søndag den 6. maj 2012

Det Ultimative Nybegynderkursus

Så er det i morgen, at det ultimative nybegynderkursus starter. Og vi glæder os rigtig meget.


Kurset indeholder:

1. Lektion – Velkomst – Hele det gratis nybegynderkursus og video, skitser m.v. derfra – Om mønsterpapir, hvordan sættes det sammen m.m. – Farvelære, hvordan bruger du farverne i scrapbooking. – Komposition af et layout – Flere end 10 nye layouts til inspiration (der ikke er set før, og lavet unikt til dette kursus) – Alt om alfabeter

2. Lektion – Om billedefremkaldelse – Redigering i photoshop – Redigering i Picasa – Hvordan printer jeg selv billeder – Fremkald i forskellige størrelser – Introduktion og overblik over alle maskiner – De bedste små og meget gode råd.

3. Lektion – Sådan scrapper du billigt og dyrt og med alternative materialer. – Masser af teknikker til hjemmelavet pynt. – Videoer af teknikker til distressing og sværte. – Det handler om detaljer, vi viser hvordan et layout bliver færdigt. – Om journaling. – Alt om stilarter, vi guider dig igennem de forskellige stilarter og kaster os selv ud store udfordringer. – Video om hvordan vi laver layouts.
Vi er der hele tiden, så du kan spørge, få hjælp og masser af støtte.

Vær med fra 7. maj. Der kommer en lektion hver 14. dag. Kurset er online og der er derfor ingen pres, du kan tage lektionerne når du har lyst.
Pris: 299,- kr.

Jeg har selv lært en masse undervejs og er blevet udfordret. Jeg har blandt kastet mig over vintagescrap og har lært en del ting om distressing, sarte farver og tålmodighed!

Billedet her er ikke fra kurset,  men her har jeg givet slip og har leget med nogle af de mange teknikker, kurset byder på.


Resten af layoutet kommer en af dagene.

Har du meldt dig til kurset?

Ellers kan du nå det endnu - lige her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar