søndag den 18. september 2011

B-day Girl...

Så blev det tid igen til at blive et år ældre... Jeg havde fødselsdag i fredags og havde en superdejlig dag. Sidste år besluttede jeg mig for at tage et billede af mig selv og lave et LO hvert år. I år skulle jo så ikke være undtagelsen...


Jeg har brugt en skitse fra skitsekurset på Creative Publishing og har brugt materialer fra mit kit fra Studio Calico - kan man ikke kun elske fotografiapparat-stemplet?


Og apropos at elske: lækre Thickers!


Gaverne bestod af chokolade og vin. Derudover en dejlig grøn kilt (har også fået en i pink!) som jeg selv var med til at købe i Edinburgh.


Fine blomster: 

Og øreringe i Charles Rennie Mackintosh design - disse har jeg også selv købt i Edinburgh. Og så fulgte kortet fra min søster: hun vil købe en holder til mit pensionistbuskort.... Hmmmm! Mon hun bliver tilgivet snart?


Charles Rennie Mackintosh er en af mine favoritdesignere, der er skotte og var en vigtig for den europæiske art nouveau periode. Så det var skønt at få øreringe med hans design. Han var fra Glasgow - så næste gang går turen altså dertil.

Nu er der stadig en del søndag tilbage! Jeg skal lave invitationerne helt færdige og ellers skal jeg hygge-scrappe. Vejret er jo perfekt til den slags indendørssysler.

Hvad skal du lave på sådan en søndag?

10 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen - selvom det er en anelse forsinket ;)
  Rigtig fedt LO - super med de sort/hvide billeder! Din idé med at tage et årligt fødselsdagsbillede er ik' så tosset - så blev man da i det mindste fotograferet den ene gang om året :D

  SvarSlet
 2. jamen stort tillykke med dagen forleden..
  flot flot LO du har lavet..go ide med det årlige fotografi

  SvarSlet
 3. Det er da en fin ide med foto på sin fødselsdag, så kan man jo se hvordan man langsomt ældes, det ville jeg da ha`ønsket jeg havde fundet på for mange år siden, da jeg var barn blev vi børn "stella nova" fotograferet hvert år, netop får at se hvordan man "blev støre" men tillykke med fødselsdagen og husk nu at fotografere næste år, det er da også nogle fine gaver du har fået. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Skønne gaver og fantastisk layout med kære billeder og kysseværdigt papir :)

  SvarSlet
 5. Rigtig lækkert layout. God ide at lave et hvert år til din fødselsdag.
  Lækre gaver du har fået.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen. Rigtig flot Layout.

  SvarSlet
 7. Først stort tillykke med din fødselsdag : )
  Uha et lækkert Lo, jeg har også mit kit liggende er ikke kommet så langt endnu. Jeg er helt vild med det stempel, det skal nok blive brugt mange gange.
  Fed kilt du har fået, det er bare super skøn : ) og øreringene er da for nice : )
  Super ide med at tage et fødselsdag billede hvert år : )
  God søndag.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med dagen - lækker lækker gaver :)
  Og skønttttttttt lo, fed ide, jeg er bestemt ikk der jubler når der skal tages billeder, men måske det skal prøves - er vild med dit kit og ikke mindst stemplet :)

  SvarSlet
 9. Sikke en fin ide at få taget et billede hvert år og dejligt at du får det scrappet. Det ser super ud og hvor er det også bare lækre materialer.

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen i fredags.

  SvarSlet
 10. Super fedt layout og fantastisk ide med årlige fødselsdagsfotos. Her selv lige fået kittet og glæder mig til at gå igang med det...

  SvarSlet