fredag den 21. september 2012

Good Morning Morning Glory


Almost five years ago we decided to buy a small puppy - my brother had bought two and discovered that he could not keep them. It was a quick decision and we have not had any regrets since then. When buying a small puppy there are a lot of decisions you have to make:  
What rules do we want it to obey: Sleep in the bed? Food at the table? 
We agreed that it should sleep in its own bed and definitely not in ours... After a while we found out that she would sleep in if she was allowed in the bed - but ONLY above the covers and by our feet... Well, during summer she does this... But in the winter, she really really wanted to get under the covers, and honestly it does get a bit cold and it warms a bit having a small dog under the covers... 

For omkring fem år siden besluttede vi at vi skulle have en lille hundehvalp - min bror havde købt to og fandt ud af at det ikke var holdbart. Det blev en meget hurtig beslutning og vi har ikke fortrudt siden. Når man nu køber en hund er der jo en masse valg man skal træffe: skal den sove i sengen? Skal den have mad ved bordet og lignende. 
Vi var enige om at hun ihvertfald ikke skulle sove i vores seng... Vi fandt så ud af at hun kunne sove længe, hvis hun sov i vores seng, så det blev tillladt - men kun over dynen og i fodenden. Det fungerer fint om sommeren, men om vinteren ville hun under dynen. Og det er nu meget rart med sådan en lille varmedunk...

So when I open my eyes this is what I see...
Så når jeg åbner mine øjne, er dette hvad jeg ser...

I have used my Studio Calico kit and have used bubble wrap as a stamp for this months challenge at ScrapSisters 

Jeg har brugt mit Studio Calico kit og et alternativt stempel til månedens udfordring på ScrapsistersAs energetic that she is, she likes to sleep in. And this morning a was up before her and after a while a heard a noise. She has during the night somehow got herself tangled in the cover and when trying to jump out of bed she pulled the cover on the floor and couldn't get out. I laughed hard and found a camera before letting her out.

På trods af at hun er en energibombe, så er hun glad for at sove. Og her til morgen stod jeg op før hende og senere hørte jeg en sær lyd. Hun har i nat fået viklet sig ind imellem dynebetræk og dyne. Så da hun springer ud af sengen hiver hun dynen med og hun kan ikke komme ud igen. Jeg valgte selvfølgelig at grine og finde et kamera før jeg slap hende fri.


Do you have a dog? And is it allowed to sleep in the bed?

Har du hund? Og må den sove i sengen?

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig fandt du cameraet frem først inden du reddede gravvapsen *G*
  Vi har ikke hund længere, men har i tidens løb haft bl.a. Irske Ulvehunde, Rottweilere og Engelsk Mastiff....og i hvert fald vores to Rottweilere fandt vej til sengen - og så er altså begrænset hvor meget plads der er tilbage til de tobenede ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt LO.
  Og det ER altså skønt med en hund i sengen ;-) Vi har ikke hund her, men er vokset op med hund derhjemme og jeg savner det (vi må ikke have en her hvor vi bor). Jeg havde min egen hund da jeg boede hjemme og det bedste var når hun lå og puttede med mig i sengen - og det skal lige siges at hun var en STOR hund ;-)

  SvarSlet
 3. Dejligt LO og sikke et skønt billede du fik taget af hende imorges, glæder mig til at se, hvad du får scrappet med det!

  Abby må ikke sove i sengen (hun må heller ikke være i sofaen), faktisk har hun det ret hårdt, hvis du spørger hende!

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Århh... nej stakkels hund. Men kan nu godt forstå at kameraet fik første prioritet denne gang. Glæder mig til at se et LO med billederne.

  SvarSlet
 5. Hæhæ. Det ligner jo til forvekling mine. Ja mine må gerne sove i sengen.og som din, over dynen om sommeren og under dynen om vinteren.
  Flot layout.

  SvarSlet
 6. Skønt LO med herlige billeder. God week-end.

  SvarSlet