torsdag den 2. august 2012

Sunshine?

I am  not that big a fan of the sun - being Scandinavian and prone to sunburns. However, I do enjoy the warmth and the light. This layout is made with a photo from last summer in London. It was a wonderful and sunny trip.

Jeg er ikke en kæmpefan af solen - der er noget med det skandinaviske og forbrændinger. Jeg kan dog godt lide, når det er lidt varmt og lyst. Dette layout er lavet med et billede fra sidste års tur til London, hvor solen skinnede hele tiden og det var lige tilpas varmt.

 

I have used my latest kit from Studio Calico and an old stamp - also from Studio Calico. And I have used a mask and gesso for the big splat.

Jeg har brugt mit seneste kit fra Studio Calico and et gammel stempel - også fra Studio Calico. Og så har jeg lånt en mask og leget med gesso.I really wanted to use this silver thread and I think it works wonderfully.

Så har jeg længe ville bruge denne sølvtråd og jeg er så glad for resultatet.


Today I am leaving for Scotland!
 It doesn't seem to be another sunny trip, however...

I dag tager jeg til Skotland! 
Denne gang kan jeg dog ikke forvente sol og varme...


Thanks for stopping by!

Tak fordi du kiggede forbi!7 kommentarer:

 1. Super lækkert LO. God tur

  SvarSlet
 2. Virkelig flot og kreativt layout. Og fin måde at bruge sølvtråden på.
  Rigtig god tur til familien. Dejligt at solen ikke skolder....hvis man skal se på fordelene.

  SvarSlet
 3. Håber i er ankommet vel derovre. Rigtig god dejlig ferie. Jeg synes at kan mindes at dit overlækre layout også blev lavet i dejligt vejr.

  SvarSlet
 4. Det er et skønt og simpelt layout. Synes det er fedt at du har kastet dig ud i leg med Gesso! Er forresten også super lækkert med den røde farve i dit layout...! God tur til det skotske, - Håber vejret trods alt byder på lidt sol ;)

  SvarSlet
 5. Fedt layout med mini fotos og gesso. Håber ikke der var alt for vådt i det skotske!!

  SvarSlet
 6. Lækkert lo - rigtig god til Skotland :-)

  SvarSlet