tirsdag den 8. februar 2011

2 LOs

I genkender nok lidt af papiret - det er igen fra Studio Calico kittet. Denne gang dog med lidt mere farve og liv end det tidligere.Papiret er fra Sassafras og lidt af pynten ligeså...Jeg har også lavet dette LO med papir fra Studio Calico. Jeg har forsøgt at fylde det lidt mere ud end jeg plejer. Ikke så meget white space... Jeg har lavet et banner af tape i venstre hjørne.


Og en harmonikablomst...


Papiret bag billedet har voldt mange problemer. Hjernerystelsen har gjort det ekstremt svært at arbejde med det. Mønsteret flimrede for mine øjnene og gav mig hovedpine...
Det har været sjovt at få et kit, hvor det hele var farvekoordineret, men hvor der samtidig var mulighed for forskellige udtryk. Lige til at starte med syntes jeg at det hele var lidt grønt - men jeg synes at det lykkedes at få forskellige udtryk ud af det.

7 kommentarer:

 1. Hjernerystelse eller ej, så synes jeg det er 2 super skønne layouts :o)

  Har du evt. en guide til din harmonikablomst?

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med det sidste layout! En stil jeg bare slet ikke mestrer. Måske skulle jeg sætter mig for at lære det... jeg kunne jo lifte dig?

  SvarSlet
 3. Skønne layouts i dejlige farver - skønt hjernerystelsen.
  Papiret bag gravbassen er da bare perfekt. Du kunne da ikke finde bedre foto til det papir.
  Og flot opsætning samtidig. I love it.

  SvarSlet
 4. Super Lo'er begge to, og meget forskellige. Især kan jeg rigtig godt li' det nederste. De grønlige farver er helt perfekte til billedet. Rigtig god bedring med hovedet ;)

  SvarSlet
 5. Det ser bare SKIDE ( ja jeg BANDEDE ) godt ud :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det et par skønne loer og i super lækker farver du har holdt dem i :)

  SvarSlet
 7. Wow de er bare flotte : )

  SvarSlet