tirsdag den 29. november 2011

Tidlige julegaver

Jeg bestilte en masse lækkerheder i starten af november hos Studio Calico sammen med mit kit - både som noget jeg kunne tage mig til, når jeg blev arbejdsløs, men også for at fylde lageret op inden økonomien går helt af fløjten.
Jeg har trippet omkring og kigget ud af vinduet hver gang jeg hørte en bil på parkeringspladsen - men ak, pakkeposten udebliver! Jeg frygter naturligvis, at jeg er røget i told-fælden.

Lækker-lækker kit!

Men så i går ringede kæresten og fortalte, at der var en stooooor pakke til mig. Så nu står denne og venter på mig derhjemme til weekendscrap.


Årsagen til forsinkelsen kan måske findes her:

Den lå i denne pose ved ankomst. Og jeg læser det som om, at min pakke har været omkring Belgien på vejen. Det er da lidt hyggeligt...

Lige nu sidder jeg og forsøger at holde varmen ved varmeblæseren og drømmer om alt det jeg kunne scrappe med mit dejlige kit...

6 kommentarer:

 1. Giiid det var mig der fik så stor en pakke ind af døren... God Scrapnøjelse ;)

  SvarSlet
 2. Førjulegaver er da dejligt, osse selv om man selv skal betale, jeg har også lige bestilt to steder, jeg skulle bruge en julegave til svigerdatteren, og så måtte jeg jo selv have lidt med også. så nu er det mig der kredser om postkassen. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Tænk hvad du bliver mødt af, når du kommer hjem. Både en glad kæreste og en stor kasse med scrap. Glæd dig......til begge dele.

  SvarSlet
 4. Uha som det er skønt med sådan en stor kasse fyldt med scrapsager! :)
  Håber da du viser lidt af hvad der er i den ;)

  SvarSlet
 5. Det var da en vildt dejlig pakke at have ventende! :)

  SvarSlet
 6. Ihhh sikke en dejlig stor pakke. Lækkert at have noget at se frem til.

  SvarSlet