søndag den 24. november 2013

And again...Okay, indrømmet! 2013 har ikke været et godt blogger-år. Indtil videre har 2013 ikke været et godt år, dog med flere highlights som har været usædvanlig gode.
Siden jeg sidst loggede ind her har jeg fået (næsten) nyt køkken, har været på usædvanlig lang sommerferie i Skotland og er blevet gift. 
Særligt den sidste havde man nok ikke set komme - hvis man kender mig! Altså ikke fordi jeg ikke er sådan man kan forestille sig nogen ville gifte sig med (?) men fordi det har jeg aldrig haft en drøm om. Faktisk har jeg måske altid sagt, at det ville jeg ikke...

Men det er vel en kvindes ret at ombestemme sig? 

Allright, I didn't manage to do better after my last post in April. 2013 has been a special year with many ups and downs. I wont bore you with the downs - the ups have been: new kitchen, long trip to Scotland and a marriage (well, my own....)


Min bryllupsdag var meget stille og rolig. Min mand (det lyder stadig underligt) og jeg spiste brunch på Kähler Spisesalon, gik på rådhuset, drak champagne i rådhushaven og tog til koncert i Botanisk Have. 

Photos are from my wedding day that was spent eating, drinking and relaxing just the two of us.


Nu hvor man begynder at se hen mod enden på 2013, så håber jeg at næste år bliver bedre og måske også at blog-overskuddet kommer tilbage. Hvordan det får indflydelse på bloggen er uvist, men jeg håber at være mere nærværende. 
Der er dog et lille aberdabei: jeg har mulighed for at varetage nogle rigtig sjove arbejdsopgaver! Kun for en begrænset periode, men hvis jeg gør det supergodt, så kan jeg måske blive... 
Så det knokler jeg med! 


Now as 2014 is getting closer I am really hoping it is getting better. How it will affect the blog I am not sure. 
While I have all the best intentions, I have to admit that the new (temporary) job is my primary focus since I have a chance to keep it if I do good.

3 kommentarer:

  1. Dejligt at høre lidt fra dig igen, lyder spændende med forlænget ferie i Skotland -og ikke mindst bryllup, stort tillykke med det

    SvarSlet
  2. Dejligt du blogger lidt igen. Ja, utroligt som man kan ændre mening når man møder mr. Right :-) hjertelig tillykke med jer to. Kh 10na

    SvarSlet
  3. Many congratulations on your wedding!

    SvarSlet