mandag den 6. september 2010

Bryllup på dansk...

Det sidste bryllup i år var min kærestes søde søster og hendes dejlige mand!
De blev viet i Nivå Kirke, som har stor betydning for bruden. Det er et meget smukt sted og en smuk kirke. Og de ser bare så glade ud - men der er også en tredje gæst med som kun anes bag kjolen ;-) Så de har også meget at være glade for.


De ønskede sig en champagnekøler og det fik de! Derudover havde jeg maltrakteret mærkaten på en champagneflaske og lavet en hel ny med deres navn, sted og dato for vielsen og pyntet med blomster og bling. Jeg havde ovenikøbet ro til at lave et kort, der passede til.


Nærbillede af kortet...


Og nærbillede af flasken...Jeg plejer ikke at være så god til blomster, men var slemt tilfreds med resultatet.

Så tilfreds at min ambition var at jeg til husflidsmesse i Viborg ville have købt retropunch - og ville lave mine  egne blomster. Meeen fornuften rådede - jeg ved, at jeg ikke får det gjort! Og pengene var nok bedre brugt på de "småindkøb" det blev til. Dejlig dag med to skønne kvinder, der med samme målrettethed dirigerede uden om sløjdlærernes forening som mig!

I aften har både TV og internet været nede her i husstanden, så jeg har sørme fået lavet lidt doilies... De kommer nok på i morgen, hvis ikke nettet ryger igen.

Er jeg den eneste der bliver lettere desperat, når internettet forsvinder i flere timer??

6 kommentarer:

 1. Nej, du er ikke ene. Abstinenserne melder sig lynhurtigt. Man føler sig sat totalt udenfor samfundet - og det er en grim fornemmelse.
  Jeg er vildt imponeret over både flaskepynt og kortet. Hvor er det bare yndigt.
  Hvor er du heldig, med alle de bryllupper du kommer til !

  SvarSlet
 2. Nej nej, jeg bliver total desperado og pms-ish når mit internet ikke virker!! Det er ok, jeg accepterer det :D

  Oh, SÅ flot en flaske, skål og jeg ønsker mig også sådan en!

  SvarSlet
 3. En rigtig lækker flaske champagne og et flot kort der passer til. Det må da være skønt med alle de brylluper. Nej jeg bliver ikke desperat eller noget "når" internettet forsvinder. Det har det gjort en gang på 5 år og da vi har firma aftale skal det laves lynhurtigt af tdc. Så der er jeg helt afslappet :o)

  SvarSlet
 4. Desperat...mig ????? nej da....hmm...hader det !!! Hvor er det en fantastisk flot flaske og tilhørende kort....Smukt !

  SvarSlet
 5. Hvor er det en SUPERFLOT flaske og et ligeså superflot kort du har lavet! Wauw!

  SvarSlet
 6. ´Åh jeg tror mine hænder ryster bare ved tanken.....
  Flot kort og god ide med etiketten på flasken. De retro punches er nu meget anvendelige, men men men så havde du jo penge ti lidt andet. Tak for en dejlig dag.

  SvarSlet