torsdag den 11. november 2010

My Love

November måned kommer til at handle om kærlighed; bare fordi kærlighed er værd at fejre her i efterårsrusket! Jeg har naturligvis - udover kærlighed til sko - også en anden stor kærlighed: min kæreste! Han har heldigvis meget humor - Anette virkede lidt bekymret, da mit sidste kærligheds-LO handlede om sko og ikke ham. Men han har humor og jeg har som erstatning lavet et lille minialbum til ham.

Minialbummet er lavet af store tags med meget lidt papir, lidt mist og og Thickers.


Sassafras papir og Thickers

Sassafras papir med hjerter og en October Afternoon jourrnal

Mist med blonde som mask - en due og Thickers

Lidt tape, lidt kvaste-bånd og Thickers
  
Og bagsiden med mist, tape og Thickers

De to billeder er taget den første feriedag i Edinburgh, hvor vi var på Starbucks. Jeg var lidt sen til at tage billedet for jeg fik ud over lækker kaffe en meget lækker kage. Og når der er lækker kage i farvandet må billeder, scrap og ferieminder træde i baggrunden.

Den snu bloglæser vil observere, at der også her er humor: Min dejlige kæreste har altid tid til kaffe! Det er dog bare en af de ting der gør ham dejlig. Han er væsentlig mere rolig end jeg er, så der er en god modvægt og en til at holde mig "nede" når jeg ryger op under taget. Så selv om der er humor, så er det ikke kun for sjov.

I dag står den på varme drikke, kleenex og selvmedlidenhed under dynen... Jeg håber dog at få overskud til at deltage i torsdagsscrap på Scrapsisters. Er du med i aften?

2 kommentarer:

 1. Åh, hvor smukt. På både den ene og den anden måde !! Flot gennemgående stil i det lille album.
  Og en dejlig beskrivelse af din kæreste.
  (Jeg ved jo han er god...og med humor. LOL )

  Vi kan jo sende tanker fra den ene dyne til den anden.....Jeg har også en kasse Kleenex foran mig. Tænkte godt nok lige, at æsken kunne scrappes, for jeg har set sådan en fin pyntet æske på en blog. Men ikke i denne tilstand. Puha.
  Men trods elendigheden skal jeg på H's rideskole idag, og bagefter have en lille autistpige med hjem og passe ....så nyd at du har lov at være syg...(ynk)..og rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker dette tagalbumet, smukt laget, elsker at du har holdt det så enkelt og gjennomført :)

  SvarSlet