fredag den 3. september 2010

Skotland - Part 3

Nå, nu nærmer sagaen sig sin slutning...

Jeg skylder nogle billeder fra selve dagen. Her er et billede af kirken - det er taget ved generalprøven, hvor solen stod lige over kirken. Det var så flot!


Og så er der min smukke, smukke søster og hendes dejlige mand ved Roxburgh.


Så var der en fotoseance, hvor alle mænd i kilt skulle stille sig med bruden i front. Jeg har ikke fået tilladelse til at vise alle, så derfor bliver det et hvor hele flokken er på vej med ryggen til.


For at I også får et kreativt indlæg: aftenen før vi rejste skulle jeg liiiiige lave det sidste. Min søster ringede også, fordi der var lidt ændringer til bordkortene. Så det blev sent før jeg kom i gang med kortet til parret!

Og det ville ikke som jeg ville! Jeg nåede at lave 4 kort, før der var bare ét jeg var tilfreds med og det blev dette:


Sådan ser det ud åbnet...


Og helt åbent...


Det var slet ikke det jeg ville, men klokken var mange og der var en lang dag forude. Så sådan blev det!
Jeg var blevet så opslugt af alt det andet, at jeg glemte at lave et kort til min dejlige søster og hendes skønne mand på deres bryllupsdag. Hvor dumt er det lige???

De blev dog glade for gaven og kortet, så det går nok. Samtidig er det holdt i farver og liv, som de godt kan lide.

Nu står den på weekend! Jeg har arbejdsdag i morgen med andelsforeningen og søndag på Husflidsmesse med to dejlige scrappere...

God weekend til jer!

5 kommentarer:

 1. Det var da idelle omgivelser at holde bryllupet i. Nogen gange kan man blive så opslugt af noget, at man glemmer noget andet. Men du nåede jo at redde den alligevel :) god weekend

  SvarSlet
 2. Atter skønne billeder. Brudeparret ser fine ud Kender godt det med at man bliver helt opslugt. Til min 30års fødselsdag havde jeg så travlt med madlavning (70gæster), og det sidste af vores ombygning at det faktisk først var da de første gæster kom, jeg kom til at tænke på at jeg ikke anede hvad jeg skulle have på selv!!!
  Glæder mig til at følges med dig til Viborg på søndag.

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt bryllup. Tak for indblikket i din store oplevelse.
  Og godt du reddede situationen med kortet. Puha da. Det er ikke så sjovt så !
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Det har bare været sådan et rigtigt eventyrbryllup!
  Smukt kort - godt du nåede det!

  SvarSlet
 5. Wow sikke et bryllup. Kan godt forstå du glemte kortet til din søster, med alle de kreative gøremål du skulle lave op til brylluppet. Det må have været en fantastisk uforglemmelig oplevelse.
  KH 10na

  SvarSlet