tirsdag den 24. januar 2012

Man kan blive udfordret på mange måder...

Jeg bliver udfordret så meget i denne uge. Jeg er skræmmende tæt på at bryde sammen i gråd flere gange dagligt - når jeg ringer til IT og skal snakke med søde Morten, eller skal snakke med økonomi-Jytte... Alle de der mennesker jeg har grint og grædt med igennem næsten 7 år; min store udvidede dysfunktionelle familie. Torsdag er sidste dag (og surprisefesten er på plads!) og det kommer så meget til at gøre ondt.

En anden udfordring (som på ingen måde er lavet i denne uge - men illustrerer udfordring på højt plan!) er at bruge blomster! Denne gang var kravet 8 (?) forskellige blomster og det er f***** mange. Men det lykkedes mig!

Billedet er igen min lækre lille niece - denne gang i bad i baljen på mine forældres køkkenbord.


I må gerne tælle efter: der ER 8 forskellige blomster.


Nogle af dem er også her:


Hvor  tit lader du dig udfordre? Og hvad skal der til?

5 kommentarer:

 1. Flot LO, jeg får det da til 12 blomster, der sidder jo også tre foroven, og gamle læderesknapper fra mormors tid, det er så skønt og lille Isla med vådt hår er bare nuttet. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Rigtig sødt LO. Kender alt for godt det med blomster, er også dårlig til det - men synes du har løst det rigtig godt.

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig sødt LO med din lille lækkermås !
  Og så var det dagens overraskelse, at se alle de blomster...hmmm, men hvorfor ikke ? Det er da flot med blomster.

  Uha...Jeg misunder dig ikke alle de farveller og alt det tuderi du skal igennem i denne uge. HUSK: Kun let make up de kommende dage. Jeg taler af erfaring. Hihi, du skulle have set mig forleden !!!

  God uge til dig - trods alt.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint med en masse tøse-ting på. Flot med de mange blomster - det kan du da sagtens!! - og flot s/h billede.
  Jeg lader mig inspirere ret tit - altså sådan scrapbook-mæssigt. Jeg suser rundt på div. udfordringsblogge og producerer LOs via dem. :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk flot LO, du har klaret udfordringen med blomsterne rigtig godt. Hvor er det et skønt billed og så mange flotte detaljer, super:)

  SvarSlet