lørdag den 25. februar 2012

Og nu til noget helt andet...

Der er så mange dygtige scrappere og heldigvis er de/ vi alle meget forskellige. Jeg har været gået lidt i stå det sidste stykke tid, så nu ville jeg udfordre mig selv. Så jeg kiggede på Just Follow the Butterflies og fandt et lækkert layout, som jeg så har forsøgt at lifte. Jeg synes, at hun laver lækre lækre ting, men det er stykke fra min normale stil, så det var virkelig svært.
Det der var sværest var at lade billedet "flagre" lidt uden for det hele.


Billedet er et meget typisk turistbillede, når man er i Vegas. Faktisk var det rigtig svært at få et godt billede, da der var en konstant strøm af mennesker, der skulle have samme billede. Men hold op hvor er det nogle lækre farver.


Og titlen, som også står helt for sig selv midt i det hele.


Jeg yder slet ikke ACs flotte layout retfærdighed, men jeg er dog trods alt nogenlunde tilfreds. Da jeg kom i gang var det slet ikke så svært og skræmmende som inden. Jeg ved ikke om jeg laver mere af den slags, men jeg det har givet mig noget på udfordringskontoen.

8 kommentarer:

 1. Det er da et super flot layout du der har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Det er blevet ret lækkert. Det er ikke tit heller, at du bruger så meget papir. De små blå mænd er søde
  God weekend

  SvarSlet
 3. Synes det vildt lækkert!!!

  SvarSlet
 4. Det ser super godt ud, og synes da at du har ramt din egen stil meget godt med inspiration fra Ann Cicilie. Fantatsisk god ide at lifte fra en anden dansk scrapper. Cool Las Vegas skilt!
  God weekend

  SvarSlet
 5. Det er da blevet rigtig godt

  SvarSlet
 6. Rigtig flot LO, flotte detaljer:)

  God Lørdag

  SvarSlet
 7. Det er et superflot LO du har lavet dig, - lækre detaljer

  SvarSlet
 8. Rigtig flot er det blevet - og ja jeg havde det på samme måde for noget sidden, men ahhh da jeg først var kommet igang - måske jeg skulle kaste mig ud i et idag :)

  Rigtig god søndag

  SvarSlet