mandag den 5. juli 2010

Bad blogger...

Det er sørme lang tid siden jeg har fået opdateret min blog... Dårlig stil - ingen undskyldninger.
Men op på hesten igen! Sammen med mine søde kolleger har jeg på en fælles arbejdsdag arbejdet med værdier. Vi snakkede om hvilke værdier vi havde i forhold til at gå på arbejde og hvilke personlige værdier vi har.
Vi skulle vælge 5! Jeg har efterfølgende koncentreret mig om 3 og har forsøgt at visualisere dem på bittesmå lærreder.

Den ene værdi jeg har er personlig balance - en balance mellem at have det sjovt og nyde livet og på den anden side at opretholde en form for selvdiciplin i forhold til at gøre det jeg SKAL gøre. Her symboliseret ved en sommerfugl som er punchet med Martha Stewart punch i fint prikket papir fra Smirk. Baggrunden er en side fra en gammel bog.

Den næste værdie var glæde - der skal være glæde i mit liv - hver dag! Baggrundspapiret er fra Sassafras og plasticrosen er fra en månedspakke fra dagbogsprojektet. Ordet happiness har jeg selv printet. Rammen kan jeg ikke huske hvor jeg har fra.

Den sidste værdi som betyder rigtig meget er familie og venner - jeg snød nemlig og fik lagt to ord under ét!
Igen er baggrundspapiret fra Sassafras, tekstbaggrunden er fra 7gypsies og det grønne prikkede papir fra Smirk. Det gule bånd har usikker oprindelse og "Family" er fra samme pakke som rammen ovenfå.

Alle dele er sværtet med Distress Ink Pumice Stone som jeg vandt hos Scrapsisters.
Jeg har her i de første dage af min sommerferie nået en masse kreative ting - så jeg får nok gang i bloggen igen! Alt kreativt har stået stille længe. Så nu står den på to ugers kreativitet - sommerferierejsen må vente til slutningen af august, hvor vi skal til bryllup i Skotland.
Hav en dejlig sommer!

3 kommentarer:

 1. Lækre små lærreder du har lavet. Jeg tror vi alle ville have godt af indimellem at stoppe op og overvejde hvad der virkelig betyder noget for os her i livet, så vi atter kan finde balancen.
  Godt du er tilbage.

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle skønne skønne små kunstværker, de må liftes :)
  Hav en fantastisk rejse.
  Knus

  SvarSlet
 3. Dejligt at du er tilbage i blogverdenen - jeg glæder mig til at følge med :) Rigtig gode værdier og god idé at få dem ned på sådan nogle fine små lærreder. Det er bare rigtig sødt!

  SvarSlet