarede aftenen rigtig godt - faktisk faldt hun i søvn, når musikken gik helt amok. Vi andre nød dansen, øllen og stovies (endnu en skotsk specialitet)

Nu er jeg så hjemme igen, men efter at have været oppe klokken lidt i fem i morges er der ikke så meget krudt i mig i dag. Jeg glæder mig dog til at scrappe masser af feriebilleder og babybilleder.

fredag den 2. september 2011

Afsløring... Et laaaangt indlæg med minialbum!

Nu viser jeg alle siderne og derfor skriver jeg ikke så meget - for det er et langt indlæg. Samtidig kan jeg afsløre, at jeg slet ikke har udgivet det i dag, men planlagt det på forhånd.

Ryggen

Forsiden

Indersiden af mappen med en lille hilsen

Første side med det første billede der er taget af trunten

Hele familien

Lidt ordbog







Farmoderen



Min søster og min niece: Jeg elsker det billede!

Faderen

Og den sidste side! Jeg ved godt at spædbørn leger som sådan, men måske kan farmor få Isla til at grine ved at lave en lyd eller noget. Hun kan ihvertfald selv skrive et minde ind.

Jeg skulle meget gerne være i Skotland nu og nyde det i fulde drag!
Jeg ved, at I alle krydser fingre for godt vejr...
Ellers må I godt starte nu.