fredag den 22. juni 2012

Blast from the past....

A couple of years ago the embellished doilies were introduced by Christine Middlecamp and I made them for myself and for my parents for christmas. My sweet auntie turns 60 and really wanted the exact same thing. So - this might be old news, but if it makes her happy wouldn't I be a horrible niece if I didn't do my best? After all my aunt had me over for summer holidays when I was younger and I loved every minute of it.

For et par år siden blev doilies præsenteret af Christine Middlecamp og jeg lavede en ramme til mig selv og senere til mine forældre. Nu fylder min søde moster 60 og hun ønsker sig også en. Så det kan godt være at dette ikke er særligt innovativt, men ville jeg ikke være en dårlig niece hvis jeg ikke lavede en til hende? Særligt fordi min moster har haft mig som feriebarn, da jeg var en lille pige og jeg elskede hvert minut.The details...

Detaljerne...


And with the doilies - a embellished doily gift bag for a gift certificate.

Og til doilies - en doily-pose til et gavekort.


We have had a lot of rain over to day and tomorrow does not look much better. I am hoping for some sun - it's a garden party! We will, however, have a great time. I love spending time with my family and it is always so much fun.

Med det regnvejr vi har haft og den dårlige sommer generelt krydser jeg fingre for lidt bedre vejr end vejrudsigten siger. Vi skal nemlig til havefest hos mosteren. Selvom vejret ikke er med os, så skal det dog nok blive hyggeligt. Jeg elsker familiefester og vi har det altid sjovt.

Have a lovely weekend!

9 kommentarer:

 1. awww hvor er den bare skøn og sød og nuttet og lækker og... jeg vil os ha en...aj ..altså super fin sådan en er da et glad projekt den bliver hun da super glad for

  SvarSlet
 2. Hold da op!! Det ser jo helt fantastisk ud!! Det kan godt være det er lidt siden det var "in" ....sådan rent officielt, men det ser stadig fantastisk ud. Flot arbejde!!

  SvarSlet
 3. Synes det ser vildt fedt ud..
  Kan godt forstå hun ønskede sig sådan et kunst scrap billede :)
  og hvor er det sødt af dig at opfylde hendes ønske..

  sød gavepose :)

  God weekend :)

  SvarSlet
 4. Rigtig sød gave og matchende gavepose til din moster

  SvarSlet
 5. Sikke en fantastisk gave. God week-end og Sankt Hans.

  SvarSlet
 6. Flot gave! Rigtig god Sankt Hans weekend

  SvarSlet
 7. Skøn doily collage - får helt lyst til at lave dem igen, nu når jeg ser dine top lækre doilys :-)
  Rigtig god week-end.

  SvarSlet