torsdag den 26. august 2010

Skotland - Part 1

Så er vi retur efter en skøn uge i Skotland! Dejlige mennesker, fornuftigt vejr og vigtigst af alt: fantastisk bryllup! Jeg har taget 800 billeder i alt, men skal nok skåne jer for dem alle. Jeg kan dog afsløre, at de næste par indlæg kommer til at handle om Skotland, bryllup og lidt kreativt.

Vores tur til Skotland var delt op i tre etaper - den første var før-bryllupsetapen, hvor vi boede i Galashiels. Lonely Planet skriver følgende om Galashiels: "has  little to recommend it!" Men vi nød i hvert fald besøget. Vi var på familiebesøg, på pub (som I hurtigt vil lære var et gennemgående tema) og på indisk restaurant.
Vi boede nogenlunde centralt i det sødeste B&B.

Her følger lidt billeder af Binniemyres som vores Bed and Breakfast hed.

I haven var der et lille overdækket område med små borde.


Her er udsigten fra forhaven.


Et close up af den gamle cykel, der står i forhaven.


En hyggekrog mere...


Hvis man tjekker på nettet afsløres det at stedet er hjemsøgt af spøgelser.... Vi hørte nu ikke til nogen, men blev hurtigt enige om at det nok var det utal af bamser der fandtes på stedet, der blev levende om natten. Her er der et billede fra trappeopgangen med bamsebilleder.


Så til et lidt mere kreativt indlæg, som jeg dog ikke selv kan tage ære for. Det er min superdygtige mor, der laver patchwork. Hun har lavet dette til min søster og hendes mand, som bryllupsgave.


Der er så mange detaljer at jeg ikke kan gå dem alle igennem, men der er gamle stykker stof fra mine bedstemødre, gamle hæklerier og gamle broderier.


Her er parrets initialer broderet på, såvel som deres bryllupsdato.


Og her et patchworkhjerte.


Brudeparret blev meget glade for gaven, alle gæsterne beundrede det og jeg er så stolt af min mor. Og naturligvis misundelig på hendes patchwork-evner, som jeg bare ikke ejer.

I morgen kommer 2. etape med brudepigekjoler, sækkepiber og igen lidt kreativt.

6 kommentarer:

 1. Det lyder og ser ud til at have været helt fantastisk!
  Super hyggeligt sted I boede.
  Smukt smukt patchwork - hun er virkelig dygtig din mor!

  SvarSlet
 2. Det lyder til at have været en rigtig god tur.. Ja sådan er de englænder og irer... pub er godt, mener de :o) og hyggelige. Det ser ud til at i havde fundet alletider B&B rigtig hyggeligt. Wauw for et tæppe, utrolig dygtig mor at have :o)

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok som en dejlig tur. Vil rigtig gerne se fotos - dog ikke alle 800.
  Og så vil jeg gerne rose sengetæppet. Jeg er "gammel patchworker", og har også syet lignende store og små ting i ca. 25 år. Så jeg føler mig kompetent til at rose: Det er et ualmindeligt flot tæppe, og et kæmpearbejde. At det også indeholder gamle stoffer, gør det jo bare helt unikt. Du kan virkelig være stolt af din mor.

  SvarSlet
 4. Fantastisk B&B, smukke billeder.
  WOW siger jeg bare til det tæppe. Sikke en kærlighedserklæring til sit barn at lave sådan et kæmpe arbejde og SÅ flot.
  Glæder mig til at se flere billeder.

  SvarSlet
 5. Jeg må holde med de andre - sikke et flot tæppe, og hvor ser det hyggeligt ud. Jeg vil da også gerne se mere der fra.

  SvarSlet
 6. wauw hvor er det fint! sikke et arbejde, hun er virkelig dygtig

  SvarSlet