søndag den 16. oktober 2011

En på kassen...

Der går lige lidt tid imellem mine indlæg i øjeblikket og det er faktisk ikke, fordi jeg ikke får lavet noget.

Først og fremmest svar på kommentarer:
1. Jeanne, tak for den søde blogaward! Jeg skal forsøge at vende tilbage til den snarest.
2. Annarella, jeg får ikke skrevet så meget journaling som jeg gerne ville, men ofte har jeg det egentlig fint med at billedet og titlen taler sit eget sprog. LOene bliver jo primært lavet til mig selv og jeg kan huske detaljerne og følelserne på en måde, som ord ikke kan dække.
3. Og et par af jer: min niece er en PIGE! Moderen var bestemt ikke tilfreds med at det ikke var tydeligt for enhver. Jeg har lovet, at jeg fremadrettet scrapper hende i pink og gør det tydeligt at det er en PIGE ;-)

Nå, til sagen: jeg har været kreativ og har faktisk en kæmpe stak LOs der skal blogges og smides i galleriet på ScrapSisters i anledningen af Scrapfestival. Et andet papirprojekt har været min elmålerskjuler.

Mange af os har sådan en rædsel i gangen:

Jeg har taget et par papkasser, skåret dem til og samlet dem til en kasse med gaffatape og malertape.


Og så er det dækket med tapet og sat over måleren.


Jeg er meget tilfreds med resultatet og glad for, at jeg, efter 3 år i lejligheden, nu endelig har fået taget mig sammen til at gøre noget ved det. Samtidig er vi i gang med andre indretningsprojekter: tilføjelser til vores (i forvejen kæmpe) reol, klædeskabe, opbevaring til scrap og gardiner.

Så der er ikke meget tid til scrap, men det lykkes mig da at få lavet noget til festival og magasin.
Har du tid til scrap? Eller måske tid nok?

3 kommentarer:

  1. Super smart med kassen til at gemme måleren i... det kunne være at skulle kaste sig ud i det... og ja man kan desværre ikke nå alt det man gerne vil...

    SvarSlet
  2. Rigtig smart at gemme måleren som du har gjort.

    SvarSlet
  3. Hvor er du sej! Det ser super godt ud. Næ, ikke rigtig tid eller overskud til scrap i disse uger. Alt for travlt har det med at gå ud over kreativiteten og overskudet til at sidde sent om aftenen...

    SvarSlet