søndag den 4. december 2011

4. december - Adventssøndag

I år, som alle andre år, er der adventsgaver til kæresten her i huset. Egentlig havde jeg besluttet, at jeg ikke ville i år, men det er så hyggeligt.


Så jeg gjorde som sidste år: gaverne i hvide papirposer med lidt juledims på. Så står det og pynter på reolen.

Og så en lille opsamling på spørgsmål:
Jo, det tager tid at omstille sig, når man arbejder hjemmefra på den måde. Jeg har derfor også betinget mig en hjemmearbejdsdag om fredagen, hvor jeg kan omstille mig. Jeg bruger dagen på at gå hvileløst rundt, rydde op og vaske tøj. Det er en sær dag!

Ja, Heidi - selvfølgelig må du låne punch ;-)

Der er desværre ikke tid til slotshaver, slotssøer og barokhaver. Rent faktisk har jeg intet set udover det kontor jeg arbejder på. Der er mørkt, når jeg kører til og fra kontoret. Jeg listede ud en morgen og kiggede lidt i tusmørket. Der er en mark med får, hvor jeg bor. De kunne lige anes i mørket og når jeg står uden for og ryger, kan jeg høre dem pusle rundt.

Og jo, jeg savner min kæreste og min hund, når jeg sidder alene om aftenen. Til gengæld har jeg en dejlig weekend sammen med dem.

I aften kører jeg så afsted igen... Jeg er ved at lave en masse invitationer og så regner jeg med at pakke lidt scrap. Noget som er lige til at gå til. Og et enkelt stykke julepynt.

God adventssøndag til jer!

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :) - pakkekalender til manden det er da skønt..

  Når du nu er i Hillerød, på de lange aftner.. kan du hoppe på toget til Hundested til lidt scrap hvis du har lyst... :) det er jo "lige om hjørnet " ... -

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 2. Dejligt med en gave til manden...;-)
  Håber du får en ny god uge

  SvarSlet
 3. Fine adventsposer... som pynter... ;o)
  Og god adventssøndag

  SvarSlet
 4. Sød december tradition - mon ikke han er glad for at du holder ved den ?
  God arbejdslyst og god december

  SvarSlet
 5. laver han så osse adventsgaver til dig ! ti hi det må vi håber..og ang det tog kørsel du kan jo osse smutte til Helsingør og besøge mig ...griner..

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt med de adventsgaver/poser. God arbejdsuge
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet