søndag den 6. februar 2011

Tilbage igen...

Jeg tager chancen og blogger i dag!
 Jeg har været til og fra min computer i ugen, der er gået, men har ikke kunne klare længere perioder ad gangen. Efter en halv time lige nu, kan jeg mærke, at jeg bliver uendeligt træt. Og får ondt! Jeg har ikke måtte læse, se fjernsyn, sidde ved computer, hård fysisk aktivitet eller koncentrere mig. For søren, det er svært! Jeg synes ikke, at jeg ser meget fjernsyn til daglig, men hvor har jeg dog savnet det.
Dog har det gjort underværker for min scrap-produktivitet. Jeg sidder sjældent stille i lang tid af gangen, når jeg scrapper, så det har ikke ødelagt min rytme, at jeg har skulle sove eller hvile undervejs. I fredags lavede jeg 3 LOs!!! Hvilket er meget for mig...
Så selvom jeg på ingen måde vil anbefale hjernerystelse, så har det været en produktiv uge...
Men jeg starter ved begyndelsen:


Den ulykkesvangre fest var en temafest: 1950erne! Og jeg har købt Melissa Frances Kitchy Kitchen for lang tid siden, uden helt at komme i gang med det. Men her var en oplagt mulighed. Så det blev til dette kort og indpakning til flasken.

Udover scrap har jeg nusset med gravbassen og hun har været i bad. Så her et billede af en halvvåd hund - som bestemt ikke elsker at være i bad.


Jeg ville så gerne tage billeder, mens hun er i bad, men hun forsøger at stikke af, så det er ikke muligt at håndtere hund, shampoo, kamera og håndklæde... Men dette billede er da næsten ikke til at stå for :-)

Derudover:

Så starter kursus hos Marolle snart!
Jeg glæder mig meget til at komme i gang - særligt efter at have modtaget kittet i går!

Tak for alle hilsnerne og ønsker om god bedring!
Det varmer og hjælper!
God søndag til jer!

6 kommentarer:

 1. Lækkert kort, som passer perfekt til temaet.
  Og supersød gravhund.

  SvarSlet
 2. Åhh hvor kan jeg huske det fra da jeg havde hjernerystelse! Man tror at man bare skal slappe af og hygge sig, men det er faktisk kedeligt, når man hverken kan læse, se tv eller scrappe. Eller det kunne jeg ihverfald ikke.

  Godt at høre at du er ved at kunne, og samtidig kan blogge. Det tyder godt. :)

  SvarSlet
 3. flot kort og indpakning med søde papirer og detaljer

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er ved at være på benene igen.
  Dejligt billede af Chili.

  SvarSlet
 5. Dejligt at du er ved at komme dig. Sikke et flot kort og en fin indpakning du har lavet og så er den lille vovse da ikke til at stå for

  Fortsat god bedring

  SvarSlet
 6. Super flot kort : ) har selv denne serie, og har heller ikke rigtig kommet igang med den endnu ; )
  Godt du er ved at komme dig over den omgang, ikke sjovt ikke at kunne noget af det man plejer : (
  Hvor hun Bare super nuttet, de øjne er bare ikke at stå for, de siger nærmest , du kan da virkelig ikke mene at du vil have mig i bad *GG*
  Fortsat god bedring : )

  SvarSlet