søndag den 28. august 2011

Rejseforberedelser...

I næste uge skal vi på sommerens anden sommerferie og som sidst går turen til Storbritannien. Denne gang til Skotland. Formålet er - ud over ferie - at vi skal til fest hos min søsters svigermor og så skal jeg se lillepigen.

Jeg er i gang med at lave et minialbum til svigermoderen med billeder af hendes første barnebarn. Hun kigger måske med her, så I får ikke afslørende billeder. Men jeg er rimelig sikker på, at hun ikke kan læse dansk! Det skal der rettes op på - så alle titler i minialbummet er på dansk. Så kan hun lære ord som: mor, far, farmor, onkel og lignende.
Jeg vandt dette album til Convention tidligere i år, og har ikke helt vidst hvad jeg skulle bruge det til. Jeg kan ikke helt forliges med de små plastiklommer. Men jeg tænker at det er praktisk, når farmor sidder og fælder en lille tåre over den skønne pige.

Rejseforberedelserne er altså i gang. Albummet er ved at være på plads, dokumenter og rejsepapirer er klar og kufferten fundet frem. Jeg håber at få plads i kufferten til min smash - den skal nemlig bruges til mine rejser i år.


I går skulle jeg have været til festuge; desværre kom der så meget alkohol på bordet inden vi kom afsted at jeg måtte give fortabt og gå i seng... Og dagen i dag har også været præget af gårsdagens strabadser.

5 kommentarer:

 1. Stakkels dig, håber du kommer dig til den skønne ferie i det Skotske ! Rigtig god ide med minialbummet, og husk nu at tage nogle dejlige billeder derovre også !
  God bedring og god ferie..

  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 2. Fin ide med det album - og netop plastiklommerne er en god ide her....
  Selvfølgelig får du plads til din smash - den er jo oplagt på den forestående tur.
  Rigtig god ferie - nyd det og prinsessen.

  Du behøver da ikke tage det så bogstaveligt med festuge...hæhæ. God bedring....

  SvarSlet
 3. Rigtig god ide med det album. Håber at du er ved at komme ovenpå efter weekenden. :-)

  SvarSlet
 4. Det ser skønt ud med det lille album og sikke en sd ide med de danske titler. Selvfølgelig skal hun da lære lidt dansk.

  Rigtig god rejse. Lige noget man ikke kan undvære en SMASH til :o)

  SvarSlet
 5. Hold da op, hvor må hun blive glad for at du vil lave sådan et kært album. God ide. Det bliver jo en helt lille "palør"
  Glæder mig til at se mere til det album:)

  SvarSlet