lørdag den 31. december 2011

10 Things I Love About... 2011

Ovenpå listerne over layouts og kort, kommer der en sidste opsamling... Nytåret er jo tid for reflektion og glæde. Så jeg har kigget tilbage på året der er gået - både privat og scrapmæssigt.
Hvad har været mine højdepunkter i 2011?

# 1 Celine
I februar blev min kæreste onkel til lille Celine

#2: Automobiler
I februar skiftede vi den gamle bil ud med en ny og et par måneder senere fik jeg kørekort.


Jeg må indrømme, at jeg ikke bruger kortet så meget som jeg burde, men jeg er stadig lidt "utryg" ved at køre i bil. Men det er skønt at muligheden er der for at tage små roadtrips - noget vi begge elsker.

Layout fra en roadtrip til Sjælland

#3: Teknologi
Jeg er glad for gadgets og telefoner og min egen belønning til mig selv for at have bestået teori- og køreprøve i første forsøg var en iPhone. Noget jeg ikke har fortrudt... Jeg bruger mange timer i toget hver uge, så det er så skønt at surfe og være på Pinterest, når der er tid til det. Pinterest burde måske også være på oversigten over højdepunkter i 2011...


#4: Scrapsamvær
I 2011 var jeg til Convention for første (og eneste) gang. Det var smadderhyggeligt! Jeg har ligeledes haft mulighed for at scrappe IRL med Heidi, Henriette og Bertram af flere omgange i året der er gået. Hyggelige timer med scrap, mad, Asti, kærlig mobning og masser af kreative udfordringer.


#5: Junque
Jeg har genfundet min kærlighed til maling og art journaling. Det er skønt at blive beskidt og bare skabe uden andet formål end at skabe.


#6 Min lille Isla
Min søster blev mor til dette lille vidunder og hun er mosters pige. Min søster bor i London, så det blev desværre ikke lige til en lille roadtrip i den forbindelse. Men da lillepigen var en måned gammel, mødte jeg hende for første gang.

Vores første møde

Det første billede


Sådan en lille trold i familien giver jo masser af muligheder for nye scrapmotiver...

#7: Rejseliv
Vi har igen i 2011 haft mulighed for at komme til Storbritannien. Vi har været i London to gange og i Skotland en enkelt gang. Vi elsker begge maden, folket, øllene og kulturen.

Her et billede fra sightseeing bus i sommers

Og så er der jo materiale til både layouts og minialbum.

#8: Store beslutninger
Jeg har truffet en stor beslutning i 2011. Jeg sagde mit arbejde op efter knap 7 år og det var på ingen måde en nem beslutning. Jeg har haft mange skønne oplevelser og kender en masse skønne mennesker, som jeg skal sige farvel til. Lige som jeg var klar til at drosle ned blev jeg så bedt om at tage en tørn på Sjælland - noget som betød, at jeg skulle være hjemmefra i hverdagene.
Nu er der en måned tilbage og så er det endegyldigt slut. Udgangspunktet var arbejdsløshed, noget som jeg egentlig havde glædet mig til. Men måske løser det sig...

#9: Min dejlige lille familie...
Min søde kæreste som fyldte 40 i år

Det var en skøn dag med dejligt vejr og mange glade mennesker.

Min julegave fra kæresten, som siger det hele: LOVE!

Og naturligvis min dejlige gravbasse


En lille gravbasse der i går fik fjernet en lille knude i brystet og derfor er lidt flad efter narkosen. Billedet her er fra julen, hvor hun hygger på mine forældres fåreskindstæppe - som hun mener er hendes. Så mens hun blev opereret var vi ude for at anskaffe os et magen til, så patienten havde noget lækkert at putte på.

#10: Blogliv og Scrapsisters
Det blev året hvor jeg startede på Scrapsisters teamet - noget jeg er superstolt over og meget glad for. Det er et skønt team med kreative og dejlige scrappere.
Sidst men ikke mindst: jer der følger mig og jer der bare kigger ind fra tid til anden og jer der er her for første gang. Der er tider igennem det forgangne år, hvor jeg har fået blogget meget og andre gange alt for lidt. Men når jeg tjekker ind igen er der altid nogen og altid nogen der har kommenteret.
Det er jo skønt - så til jer:
I OG JERES ØNSKES ET RIGTIG GODT NYTÅR!
Jeg glæder mig til at se jer igen i 2012

12 kommentarer:

 1. Det var et dejligt indlæg. En status over dit liv - og de mange spændende ting, der er sket for dig/jer. Tak fordi du deler denne del med os.
  Er du selv klar over hvilket dejligt menneske du er ? Nogen gange tror jeg ikke du helt er klar over det.
  Tak for dejlige kommentarer hos mig, inspirerende indlæg og mødet med dig IRL i dette år. Selv om den tur til Haderslev ikke er kommet endnu.
  Godt nytår til dig og dine. Knus fra Annette

  SvarSlet
 2. Skønt indlæg du har lavet:-)
  Mange dejlige ting der er sket i 2011...hvad skal der nu ske med dig og job i 2012???
  Håber at møde dig ude i scrap verdenen en dag:-)
  Godt nytår

  SvarSlet
 3. ja dejlige ting der er sket i 2011 tillykke med babyerne i familien og jeg håber at vuffen er okay nu.selv rejser jeg ikke sådan udenlandsk men jeg kan fornemme du har haft det dejligt i de lande. jeg vil ønske dig rigtig godtnytår her fra fasters korthus og så ses vi i blogland igen næste år

  SvarSlet
 4. Skøn læsning om dine højdepunkter i 2011 - og du og dine -ikke mindst den lille patient ;) - ønskes osse et rigtig godt nytår :)

  SvarSlet
 5. Dejligt 2011 for dig og skønt læsning for os. Håber dit 2012 vil blive fyldt med glæde og dejlige oplevelser. Rigtig godt nytår.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 6. Rigtig dejligt indlæg. Gode billeder.
  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 7. Rigtig fine billeder. Godt nytår.

  SvarSlet
 8. God ide med en opgørelse over de forskellige ting, i jeres liv. Dejligt indslag.
  Godt nytår til dig og din familie
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 9. Sjov idé med en top 10 over begivenheder. Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 10. Skøn læsning : ) god måde at gøre det på.
  Rigtig godt nytår til dig og dine : )

  SvarSlet
 11. Hold da op med skønne billeder og gode minder ;)

  Rigtig godt nytår herfra :)

  SvarSlet
 12. Skøn ide med top 10 begivenheder.. Det tror jeg måske jeg lige skulle tænke lidt over.. :o)
  Det er dejligt at se hvilke højdepunkter og forandringer der er i andres liv..
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet