fredag den 21. september 2012

At Il Vittoriano - a sketch


This morning I was a bit at a loss as to how to get started. When that happens I often turn to a sketch and today I found one at Studio Calico and I (again) combined it with alternative stamping...
The photo is taken at Vittoriano in Rome this summer - I love that my hair looks red... It really isn't but in all the photos my hair is red under the sun light.

I morges var jeg i tvivl om hvordan jeg lige skulle komme i gang med scrap. Når det sker finder jeg ofte en skitse og i  dag var det en skitse hos Studio Calico og (igen) har jeg kombineret det med et hjemmelavet alternativt stempel.
Billedet er fra Vittoriano i Rom i sommers - jeg elsker at mit hår ser rødt ud... Mit hår er ikke rødt, men på alle Rom-billederne er mit hår rødt i solens lys.My stamp and a Studio Calico Mistable - that hasn't been misted.
Mit stempel og en Studio Calico Mistable som ikke er blevet misted.

Layers, thread and a tab
Lag på lag med sytråd og en tab
I have wanted a stamp that looks like stitches and I made one with a stick and twine wrapped around. Real easy and it works just like I wanted.

Jeg har længe ønsket mig et stempel med syninger og i dag har jeg lavet dette. Det er en kafferørepind med twine viklet om og sat fast på bagsiden med tape. Det var supernemt og blev lige som jeg ville have det.


Have a great weekend!

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fedt, og jeg skal helt sikkert lifte både lo og stempel :)

  SvarSlet
 2. Det er virkelig flot. Elsker dine layouts !

  SvarSlet
 3. Super flot LO du har fået lavet, blir' i sommerhumør af at se på det her en kedelig efterårsdag. God week-end.

  SvarSlet
 4. Det Energitilsynet flot layout. :)

  SvarSlet
 5. Aha, so that's the sketch you found :) You have worked it beautifully - I absolutely love the cross stitch, that's a touch of genius!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot. Lækker opsætning og dejlige billeder af en rødhåret (meget) ung dame. Jeg beundrer altså den måde, du får sat en masse små ting sammen på.
  Og så er dit hjemmelavede stempel da genialt. Måske du skulle tage patent...Så enkelt og så fint.
  God søndag.

  SvarSlet