mandag den 28. november 2011

Nogle gange tager livet en drejning

Jeg har sagt mit arbejde op!
Jeg skulle bare lave noget andet og derfor sagde jeg op i september og skulle stoppe i midten af december. Så forrige torsdag blev jeg ringet op af en anden chef i firmaet, der spurgte, om jeg ville hjælpe med at starte et projekt op i Nordsjælland - bare ind til jul. Så efter lidt tænketid og lidt dialog med manden, sagde jeg ja. Og fredag havde jeg en time til at pakke mine ting og slutte mine ting af. Lørdag gik med praktiske opgaver, søndag pakkede jeg og mandag morgen stod jeg i Hillerød. Det gik stærkt!
Her er et par billeder af mig på min sidste dag på min arbejdsplads, hvor jeg har været i 6,5 år og mine ting på vej hjem i toget. Så er der også et billede af min dejlige gravbasse, som hoppede op i min kuffert, da jeg pakkede.


Så nu sidder jeg her i en ferielejlighed og blogger. Sidste uge gik med arbejde, arbejde og arbejde og så måtte jeg lige overleve en forkølelse oveni. Det betyder også, at der ikke er tid til scrap og lignende. Nu har jeg dog taget min computer med, så jeg kan blogge og surfe.


Julen er også blevet sat lidt på standby. Jeg havde jo planer om, at jeg skulle i gang med mange spændende juleprojekter, når jeg gik fra - en plan, der også går i vasken. Så i går, første søndag i advent, smed jeg lys, kogler, julekugler og kanelstænger på en bakke! Det er så årets adventskrans og årets julepynt.

Jeg er superglad for denne løsning. Jobbet er sjovt og udfordrende.
Jeg har stadig en plan om at blogge hver dag i december og glæder mig også til at følge alle jer, der december-blogger. Jeg lover, at der kommer mere scrap og kort her i december.

Dimsen her kan findes på ScrapSisters! Den er bare for lækker!


Hvad med dig - december-blogger du?

5 kommentarer:

 1. Det var da noget af en forandring. Så omstillingsparat er jeg slet ikke... Tillykke med jobbet.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på i december.

  SvarSlet
 2. Det gik bare så stærkt, var helt nervøs for at miste dig et øjeblik :D
  Og stakkels lille Chili mus, at du nænner at forlade hende... Jeg er glad for at du har det godt og glæder mig til at følge med hver dag i december.

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit nye liv.
  Og det lyder som om du nogenlunde lander på benene igen. Nogen gange skal der ske noget drastisk, for at man kan leve med sig selv....igen.
  Og jo, jeg regner med at juleblogge. Eller i hvert tilfælde forsøge. Det eneste jeg er sikker på, er at det nok bliver en scrapblog uden scrap. Jeg kan ikke nå det.....Livet fylder for meget til scrap lige nu. Men jeg lever dog stadig i håbet om at få lavet lidt julesmåtterier....
  Men sidste år gik det fint med at juleblogge om pynt, potteplanter og alm. juletraditioner. Det er også en sjov måde at lære hinanden at kende på.
  Så intet præstationspres herfra....Bare du trives i din hverdag, så har du nok lidt hyggeligt at bidrage med.

  SvarSlet
 4. Skønt, jeg vidste tingene ville løse sig. Jeg er så glad på dine vegne.
  Nej, jeg blogger ikke kun lige idag og det bliver sikkert også sidste gang i lang tid igen.

  SvarSlet
 5. Spændende med nyt job! - Uhh! Og modigt bare sådan at sige det gamle op!

  Jeg har også en lille plan om, at blogge hver dag i december! :) ;)

  Min lille søn & min mand skal nemlig ha pakkekalender, såh, det skal der da nok fortælles lidt om! :) - min mand, ved det dog slet ikke endnu, såh det er lavet i total hemmelighed! :) ;)

  SvarSlet