lørdag den 21. januar 2012

Projekt 52 - Album

Nu fik jeg lidt skæld ud i går for ikke at blogge, så nu må jeg hellere.... Det er begyndt at være lidt hårdt at være så meget i Hillerød og det sætter også en helt naturlig stopper for hvor meget scrap det bliver til. Særligt fordi mine weekender går med bestyrelsesarbejde, hvor vi har rigtig travlt lige nu. Så der er ikke mange timer til scrap.

Lidt er det dog blevet til - mit album til Projekt 52 hos Scrapsisters. Et skønt projekt med uendelig meget inspiration og in put. Mit album er lavet med lækkert træpapir fra Crate Paper og masking tape i ryggen.Inden i kom der også forskelligt træpapir - noget som jeg i øjeblikket synes er helt fantastisk.


Bogen fungerer som dagbog med inspiration - der er nemlig skister til alle 52 uger. Jeg vælger også at "smashe" i den og har sat billeder ind fra hver uge.

Billederne fra første uge er hvor min søster og jeg laver minialbum til niecen.

Her en blank side, hvor der er plads til billeder.


Og her en lomme med plads til alt det der, der ikke lige passer ind.


Jeg begynder nu at kunne se enden på mit Hillerød-eventyr. Der er 4 arbejdsdage tilbage, så er det slut efter knap 7 år i samme firma. Jeg kan mærke, at - også - det begynder at trække lidt tænder ud. Der sørme mange mennesker man skal sige farvel til - bare tanken trækker lidt tårer frem. Samtidig vil jeg dog sige, at jeg også glæder mig til nye udfordringer og jeg glæder mig til at møde mine nye kolleger.

5 kommentarer:

 1. Er det nye job så tætter på hjemmet? Ja det er hårdt at sige farvel til sine gamle arbejdskammerater og det man er tryk ved, men jeg har erfaret at det hurtigt bliver rigtig god med nye udfordringer og nye mennesker, men det er jo forskelligt fra person til person.
  Utroligt flot album, kan rigtig god lide det træpapir(har aldrig set det i de butikker jeg handler i). Jeg syntes det er inponerende at du overhoved kan nå så meget, med alle de opgaver du har. :/
  Rigtig god weekend:)

  SvarSlet
 2. Sikken et skønt album, det tror jeg du bliver glad for.
  Forhåbentlig er dit nye job tættere på dit hjem,så du ikke også skal trække smed savn oven i de nye jobudfordringer

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot album du har gang i. Og et stort arbejde. Det papir der ligner et parketgulv er godt nok smart.
  Ja, det er hårdt at sige farvel rundt omkring....Jeg tuder også meget for øjeblikket...
  Men det bliver forhåbentligt et godt jobskifte for dig.

  SvarSlet
 4. Gleder meg til å se oppdateringer på denne :) Den er flott!

  SvarSlet