tirsdag den 29. november 2011

Tidlige julegaver

Jeg bestilte en masse lækkerheder i starten af november hos Studio Calico sammen med mit kit - både som noget jeg kunne tage mig til, når jeg blev arbejdsløs, men også for at fylde lageret op inden økonomien går helt af fløjten.
Jeg har trippet omkring og kigget ud af vinduet hver gang jeg hørte en bil på parkeringspladsen - men ak, pakkeposten udebliver! Jeg frygter naturligvis, at jeg er røget i told-fælden.

Lækker-lækker kit!

Men så i går ringede kæresten og fortalte, at der var en stooooor pakke til mig. Så nu står denne og venter på mig derhjemme til weekendscrap.


Årsagen til forsinkelsen kan måske findes her:

Den lå i denne pose ved ankomst. Og jeg læser det som om, at min pakke har været omkring Belgien på vejen. Det er da lidt hyggeligt...

Lige nu sidder jeg og forsøger at holde varmen ved varmeblæseren og drømmer om alt det jeg kunne scrappe med mit dejlige kit...

mandag den 28. november 2011

Nogle gange tager livet en drejning

Jeg har sagt mit arbejde op!
Jeg skulle bare lave noget andet og derfor sagde jeg op i september og skulle stoppe i midten af december. Så forrige torsdag blev jeg ringet op af en anden chef i firmaet, der spurgte, om jeg ville hjælpe med at starte et projekt op i Nordsjælland - bare ind til jul. Så efter lidt tænketid og lidt dialog med manden, sagde jeg ja. Og fredag havde jeg en time til at pakke mine ting og slutte mine ting af. Lørdag gik med praktiske opgaver, søndag pakkede jeg og mandag morgen stod jeg i Hillerød. Det gik stærkt!
Her er et par billeder af mig på min sidste dag på min arbejdsplads, hvor jeg har været i 6,5 år og mine ting på vej hjem i toget. Så er der også et billede af min dejlige gravbasse, som hoppede op i min kuffert, da jeg pakkede.


Så nu sidder jeg her i en ferielejlighed og blogger. Sidste uge gik med arbejde, arbejde og arbejde og så måtte jeg lige overleve en forkølelse oveni. Det betyder også, at der ikke er tid til scrap og lignende. Nu har jeg dog taget min computer med, så jeg kan blogge og surfe.


Julen er også blevet sat lidt på standby. Jeg havde jo planer om, at jeg skulle i gang med mange spændende juleprojekter, når jeg gik fra - en plan, der også går i vasken. Så i går, første søndag i advent, smed jeg lys, kogler, julekugler og kanelstænger på en bakke! Det er så årets adventskrans og årets julepynt.

Jeg er superglad for denne løsning. Jobbet er sjovt og udfordrende.
Jeg har stadig en plan om at blogge hver dag i december og glæder mig også til at følge alle jer, der december-blogger. Jeg lover, at der kommer mere scrap og kort her i december.

Dimsen her kan findes på ScrapSisters! Den er bare for lækker!


Hvad med dig - december-blogger du?

lørdag den 19. november 2011

Cybercrop

I dag er der Cybercrop - ikke på Scrapsisters, men på Kreativista på grund af tekniske problemer på Scrapsisters. Men pyt, det er lige så hyggeligt og spændende som altid.
Jeg har indtil videre nået en opgave: Med udgangspunkt i Kim Larsens Familien skal i skoven. Opgaven lød på at bruge så mange bogstaver fra titlen som muligt og kun én gang. Så jeg var kreativ og lavede en helt anden titel. Derudover skulle man bruge twine.


Det er så svært at tage gode billeder, nu hvor solen ikke rigtig samarbejder, så farverne er lidt forskellige på billederne.


Skal du cybercroppe? Så skynd dig over på Kreativista....

lørdag den 12. november 2011

Hvornår lærer jeg det mon?

Fredag var meget hektisk.. Jeg har længe vidst, at jeg skulle til London og at der skulle laves menuer og lignende til barnedåb. HVORFOR venter jeg altid til allerallersidste minut? Hvis kvinder kan multitaske, så var jeg godt nok Kvinde fredag. Jeg vaskede tøj, vaskede op, lavede to kort, pakkede gave ind, pakkede kuffert, lavede 8 menukort, færdiggjorde 45 programmer og ryddede op.

Her er vores gave til Isla


Og et kort som jeg lavede for mine forældre.


Programmer til kirken. Jeg har brugt forskelligt tape til ryggen af "bøgerne".


Og til sidst: tyvstjålet herfra!


Jeg er dog bange for, at jeg aldrig lærer det!

Venter du også altid til sidste øjeblik?

fredag den 11. november 2011

11.11.11.11.11

Næææ det er ikke en eller anden binær kode, det er dato og tid!
I dag er det jo d. 11.11.11 og Marolle opfordrede til at tage et billede kl. 11.11

Her er, hvad jeg nåede:

Jeg ser faktisk rolig ud....


På trods af at jeg er i gang med at pakke...


Og lave menuer til barnedåben...


Hvad lavede du kl. 11.11 d. 11.11.11?

søndag den 6. november 2011

First Time

Weekenden har bare været skøn og selvom jeg burde ligge i min seng, sidder jeg her for at blogge lidt.
Tak for de søde kommentarer til sidste indlæg - ja, hun er lækker og næste lørdag hedder hun helt officielt Isla. Det har hun dog heddet i laaaang tid.

Her er endnu et layout med trunten. Fra mit allerførste møde med hende. Og ja, hun ser lidt bekymret ud - men det gør de fleste, der møder mig...


Layoutet blev lavet til Scrapfestival og er da vist en kende skævt her.


Jeg gik lidt amok i harmonikablomster. Det var noget papir, jeg ikke helt kunne finde ud af at bruge, men farverne var fine nok. Så blev det løsningen.

På scrapfronten, så starter Heidi Projekt 52 næste år og jeg er med som designer og dynamiske forandringsstøtte (Heidis titel, ikke min ;-) ) Og jeg glæder mig rigtig meget.

Er du med til Projekt 52?
 Hvis ikke, så smut over på Scrapsisters og meld dig til!

tirsdag den 1. november 2011

Cutie Pie

Nu skal det jo ikke være nogen hemmelighed, at moster her synes, at hendes niece er den dejligste pige på hele jorden. Prøv lige at se dette vidunder:


Og I må da også godt kigge på layoutet! Jeg har brugt tape og October afternoon.

Og her lidt blandet dims: klistermærker fra October Afternoon og en lækker blomst.

Og så har jeg gjort som lovet: lavet layoutet lyserødt, så ingen er i tvivl om kønnet på vidunderet!

Turen går snart til London til barnedåb. Så jeg roder med ting til barnedåben og skal også snart have styr på de sidste detaljer, kufferter og tøj.