torsdag den 22. marts 2012

Party-scrap!

Sidste lørdag var jeg til fødselsdagsscrap hos søde Heidi og hun havde lavet dejlige udfordringer til os, lækker mad og Asti.

Første udfordring løste jeg på denne måde....
 Med et skønt billede af lillepigen, der ikke helt kan holde al maden i munden.


Min printer har lidt svært ved sort, som pupillen er blevet blå, men det fungerer fint.


Elsker disse stickers... Cherish every moment! Ja, det går sørme stærkt med sådan nogle små ting. Hun bliver større og større. I dag fik jeg en lille video: hun kan snart kravle! Ihhh moster synes det går for hurtigt.



Det næste layout var en udfordring med kit. Vi fik nodepapir, kraftkarton, en knap og overlay. Der skulle være trekant og stempel på layoutet. Det var jo en skøn udfordring - og for dem der kan læse også overskuelig (jeg læste forkert på opgaven et par gange!)


Nodepapir med titlen: Jeg kan se på dine øjne! Den side der vendte op da jeg kiggede var: Forbandede Kvinde - man overvejer jo om det er et hint! Og dernæst: jeg tror ikke jeg ville scrappe noget hvor det indgår.


Mit stempel og en lækker lille punchet fugl.


Og en rest fra det tidligere layout med punch i punch og kit-knappen.


Lidt mere stempel og mere nodepapir.


Det er dejligt at mødes med andre scrappere - man bliver udfordret, moppet og opmuntret. Man får mulighed for at låne redskaber man ikke selv har - og på den måde blive nødt til at købe en cirkelskærer eller punch snarest. Jeg havde en dejlig dag og glæder mig til næste fødselsdag!

Nå, nu er det skisme snart weekend igen! Og sådan nogle er dejlige!
Elsker du også weekender?

4 kommentarer:

  1. Flotte lo'er.... lækre farver

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle flotte LO du har lavet, lækker detaljer og farver.
    Har dog aldrig se blå pupiller, ha ha

    SvarSlet