tirsdag den 4. december 2012

December 4th - The December Daily

The last couple of years I have made a December Daily and wanted to try again this year. Unlike before I had decided that a daily routine wasn't realistic - but I have managed to work on it everyday (so far!)
The cover is white, brown and gold and with snowflakes and really simple. It took me forever to do, but I am so pleased with it.

De sidste par år har jeg lavet en decemberdagbog og jeg ville forsøge igen i år. I modsætning til andre gange har jeg besluttet at daglige indlæg i bogen ikke var realistiske - men (indtil videre) er det lykkes mig at arbeje lidt med den. 
Forsiden er hvid, brun og guld med dejlige sneflager på og helt enkel. Det tog mig lang tid at finde ud af hvordan den skulle se ud, men jeg er så glad for den.


The album is made for a class on ScrapSisters and it is great fun sharing ideas and thoughts about December and christmas with others.

Albummet er lavet til et kursus på ScrapSisters og det er så skønt at dele sine idéer og tanker omkring december og jule med andre. Næste år byder også på spændende kurser og jeg glæder mig allerede.
Skal du på kursus med mig næste år?11 kommentarer:

 1. Lækker DD.
  Jeg laver også en i år, altså en julebog med lidt af hvert og ikke hver dag.

  SvarSlet
 2. lækker dd er selv med på kursuset og er vild med din stil

  SvarSlet
 3. Wauooo for en lækker forside. Den bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 4. det ser lækkret ud,jeg glæder mig til at se mere af det indeni, god ide at tilpasse ideen med albummet til det du mener at kan nå, og skulle det så blive en DAG-bog så gør det jo heller ikke noget

  SvarSlet
 5. Tak for din søde kommentar, hvis du får en lavet så husk at blogge jeg er vild nysgerrig : ))
  Sikke en smuk DD du har lavet, håber vi får lov at se lidt mere : )
  Rigtig god 4 dec

  SvarSlet
 6. Virkelig flot forside - i de smukkeste farver.
  Ha en dejlig 5. dec.

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare flot den forside.

  SvarSlet