torsdag den 13. december 2012

December 13th - Tags and presents

I love wrapping up presents and look forward to it every year. This year I am keeping them under my christmas tree and it looks so nice. I have made tags for the presents with silver embossed snowflakes.

Jeg elsker at pakke gaver ind og ser frem til det hvert år. I år kan jeg opbevare dem under mit juletre og det ser så hyggeligt ud. Jeg har lavet tags til gaverne og har embosset snefnug med sølv.

And I have embossed the sides of the tags as well.

Jeg har også embosset siderne.


Here it is on one of the presents with a paper bundle made of bookpages and baking paper.

Her er en af gaverne med en lille samling af papirstrimler lavet af gamle bogsider og bagepapir.And another one with two tags and a small tassel made of a book page.

Og her en anden gave med to tags og en kvast lavet af en papirside.

Do you wrap your own presents?

Pakker du selv dine gaver ind?


3 kommentarer:

 1. Skønne gave indpakning og tags : ) jeg elsker at pakke mine gaver ind selv og kan bruge rigtig lang tid på det, der er dog forskel, nogle familie medlemmer ser det dårligt nok så der springer jeg det let over. Dog er det aldrig butikken der for lov : )
  Hyggeligt at have dem under dit juletræ : )
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte.
  Mange år har indpakningen bare været noget der tildels skulle overståes. Kan nu godt lide det ser pænt ud, men er altid lidt sen på den.
  I år er jeg gået i gang med at udtænke indpakningskonceptet, har købt guldpapir og sort snor, men fortryder lidt da jeg har lidt krise over til og fra mærkerne. Men nu må vi se hvad det bliver til.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine og gennemført

  SvarSlet