søndag den 14. november 2010

Julekortcrop

Så er julekortcrop snart slut for mit vedkommende. Lige nu venter jeg på at det sidste tørrer, og tænkte at jeg ville skåne jer for ALLE kortene på en gang.

Opgaverne har varieret meget i løbet af dagen og jeg har forsøgt at løse dem alle. Jeg startede med at være superambitiøs og lave to til hver opgave, men måtte opgive efter middag. Alle opgaver er dog blevet løst.
Den første opgave var at man skulle lave en figur til ens kort. Jeg lavede et traditionelt kort med julesokker.


Noget af det er monteret med 3D puder...


Samme opgave har jeg forsøgt at løse med tape - en simpel stjerne.


Jeg er selv rigtig glad for resultatet.


Næste opgave var at man skulle bruge stempler. Jeg har valgt at stemple med Hero Arts stempel i forskellige nuancer på et stykke karton der er mistet. Det er monteret på kraft karton og selve kortet har også fået et stempel. Teksten Noel er fra My Minds Eye.


Det er lidt svært at se glimmermisten, men den er der.


Så vandt jeg Speedy Gonzales opgaven. Vi fik 1 time til at lave 3 julekort - da det var før ambitionsniveauet faldt lavede jeg 6 styks! Måske var det derfor ambitionsniveauet faldt??
I får nok flere at se de næste par dage.

Nu vil jeg tilbage til mit sidste kort og måske også nusse lidt på gravhunden, som er blevet voldsom forsømt af mig i dag.

Håber du har haft en god weekend og har fået scrappet det du ville!

5 kommentarer:

 1. Super flotte kort du har fået lavet :)

  SvarSlet
 2. jaa, jeg havde jo luret lidt på de fine kort på scrapsisters, de er virkelig søde

  SvarSlet
 3. Hold da op et ambitionsniveau. Disse kort er rigtig finr især det med tapestjernen er blevet godt og lidt anderledes. Glæder mig til at se flere.

  SvarSlet
 4. kanon flotte kort du har fået lavet

  SvarSlet
 5. Super flotte kort du har lavet! Er især vild med det første af dem. Tak for inspirationen, måske jeg "stjæler" en ide :-)

  SvarSlet