mandag den 16. juli 2012

Driving miss D

Almost a month since my last post - time really flies!
This is a layout a made a while ago with photos from one of my first drives after receiving my license.

Så gik der alligevel en måned siden sidste indlæg på bloggen. Tiden flyver afsted i øjeblikket. Layoutet her er fra en af mine første rigtige køreture efter jeg fik mit kørekort.


A photo of my "driving shoes"...

Her et billede af mine "køresko"...


Washi





I really really want to blog but this summer is all about work and little play. On top of that it is all about rain as well and little sun.

Jeg vil så gerne blogge, men arbejde fylder lidt mere end planlagt. Sommerens evindelig regn og trælse vejr trækker også energiniveauet lidt ned her i huset.

Nyder I sommeren?

7 kommentarer:

  1. Flot LO!
    Jeg nyder sommeren, men kunne nu godt bruge lidt bedre vejr, så vi kunne lave noget med vores datter :)

    SvarSlet
  2. JA hvad sker der for den danske sommer øv øv - her bruger jeg tiden på at scrappe og jo ikke så dårligt :) Lækkert lo du har lavet i skønne farver

    SvarSlet
  3. rigtig flot LO. Jeg er ikke utilfreds med sommeren - det er jo trods alt solskin næsten hver dag. Og en hel regnvejrsdag er også lige sagen - så kan man bare ikke andent end at pusle med papir :-). Men det ville ikke være dårligt, hvis vi fik rigitg sommervejr med sol og varme!

    SvarSlet
  4. Rigtig flot LO. Jeg nyder sommeren, vi har mulighed for at være ude hele dagen, selvom vejret er blandet, så jeg skal ikke klage:)
    Men lidt mindre regn og lidt mere sol, ville da ikke gøre noget:)

    Håber dit energiniveau snart stiger
    knus

    SvarSlet
  5. Super fedt layout. Er vild med humoren ;)
    Jeg savner solen, - det er okay at blive lidt våd på familieudflugter, men ikke når det er hver gang man forlader hjemmets fire vægge :/

    SvarSlet
  6. Yummy layout og fedte tema :)

    SvarSlet