tirsdag den 19. juli 2011

My Sweet Girl

Der er scrapkonkurrence på Scrapsisters og her på falderebet fik  jeg lavet et bidrag. Jeg liftede et layout fra Scrapsisters artikel lavet af Marolle.

Det var primært opsætningen, men også titlen har jeg liftet. Billedet er af min søde søster. Hun følger med her og vil rigtig gerne have sin egen kategori, men jeg nægter! Hendes datter, som burde ankomme til verden på søndag, derimod får sin hel egen kategori. Det er nemlig min blog - og jeg bestemmer ;-)


Jeg har primært brugt Emmas Shoppe og en enkelt stribe fra Toy Box og så en masse knapper og lidt forskellig splat.Jeg kan se, at jeg får lavet mange LOs med min søster. Det er både fordi hun er min favoritsøster og superskøn, men også fordi hun gerne springer ind foran kameraet når det er i nærheden. Og så er hun samtidig også fotogen. Jeg glæder mig til at lillepigen kommer til verden og jeg får mulighed for at se hende - så skal der scrappes baby!

Hvem scrapper du mest?

5 kommentarer:

 1. Rigtig fint layout i klare farver.

  Er det forresten ikke altid dem, der hopper glad foran kameraet som ser godt ud på billederne?
  Dem der prøver at undgå det ser næsten altid sure og trætte ud.

  Fotogen er ikke en magisk egenskab man er født med, men en beslutning man tager når man ser et kamera. Det er ikke nok at smile med munden og vende den pæne side til - Kameraet kan fange om man er frisk eller utilpas ved situationen.

  SvarSlet
 2. Wow, hvor ser det lækkert ud. Farverne er bare så skønne !!

  SvarSlet
 3. Sikke fin stil du har og et herligt LO, i smukke livlige farver. Jeg er vild med det!!!

  SvarSlet
 4. Lækkert layout med din dejlige søster. I ligner godt nok hinanden ret meget.
  Man bliver jo i godt humør af dine glade farver.

  Dumt spørgsmål om hvem jeg scrapper mest. haha. Gæt selv. Jeg scrapper ikke ret meget andet end hende....

  SvarSlet
 5. Lækkert LO. Sjovt nok scrapper jeg mest mine børn!
  Billeder af os selv er der faktisk ikke ret mange af. Det bliver spændende med niecen, men det med datoer og babyer går ikke altid lige godt i spænd (siger hende der gik 17 dage over med nummer 2). SMIL

  SvarSlet