søndag den 17. juli 2011

London - Original Sightseeing Tour

Sommerferien er længe slut her i huset og derfor kan jeg kun klamre mig til minderne om sol, varme og frihed... Jeg har samlet lidt af ferien i dette lille album. Selve albummet er lidt kedeligt og almindeligt, da det blev lavet lidt hurtigt. Dog er jeg lidt glad for forsiden, som var sjov at lave - men også tog lang tid. Det er små stykker papir, der er skåret ud og sværtet og klistret, så det ligner det engelske flag. Jeg tror også jeg vil lave et par kort med samme teknik.

Billederne i albummet er fra en sightseeing tur vi tog i dobbeltdækkerbus. Jeg tog mange billeder og halvdelen af dem er inklusiv noget af bussen eller dem der sad foran. Men det er også en del af charmen.

Jeg er jo superpriviligeret at have et job, som jeg er rigtig glad for. Jeg har dog haft et hårdt første halvår, som har givet et par knæk og derfor har jeg måtte trække stikket i et stykke tid. Så nu er jeg tilbage på min pind efter et par måneder og må bryde sammen og indrømme, at det er hårdt!
Jeg kan også mærke, at mit energiniveau ikke er, hvad det har været og derfor bliver der ikke blogget eller besøgt blogge i samme grad som tidligere.
Jeg skal lige tilbage i omdrejninger - så bær over med mig!

10 kommentarer:

 1. sjovt at lave det engelske flag i scrappapir der nogenlunde matcher i farverne ..

  SvarSlet
 2. Rigtig flot forside du hvr lavet, ideen er smart. Trist dit job tapper dig for energi. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Rigtig lækker med flaget på forsiden.. og mon ikke indholdet er lige så lækkert..

  Ting må tage den tid ting nu engang tager... og det er vigtigt at lægge blidt ud så ikke du ryger ned igen... så... tag det helt roligt, søde du...
  Vi løber ingen vegne...

  Fortsat god søndag..

  SvarSlet
 5. Det ser super godt ud!! God ide med flaget!

  Tag den med ro! Så skal overskuddet nok komme :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et fedt album!!
  og dejligt at holde fast i minderne på den måde ;)

  Æv din stakkel med jobbet, af erfaring så husk at ta det stille og roligt, når først man har været nede at ramme bunden så skal der ikke meget til at ramme den igen selvom det har taget lang tid at komme op... Så pas nu godt på dig selv og husk at få hvilet dig...
  Energien skal nok komme når kroppen har ladt op igen..

  SvarSlet
 7. Det album er bar superflot. Og en sjov ting at have.
  Uha. Det lyder ikke godt med din tilstand ....Pas på dig - og lær at sige fra. Det er det eneste der hjælper....Og noget af det sværeste at lære.

  SvarSlet
 8. Hvor er det super flot... godt lavet.
  Ha en fortsat god sommer og pas rigtig godt på dig selv!!!

  SvarSlet
 9. Hvor kender jeg det alt for godt...og hvor er jeg ked af at høre at også du skulle opleve det. Det er så ubeskriveligt hårdt. Pas godt på dig selv. Livet er alt for kort til stress og udbrændthed, selvom det er meget lettere sagt end gjort.

  SvarSlet