lørdag den 31. december 2011

10 Things I Love About... 2011

Ovenpå listerne over layouts og kort, kommer der en sidste opsamling... Nytåret er jo tid for reflektion og glæde. Så jeg har kigget tilbage på året der er gået - både privat og scrapmæssigt.
Hvad har været mine højdepunkter i 2011?

# 1 Celine
I februar blev min kæreste onkel til lille Celine

#2: Automobiler
I februar skiftede vi den gamle bil ud med en ny og et par måneder senere fik jeg kørekort.


Jeg må indrømme, at jeg ikke bruger kortet så meget som jeg burde, men jeg er stadig lidt "utryg" ved at køre i bil. Men det er skønt at muligheden er der for at tage små roadtrips - noget vi begge elsker.

Layout fra en roadtrip til Sjælland

#3: Teknologi
Jeg er glad for gadgets og telefoner og min egen belønning til mig selv for at have bestået teori- og køreprøve i første forsøg var en iPhone. Noget jeg ikke har fortrudt... Jeg bruger mange timer i toget hver uge, så det er så skønt at surfe og være på Pinterest, når der er tid til det. Pinterest burde måske også være på oversigten over højdepunkter i 2011...


#4: Scrapsamvær
I 2011 var jeg til Convention for første (og eneste) gang. Det var smadderhyggeligt! Jeg har ligeledes haft mulighed for at scrappe IRL med Heidi, Henriette og Bertram af flere omgange i året der er gået. Hyggelige timer med scrap, mad, Asti, kærlig mobning og masser af kreative udfordringer.


#5: Junque
Jeg har genfundet min kærlighed til maling og art journaling. Det er skønt at blive beskidt og bare skabe uden andet formål end at skabe.


#6 Min lille Isla
Min søster blev mor til dette lille vidunder og hun er mosters pige. Min søster bor i London, så det blev desværre ikke lige til en lille roadtrip i den forbindelse. Men da lillepigen var en måned gammel, mødte jeg hende for første gang.

Vores første møde

Det første billede


Sådan en lille trold i familien giver jo masser af muligheder for nye scrapmotiver...

#7: Rejseliv
Vi har igen i 2011 haft mulighed for at komme til Storbritannien. Vi har været i London to gange og i Skotland en enkelt gang. Vi elsker begge maden, folket, øllene og kulturen.

Her et billede fra sightseeing bus i sommers

Og så er der jo materiale til både layouts og minialbum.

#8: Store beslutninger
Jeg har truffet en stor beslutning i 2011. Jeg sagde mit arbejde op efter knap 7 år og det var på ingen måde en nem beslutning. Jeg har haft mange skønne oplevelser og kender en masse skønne mennesker, som jeg skal sige farvel til. Lige som jeg var klar til at drosle ned blev jeg så bedt om at tage en tørn på Sjælland - noget som betød, at jeg skulle være hjemmefra i hverdagene.
Nu er der en måned tilbage og så er det endegyldigt slut. Udgangspunktet var arbejdsløshed, noget som jeg egentlig havde glædet mig til. Men måske løser det sig...

#9: Min dejlige lille familie...
Min søde kæreste som fyldte 40 i år

Det var en skøn dag med dejligt vejr og mange glade mennesker.

Min julegave fra kæresten, som siger det hele: LOVE!

Og naturligvis min dejlige gravbasse


En lille gravbasse der i går fik fjernet en lille knude i brystet og derfor er lidt flad efter narkosen. Billedet her er fra julen, hvor hun hygger på mine forældres fåreskindstæppe - som hun mener er hendes. Så mens hun blev opereret var vi ude for at anskaffe os et magen til, så patienten havde noget lækkert at putte på.

#10: Blogliv og Scrapsisters
Det blev året hvor jeg startede på Scrapsisters teamet - noget jeg er superstolt over og meget glad for. Det er et skønt team med kreative og dejlige scrappere.
Sidst men ikke mindst: jer der følger mig og jer der bare kigger ind fra tid til anden og jer der er her for første gang. Der er tider igennem det forgangne år, hvor jeg har fået blogget meget og andre gange alt for lidt. Men når jeg tjekker ind igen er der altid nogen og altid nogen der har kommenteret.
Det er jo skønt - så til jer:
I OG JERES ØNSKES ET RIGTIG GODT NYTÅR!
Jeg glæder mig til at se jer igen i 2012

fredag den 30. december 2011

10 Things I Love About 2011 - Layouts

Denne opgave har været den sværeste! Der var så mange at vælge imellem og der var mange gode og mange forskellige. Så jeg har valgt lidt forskelligt fordi jeg elsker forskelligheder!

#1: Anatomy of a Dachshund
En udfordring hvor jeg skulle lave MEGET journaling - noget jeg ikke altid gør så meget ud af. Måske er det derfor jeg er så glad for det?


#2: Cute As a Button
Tøselayout med babybillede af Celine-niecen.


# 3: Best Friends
Simpelt layout med korkbaggrund. Billedet er af min lille gravbasse og hendes dejlige ven Hailie.
Billedet af layoutet er vist lidt skævt - det er layoutet ikke.


#4: Dreams
Et lyserødt layout med billeder af mig fra min søsters bryllup. Det er mens jeg holder tale og der er udsnit fra talen på layoutet. Det eneste layout, der har fået mig til at fælde et par tårer..


#5: Family 1990
Jeg tror nok, at jeg har fået årstallet forkert: det er fra min konfirmation, men hvem tæller år på den slags? Jeg fik hjælp af dejlige scrapsøstre til clusteren og jeg blev rigtig glad for det.


#6: Tape, tape og atter tape
Måske ikke det kønneste i andres øjne, men jeg er lidt pjattet med brugen af tape her! Der er ikke papir på - det er kun tape. Og så et billede af min søsters brudesko


#7: Mere journaling
Igen et layout hvor jeg er "tvunget" ud i journaling og jeg ender med at være tilfreds med resultatet. Måske skal næste års fortsæt være mere journaling?


#8: Shine a light
Bare fordi der er farver...


#9: Mit favorit scrapmotiv lige nu
Min dejlige Isla! Smuk og skøn at skype med.


#10: Simpelt, men dejligt
Et layout med billede fra min barndom og den gamle by. Det blev lavet til et telephonegame. Dette vil jeg lifte næste år....


Wauw en svær øvelse! Jeg har snydt rigtig meget og fundet lidt ting frem, som kommer på min sidste top 10 til i morgen: en top 10 over 2011!

torsdag den 29. december 2011

10 Things I Love About 2011 - Cards

Der er jo tradition for at lave top 10 over ens kreative udfoldelser i det forgangne år. Så jeg har skam også forsøgt - her over kort lavet i år. De kommer i ikke prioriteret rækkefølge.

#1: You're a Star
Et kort lavet til Kortmester 2011 og et jeg er rigtig glad for.


#2: Barnedåbsinvitationer
Disse blev lavet til min nieces barnedåb - og mængden af bannere var tæt på at tage livet af mig. Men jeg er dog glad for dem alligevel.


#3: Student
Dette kort er vist ikke vist her på bloggen. Det blev lavet til Scrapsisters omkring studentertid.


#4: 1950s
Vi var til temafest i februar og jeg lavede dette kort inspireret af temaet og flasken er pakket ind i tilsvarende papir.


#5: Fars dag
Endnu et kort som ikke har været vist her. Jeg tror det røg på Scrapsisters blog i starten af juni.Her har jeg brugt flere lag mønsterpapir og masser af farver.

#6: Restekort
Jeg er glad for at bruge rester af papir og gemmer ofte meget små stykker, hvis jeg synes de er fine. Her har jeg fundet en måde at bruge de små rester og jeg synes, at resultatet er lækkert.


#7: Big Shot på overarbejde
Her har jeg lavet et simpelt kort, hvor jeg har stanset selve korte og hvid karton med Spellbinders og har embosset kartonet. Med et simpelt stempel og en lille stjerne er resultatet flot!


#8: With Love
Dette kort er også lavet til Kortmester 2011. Her flettede papirstrimler, sommerfugle og twine.


#9: Lag-på-lag blomst
Også et Kortmesterkort!


#10: Foldekort med knapper.
Jeg elsker dette kort! Både farver, knappet og foldet!


Det var faktisk skræmmende så få kort det er blevet til i år! Det gjorde det lidt nemmere at vælge, men stadig er jeg lidt rystet over hvor få der er. Særligt i betragtning af, at jeg altid har svoret, at jeg ville lave kort og ikke layouts.

I morgen er der Top 10 over layouts og der var væsentlig flere at vælge imellem.

onsdag den 28. december 2011

Tredje gang er...

I går var der julehalløj på Scrapsisters og det var netop til julearrangement hos Scrapsisters at jeg for to år siden lavede mit allerførste layout. Jeg har lovet mig selv at tage udgangspunkt hvert år på den dag til et nyt layout og her er resultatet.





Jeg er så træt af manglende lys og de triste billeder det medfører, men sådan må det jo være. Jeg har i dag (og i går) kigge alle gamle layouts og kort igennem for at finde top 10. Er jeg den eneste der synes det er svært?

tirsdag den 27. december 2011

Baby Girl

Så er jeg hjemvendt fra en dejlig lille juleferie med familien. Det er altid skønt at være samlet - vi hygger, fester og slapper af sammen. Der er mange timer i pyjamasbukser og i år har vi tilføjet et medlem mere til pyjamasbanden: min far! Jeg har fået god mad og gode gaver.

I dag er der julehalløj på Scrapsisters og hele min dag er afsat til formålet og så kan jeg ikke rigtig komme i gang. Det er ikke mangel på papir, dims eller dut. Jeg kan ikke finde ro til at sætte mig ned. Til sidst lykkedes det dog og jeg fik frembragt dette layout med min lækre niece.


Meget meget enkelt med lidt stjernekonfetti.


Der er brugt træpynt og træbogstaver.


Ellers er jeg i gang med 2011-listerne: Bedst LOs og kort i 2011.

Laver du opsamling over 2011?

tirsdag den 20. december 2011

24. december - Glædelig jul!

Nu snakkede jeg jo om juletraditioner i går. En anden tradition er den diverse hunde i familien er blevet udsat for igennem årene: julebadet og den obligatoriske røde julesløjfe! Nedenstående fotodokumentation viser levende, hvor meget gravbassen elsker denne del af julens mange traditioner.

"What?"

"Fjern det kamera!"

"Nej, det kan I ikke mene..."

Læg mærke til hendes halvvåde ører, der ser lidt creppede ud. Lidt nuttet!

I ønskes alle en glædelig jul fra mig og gravbassen!

23. december - Julens traditioner

Så er det Lillejuleaften!
En dejlig traditionsrig dag/ aften i min familie. Alt kører i samme mønster og alle falder ind i samme roller - år efter år efter år. Lige så langt tilbage som jeg husker...
Vi pynter træet efter risengrøden og der er faste traditioner for, hvem der hænger hvad på og i hvilken rækkefølge. Det eneste, der har ændret sig er, at vi er begyndt at lægge julegaverne under træet; noget der tidligere først skete selve juleaften...


Måske for at forhindre, at små børn (og hunde) undersøgte gaverne


Men de er da også spændende. Er de ikke?
Jeg har allerede fået årets første julegave! En af dem med voldsomme konsekvenser for året, der kommer... Jeg glæder mig til at afsløre, hvad det er!

Mon du kan gætte det?

22. december - Juleferie

I dag starter min laaange juleferie. Jeg glæder mig sindssygt til at komme hjem til manden og gravbassen. Ikke bare det at holde ferie, men at være hjemme i mere end en weekend!

Selvom jeg har det godt på Sjælland og alle har været gode ved mig, kan jeg mærke, at det tærer lidt at være så meget hjemmefra.
En af de kollegaer, der sørger godt for mig, skal have en gave. Til scrapklub tirsdag aften lavede jeg denne plade chokolade som erstatning for julekort.


Billedet er ikke det bedste, men det er svært med belysningen og telefonkamera.

Hvornår starter din juleferie?

21. december - Tiden sig nærmer



Nu er det snart jul!  Jeg sidder stadig på Sjælland og kan slet ikke finde min julestemning frem. Jeg prøver desperat med store indsprøjtninger af julemusik og pakkelege med kollegaerne.


Mon ikke, at stemningen kommer lillejuleaften, når træet skal pyntes?
Hvornår pynter I juletræ?

20. december - Julekortene...

Så er det ved at være sidste frist for julekortene. Så jeg har fået styr på alle mine og de er sendt sammen med de pakker,der også skulle afsted.


I dag har jeg været på gaveudvekslingsmiddag med noget sjællandsk familie og skal nu lige have lavet en lille ting til min kære kollega, som passer så godt på mig, mens jeg er på Sjælland. Jeg kan heldigvis også se juleferien helt tæt på.

Nu er der scrapklub! Er du med?
Og har du fået sendt dine julekort?

søndag den 18. december 2011

19. december - Lidt scrap blev det da til...

Lørdag fik vi hygget og jeg fik sørme også lavet et layout. Da jeg ikke havde mulighed  for at printe billeder, måtte jeg kaste mig over billeder fra bunken. Jeg havde billeder fra vores sidste tur til London, hvor vi i midtnovember sad udenfor og spiste traditionel sunday roast.
Det er ikke så tit jeg spiser udenfor i november.


Her har jeg punchet hul i papiret og lagt papir bagved og sat det tredje billede foran. Det er selve maden: oksesteg med kartofler, grøntsager, sauce og yorkshirepudding - mmm!


Billederne af os!


Titlen blev lidt anderledes, men jeg kan godt lide effekten.


Det er vist også begrænset hvad jeg ellers har fået lavet af layouts i december. Det andet jeg fik lavet, må I vente med at se til d. 20. december, hvor Scrapsisters udkommer.

Glæder du dig til magasinet?