torsdag den 24. februar 2011

Et LO og en vinder...

Jeg syntes, at jeg havde lavet en meget meget genial konkurrence... Men men men navnet blev gættet allerede i anden mail! Vinderen kommer senere.

For at blive i det pink tema: jeg fik lavet dette LO af min Studio Calico pakke inden der gik baby og roadtrip i weekenden. Det er meget pink! Og egentlig er jeg lidt ærgerlig over at det blev så pink og ville gerne have haft gule bogstaver på. Så det må jeg have købt - for jeg har alle farver - undtagen gul...


LOet er liftet herfra. Der er sprayet med min nye Mr Huey - også fra Studio Calico. Kalenderen for lørdag og søndag er HELT tom! Det bliver så skønt! Og jeg skal slappe af og scrappe. Der er stadig masser papir fra kittet, og der er et minialbum, et kortmesterskab og alle mulige andre projekter jeg skal i gang med.
Der har været så travlt på det sidste. Kørekort-projektet kræver lidt flere ressourcer end forventet. I denne uge har jeg været afsted direkte fra arbejde og først været hjemme lige til sengetid, så der er ikke meget energi i mig lige nu. I morgen skal jeg ud og køre rigtigt for første gang - så der er også lidt nerver på spil...

Nå men blog candyen: Som jeg skrev, så syntes jeg at jeg var dejlig kryptisk - men navnet er gættet... Der var mange bud:
Calina, Carina, Crista, Celina og mange andre.
Men nej, hun er da helt klart en:

CELINE!

Og den første der gættede det var:
aka/ Annette

Så der er en pink pakke på vej til dig - eller på vej til Convention? Annettes mand har også deltaget med gættet: Chanel! Og som tak for indsatsen får han en lille lyseblå scrappakke, som jeg glæder mig til at se hvad han får ud af ;-)

Mor og barn er kommet hjem og har det godt.
Tak for deltagelsen og alle de dejlige mails og lykønskninger.

7 kommentarer:

 1. Hold da op et super lækkert layout - flot.

  SvarSlet
 2. Lækkert layout.
  Jeg har længe været vild med Studio C´s kits, men der er jo det med tolden. Er du røget i den?

  SvarSlet
 3. JUUUUHUUUU. Jamen hvor heldig har man lov at være ? Tænk at jeg har en pakke til gode. Tak på forhånd.
  Næste belønning fik jeg også straks. At se og høre min mand, da jeg læste op her, at han havde vundet en lyseblå scrappakke....Der skal virkelig meget til at ryste den mand....men en scrappakke ! Hans mandighed har fået et knæk. Og han er ved at dø af grin....
  Han kan ikke klippe lige efter en streg - men han ved meget om scrapting i teorien, og er god til at finde varer til mig. Og så har han et standardsvar, hver gang jeg siger jeg er gået i stå. "Sæt en blomst på", siger han, og ved at jeg som regel gør det......Haha.
  Nu vil jeg ikke love dig, at der kommer et lyseblå lo fra ham.......du er nok også helst fri !
  Da vi i forvejen ses på convention...og du er så genert, som du siger, så synes jeg det er helt fint, at du nu er nødt til at finde mig.
  Og jeg glæder mig, både til at møde dig - og få en pakke !

  Iøvrigt et fint layout du har lavet - og jeg kan godt se du er absolut nødt til at købe gule bogstaver....hvor heldigt !

  Hav en dejlig aften - det har jeg....efter det her !

  SvarSlet
 4. Super fint lo! Og tror de gule bogstaver kommer til at se herre-fede ud derpå!

  Og Celine, er bare et smukt navn...kunne jeg sagtens selv have brugt hvis Felix havde været en pige.

  Tillykke til Annette - synes nu du skal prøve at få manden til at lave det lo alligevel..hehe

  SvarSlet
 5. super fint lo i dejlige farver

  SvarSlet
 6. Super flot layout. Jeg har heldigvis også fået bestilt en månedspakke fra SC for jeg bliver da helt misundelig.

  SvarSlet
 7. Jamen altså...det var jo det jeg skrev "hun er da helt klart en Celine"...sådan én har jeg nemlig ;-) Tillykke til AKA

  SvarSlet