fredag den 27. august 2010

Skotland - Part 2

Som lovet kommer anden etape i dag! Selve brylluppet blev holdt ved Kelso på Roxburghe Hotel, hvor vi var indlogeret hele weekenden.


Superdejlige omgivelser...


Og et superlækkert værelse med gigantisk himmelseng.


Min mor takker for alle kommentarerne til hendes tæppe - og ja, jeg er meget stolt af min mor. Hun har også syet denne kjole, som jeg havde på som brudepige.


Efter selve brylluppet blev vi mødt af en sækkepibespiller i kilt. Jeg har jo naturligvis set mange mænd i kilt til brylluppet, og jeg kan bekræfte til jer der måtte være i tvivl: de har ikke noget under! Sent om aftenen var der en skotte, der slog en koldbøtte - og ja, vi så mere end vi havde behov for...


Så lovede jeg at tage en masse billeder af alt, hvad jeg havde lavet til brylluppet med bordopdækning... Men en brudepiges arbejde er hårdt, så jeg nåede det ikke!!! UNDSKYLD!

Dette billede tog jeg hjemmefra af et skilt der stod ved gæstebogen med tilhørende blyantsholder.


Der var lidt sidste minuts ændringer i bordkortene, da chokoladen ikke var blevet så pæn. Så de forskelligt farvede muffinforme, der skulle være i cellofanposen, blev afløst af den hvide kasse. Ved hver kuvert stod der denne æske og en lille flaske. Båndene havde forskellige farver ved de forskellige, og jeg havde lavet runde navneskilte, og menuerne er rullet sammen og sat i båndet.

I baggrunden ses min brudepigebuket...


På hvert bord stod en bowle med forskellige blomster - ved vores røde roser.
I morgen står den så på bryllup på Sjælland!!! Så der er også lige lidt sidste minuts forberedelser - blandt andet er jeg lige kommet i tanke om, at man skal bruge tape til at pakke gaver ind med... Og der er for en gang skyld intet i huset!

Kommer I nogensinde hjem fra en fest uden de billeder I havde planlagt???

6 kommentarer:

 1. Ej hvor må det være spændende at være til bryllup i Skotland. Og hvor ser det hele bare godt ud. Du er da godt nok en travl kvinde. Jeg kunne ikke lade være med at grine da jeg læste det med skotten i kilt der slog en kolbøtte og i ser mere end i havde behov for LOL
  vh Renne

  SvarSlet
 2. Det må have været noget af en oplevelse og så i de lækre omgivelser... ja jeg har tabt mit hjerte til skotland og irland for nogen år siden.. suk... men har aldrig været der.. endnu. Jeg vidste nu godt, at skotter ikke har noget under kilten. Men sikke nogen billeder der bliver at scrappe. Nej jeg tager billeder af de øjeblikke som opstår til festen, laver ingen planer på forhånd.

  SvarSlet
 3. Det ser bare lækkert ud og sikke da et eventyr at overnatte på et slot og sove som royale, den seng ser god ud.
  Flot kjole og fin ide med at skrive en hilsen til brudeparret.
  HMMM, måske skulle jeg købe en kilt......LOL

  SvarSlet
 4. Hvor har det været en stor oplevelse med det bryllup, og flotte forhold. Hvor er du yndig i den fine kjole.
  Dine scrapting er jo også bare fine, og god ide med skiltet ved gæstebogen. (Husker lige til vores næste fest.)
  Du fik vel ikke et foto af skotten der slog kolbøtte ? Lige til et Lo. Det har jeg ikke set før som emne. hihi.
  Jeg er god til at tage fotos, mens folk spiser, synger osv...., men når vi når til dansen og natmaden så har jeg som regel glemt alt om foto....

  SvarSlet
 5. Det er virkelig smukke omgivelser - det må have været så fantastisk og romantisk :) Du er bare så smuk i den kjole og din mor er virkelig dygtig!

  SvarSlet
 6. hvor er det smukke billeder, og ja kender godt det med ikke at få taget billeder ;)

  SvarSlet