søndag den 15. januar 2012

KREA12 - Moster

Som jeg tidligere har skrevet så vil jeg i år vise andre ting på bloggen end jeg plejer. Det skal ikke være scrap det hele. Samtidig kan jeg afsløre, at jeg ikke er særligt god til at tage mig sammen til at færdiggøre de projekter, som jeg går i gang med. Jeg har derfor sat mig mål for hvad jeg skal og planen er, at jeg d. 15. i hver måned vil vise mit månedsprojekt.


Udover månedsprojekterne har jeg også et projekt, som nok kommer til at vare lidt længere. Jeg har sidste år købt en masse garn og skal strikke et tæppe. Jeg er i gang, men det skal være færdigt i år...
Projekterne handler i høj grad om garn, stoffer og mad og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Når jeg kommer lidt tættere på hjemmet rent arbejdsmæssigt, har jeg væsentligt mere tid til den slags.

Månedens projekt har været at være moster. Jeg er en god moster og min lille niece er meget glad for mig - jeg kan få hende til at grine det meste af tiden og jeg elsker hende meget højt. Min søster og jeg lavede 50 takkekort sidste weekend og det er månedens kreaprojekt.


Der hvor kortet adskiller sig fra det jeg ellers laver er, at det udelukkende er lavet på computer.

Og se lige den trunte jeg er moster for:


Her er hun iført et tylskørt til ære for sin moster! Hun er da for dejlig! Hun er dejlig nem at tage billeder af, da hun elsker kameraet. En dag, hvor hun var i dårligt humør, fandt jeg kameraet frem og straks grinte hun.

Nu har jeg været moster i 5 måneder - og jeg øver mig stadig.
Hvad skal der til for at være en god moster?


3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig bunke garn, det ligner bomuld, det bliver et stort arbejde. og din lille Isla (sødt navn) er så skøn, at være en god moster tror jeg du allerrede er, det er altid at være der for hende, både når hun skal passes og når der skal leges eller læses højt.
  v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor er hun enestående dejlig!
  Jeg tror det vigtigste du kan gøre for at være en god moster er, bare at være dig selv.
  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af dine projekter her i 2012.

  SvarSlet
 3. Ja hun er da bare så sød og lækker. N y d din Mosterstatus i fulde drag.
  Jeg tror da bestemt du er en dejlig moster allerede nu. Din kærlighed til den lille Isla skinner jo igennem alt hvad du skriver om hende. Og det må være 1. punkt, i det at være en god moster. Det kan sådan en lille størrelse sagtens mærke.
  Senere bliver det sjovt på en anden måde. Du kan være den søde der giver de sjove oplevelser, og skal ikke klare hverdagens konflikter med hende.
  Jeg taler af erfaring. Min niece har tyet til Moster her, når hun ikke var på talefod med sin mor. Det kan være lidt et dilemma med sådan en teenager, men nu er den unge dame blevet 23 år, og kan nu tale med både mor og moster - på en pæn måde. Men det kan være barske år. Så til den tid, får du måske også en mission....

  Og så er jeg da spændt på dit tæppe-projekt. Farverne er flotte !

  God ny uge.

  SvarSlet