tirsdag den 6. december 2011

6. december - Nød lærer nøgen kvinde....

Nå, så blev man lidt desperat... Jeg måtte en tur i Panduro i går og købte denne lille pakke papir. Det er sådan en lav-hurtige-til-og-fra-kort blok, men den passede fint, da der også var 3d puder med og det hele var stanset ud. Jeg skulle kun bruge lidt karton og lidt lim. Så skrællede jeg lidt clementiner, så der duftede lidt af jul.

Kortene er måske lidt tamme, så jeg rodede rundt i skuffer og skabe: der var en saks og nogle kaffefiltre, som kunne pynte lidt. Jeg fandt også en ostehøvl og har allerede fået input til hvad jeg kan bruge den til.


Jeg kiggede også i mine bluser og skjorter og undersøgte dem for ekstra knapper, men uden det store held....

Til sidst lavede jeg disse julekugler, så der kom lidt julestemning på værelset.


Det var meget meget hyggeligt og jeg grinte meget af mig selv, da jeg flåede tøj ud af kufferten for finde knapper.

I aften finder jeg Smashen frem og hygger mig med scrapklub?

Bliver du nogensinde scrap-desperat?

9 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet godt : ) de er blevet rigtig søde. Nej endnu hat jeg ikke prøvet at være så desperat men man ved jo aldrig hvad man kan havne i, så tak dejlig inspiration og et godt smil, ved tanken om al de tøj der blev flået ud af skuffernog skabe : )
  Rigtig god aften god fornøjelse med Smash sider ; )

  SvarSlet
 2. Jeg ville helt sikkert blive desperat, hvis jeg var uden mit scrap ; ) Men smash on the road er et super alternativ ; )
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 3. De er da helt fine dine små kort.

  Ja lidt desperat kan man vel altid blive
  God tirsdag aften

  SvarSlet
 4. Oh, yes... desperado-scrap (fedt udtryk). Men nej, jeg har ikke liiiige prøvet det. SSsssshyy, sig det ikke til nogen, men jeg havde 3-4 flyttekasser med til Sverige på forlænget weekend med mine dejlige scrap-sager, -og hvad fik jeg lavet??? 1 kort (griner -og det gør min veninde og hendes mand også af mig).
  Nåh, men sådan er vi jo så forskellige! *griner*

  SvarSlet
 5. Åee jo, den der desperate fornemmelse kender jeg alt for godt, når jeg sidder i et lille sommerhus, skal være der 10-12 dage og ikke har en pind med, og så er der ikke engang en panduro i nærheden. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Øhhh jo den kender jeg godt. Jeg tager altid det meste af mine scrapsager med når jeg skal på weekend nogen steder. :-))
  Fine små kort.

  SvarSlet
 7. Ja! Når der går for længe imellem at jeg scrapper, så bliver jeg lidt frustreret. Det er da en god løsning du har fundet dig ;)

  SvarSlet
 8. Fine ting du har fået lavet - selv om det var i desperation :)

  SvarSlet
 9. det er de gået meget fint med din desparato. jeg kender godt fornemmelsen..

  SvarSlet