lørdag den 9. juli 2011

Scrapshopping i London

Min sommerferie er nu ved at være slut - her hvor alle andres ser ud til at være ved at starte! Jeg kan dog kigge tilbage på to lækre uger. Vi har været en uge i London, hvor den engelske vejr virkelig var med os. Solen har skinnet og der har været tilpas varmt til byferie. Turen var ren sightseeing, shopping og solskin! Jeg var ikke i London for at scrapshoppe, men faldt over dette dejlige tage i London og skønne bogstavstempler og en blok med små ur-skiver.


Og masser af juletape til ingen penge....


Jeg havde på forhånd bestilt dette papir, som lå hos min søster. Der var gratis levering i Storbritanien, så det kunne jeg jo lige så godt.


Al tape og stemplet er købt i Selfridges - et skønt stormagasin i London. Derudover var vi i Harrods og på Camden Market, hvor plastikkortet også kom på overarbejde. Det var dog primært tøj, smykker og tasker ( - og IKKE sko!!!??)


Så var det jo skønt at se søsteren, som efterhånden er slemt stor - der er tre uger til termin! Den unge dame er også ved at blive ret utålmodig og nyder ikke sin mave, når temperaturen når de 25 grader.

Nu skal jeg have lavet et lille minialbum om Londonturen og slappe af!
Hvad skal du lave i din ferie?

3 kommentarer:

 1. Skønt med en London tur.. som også blev til en shoppetur.. søde ting du har med hjem...

  SvarSlet
 2. En skøn by at komme til... og sikke skønne sager det også blev til. Vi har lige været i Rom, så det bliver bare til nogle småture i Danmark ( måske Samsø :-), hvis jeg kan overtale manden ) Ha en dejlig søndag!!!

  SvarSlet
 3. Dejligt at du har haft en skøn ferie hos din søster.
  Her starter ferien først i uge 30 så jeg har noget tilgode :-)
  Jeg skal slappe af i ferien, forhåbentlig scrappe og så skal mors taxi køre en del så ungerne kan passe deres jobs!

  SvarSlet