mandag den 22. oktober 2012

Har du meldt dig til?

Lige om lidt er det tid til julekortkursus!
Har du fået meldt dig til?
 I år går nogle af pengene til Julemærkefonden og der er masser af lækker inspiration.


It is time for christmas cards! There is lots of inspiration in this class on Scrapsisters - only in Danish, however! 
I am already way behind - I need to make 100 cards and have made 1. I have made a beautiful card for the class but still need to make 99.

Jeg er allerede helt vildt bagud! Jeg skal lave 100 kort i år og har kun lavet 1. Kortet, der er lavet er til kurset, og de 99 jeg mangler er stadig en sjat.

Hvis du ikke har meldt dig til - så skynd dig over på Scrapsisters og få et spark til kreativiteten og støt Julemærkefonden.

søndag den 14. oktober 2012

A layout and a winner

I made a challenge for my scrap-girls. And since it was Octobers challenge, the challenge was to use October Afternoon, no paint, no masks and no tags. Furthermore, the theme had to be fall.
I was kind of proud and thought it was a great challenge. That is, until I had to make my own contribution. I really struggled with the fall theme. It is me in the photo - from many years ago - and it helped the theme along.

Jeg lavede en udfordring til mine scrap-piger. Og da det er oktober måneds udfordring skulle man primært bruge October Afternoon, og ingen maling, ingen mask og ingen tags. Sidst men ikke mindst skulle temaet være efterår.
Jeg var ret stolt af min udfordring - indtil jeg selv skulle i gang. Jeg havde store vanskeligheder med efterårstemaet. Så faldt jeg over dette gamle billede af mig og så gik det lidt lettere.


And I had to use these Amy Tangerine leaves that have been laying around for a looong time. 

Og så havde jeg en god undskyldning for at bruge disse Amy Tangerine blade, der har ligget og gloet for evigt.



And now the winner of the give away!

Og nu til modtageren af min fødselsdagsgive away!




Trine Brandt-Lassen
Send mig en mail med din adresse og jeg poster hurtigst muligt.



torsdag den 11. oktober 2012

A reminder...


A reminder... 
Deadline for give away is Sunday 14th October

Lige en lille påmindelse... 
Deadline er på søndag d. 14. oktober
 


To participate you have to:

Leave a comment

Use the image above on your blog to link to the give away

Follow my blog

If you have a dachshund it will earn you an extra chance for the give away!
(you have to be able to show proof in terms of photos)

Please note in you comment which of the above you have done...

For at deltage...

Hvis du lægger en kommentar til dette, er du med!


Link på din blog til give awayen

Hvis du bliver fast læser, er du med!
(Hvis du har problemer med dette - så skriv http://ifversen.blogspot.com/ncr i adressefeltet)

Hvis du har en gravhund, er du med! Skal kunne fotodokumenteres ;-)

Det giver et lod pr. deltagelse - skriv i indlægget hvor mange lodder du har.

Deadline: 14. oktober 2012 kl. 12.00

tirsdag den 2. oktober 2012

The Blue Parrot

I had this brad with a blue parrot and had no idea what to do with it. Another scrapper I know had the same problem - we talked about taking a trip to a zoo or something to get a photo of a parrot. Then one day while shopping I found blue parrots (although not real ones) and of course I took a photo and send it to my friend.

Jeg havde en brad, som jeg ikke kunne finde ud af at bruge. Der var en blå papegøje på og jeg kunne ikke finde det rigtige motiv. Sammen med en medscrapper, som har samme brad, blev der diskuteret tur til Randers Regnskov og lignende. Men så en dag fandt jeg en masse blå papegøjer i en forretning - de var nok ikke helt ægte, men de tjente lige det formål de skulle. Jeg sendte naturligvis billedet til Henriette og bad hende komme med det samme, så vi kunne fake en regnskovstur - hun kunne dog ikke komme.


The layout itself was an idea I got while doing some art journaling one day. I have used masks and two different kinds of paint and a minimum of paper.

Idéen til layoutet fik jeg mens jeg sad med min art journaling en dag. Jeg har brugt masks og to slags maling og kun meget lidt papir.


And then the brad! Just as I thought I had finished and looked at it, my fellow scrapper asked: weren't you supposed to use the brad? D*** I had completely forgotten in the process of playing with paint. It could easily be fitted, though.

Og så var der jo den der brad! Lige som jeg syntes at nu var jeg færdig og sad og kiggede stolt på resultatet, så spurgte min medscrapper: skulle du ikke bruge den der brad? P**, den han havde jeg glemt i malingkampens hede. Jeg fik den dog på alligevel.


I do get a little scrapbooking done these days and yesterday I finished an article for ScrapSisters (in Danish) and today I have a scrapmeet here. Looking so forward to it!

Jeg får lavet lidt scrapbooking og i går fik jeg lavet en lækker artikel færdig til ScrapSisters - hvis du ikke allerede har læst den så skynd dig. Designteamet har lavet sådan nogle lækre ting.
I dag får jeg scrappere på besøg og glæder mig så meget!