torsdag den 20. september 2012

Two shades of purple

And now the result of the purple challenge
Og nu til resultatet af den lilla udfordring!

It's not that I don't like purple - I love purple. This is a pair of my favorite pants and I have plenty of purple things in my closet and my home. The challenge was the shades of purple along with the purple washi and the purple bling...

Og  det er altså ikke fordi jeg ikke kan lide lilla - jeg elsker lilla. Dette er et par af mine favoritbukser og jeg har et hav ad lilla ting i mit skab og rundt omkring i mit hjem. Udfordringen var nuancen af lilla sammen med det lilla washi og de lilla perler...

I have made cards with the materials

Jeg har lavet kort med tingene


Completely purple
Helt lilla
Stribes of washi
Washi striber


And some bling
Og lidt bling
 
More washi and clouds
Mere washi og skyer 
Washi, ribbon, twine and a flower
Washi, bånd, twine og en hjemmerullet blomst


And finally - just washi tape

Og til sidst - kun washi tape

I still have plenty of purple papir and washi left; this was just was I managed to do in a day. Maybe Heidi needs a purple challenge at some point? And she will get it back?

Jeg har stadig masser af lille papir og washi tape tilbage; dette var bare hvad jeg klarede på en dag. Måske skal Heidi have en lilla udfordring på et eller andet tidspunkt? Så kan hun måske få materialerne tilbage?


16 kommentarer:

 1. Nej nej, Heidi skal ikke have det tilbage. Jeg har scrappet med lilla en gang. Og det ser jo super smukt og elegant ud i dine hænder :)

  SvarSlet
 2. Smukt, smukt, smukt! Så elegant lilla kan udvikle sig i dine hænder

  SvarSlet
 3. Rigtig lækre kort du har lavet

  SvarSlet
 4. Waw nogle flotte kort, dejlig inspiration:)

  SvarSlet
 5. Sådan, din skepsis til udfordringen taget i betagtning, så syntes jeg nu du skal overveje om du egentlig ikke er lidt vild med lilla?

  Jeg er i hverfald vild med dine resultater! superduper!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle søde kort du har lavet...jeg har 35 ruller af det stads, måske skulle jeg se at komme igang med at bruge dem ? Jeg er lidt pjattet med det hvor du har punchet et hjerte ud, er det virkelig kun tape der er sat på kortet ?

  SvarSlet
 7. Som jeg sagde i går, - Det er du bare sluppet super heldigt fra! Og mht. en lilla Heidi udfordring, så synes jeg da, at det lyder som en hammer god ide! Hun kunne jo lave kort!! Hø hø hø :D

  SvarSlet
 8. Hvor er du bare god til at få brugt de ting..
  Jeg elsker lilla :)
  og dit første kort er super smukt...

  SvarSlet
 9. Super flotte kort du har lavet.

  SvarSlet
 10. Flotte kort du har fået lavet!!

  SvarSlet