lørdag den 25. september 2010

Pin up!!!

På min hoveddør hænger nu denne krans med pin wheels. Den er meget gul/ orange, men det passer fint til årstiden med gule/ orange blade.
Bunden er lavet af en gammelpapkasse beklædt med MME papir, som er sværtet med distress ink Vintage Photo. Pin wheels er lavet af blandet Basic Gray og Sassafras. De er hver især samlet med en lille brad.


En sjov lille historie er, at jeg hængte kransen op på døren og var meget glad og stolt. Senere luftede jeg hunden og da vi kom retur efter en aftenmørk, våd og blæsende ville hunden ikke med op ad trappen. Hun var meget skræmt over det der hang på døren. Så jeg måtte løfte hende op og hen for at snuse til det, mens jeg talte meget beroligende til hende. Efter at have snuset logrede hun med halen - så jeg tror også, at hun har godkendt...

Hvad laver du af papirdekorationer??

5 kommentarer:

 1. Det var da faktisk en rigtig god ide og super flot er den blevet. jeg forbinder nok mest papirdekorationer med påske og jul! Faktisk er det jo tosset når jeg nu alligevel arbejder så meget med papir SMIL

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare blevet flot. Men sikke noget at skræmme hunden...
  Jeg har ikke lavet papirdekorationer siden dengang i sidste årtusinde, da det var in med noget lign. til jul og påske. Da lavede jeg til gengæld så mange, at vi ikke havde døre nok i huset ! Og siden har jeg lavet dem i patchwork.
  Men måske skulle jeg prøve igen, for scrappapir er jo oplagt til det.
  God weekend til dig (og ham) hihi.

  SvarSlet
 3. den er super lækker! Stakkels hund - godt den blev godkendt ;) god weekend

  SvarSlet
 4. Ihhh hvor er den skøn! Nu får jeg selv helt lyst til at lave nogle pin-wheels! Det må jeg prøve at lave på mit næste layout, tak for inspirationen.

  Godt at din hund fik godkendt kransen, ellers måtte den vel tages ned igen ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare kær, lige til et lift. Mon ikke den er helt godkendt, hvis du scrapper et lille pinwheel til vovse ;-)

  SvarSlet